Ikke kontakt ned nas hardd.

Hawkwally

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.12.2003
Innlegg
107
Antall liker
1
Har kjøpt meg NAS harddisk(LaSie). Plugget den i maskinen med medfølgende plugg(rj45). Får ikke kontakt. Regner med at maskinen må "settes opp" for å få kontakt med ethernett tilkobling. Finner ikke ut av dette. ??? Kan noen hjelpe meg? Hvis jeg ønsker å plugge den i en trådløs router, hva gjør jeg da? Har all musikken på en usb harddisk. Er overføring til nas uproblematisk? Jeg er litt "grønn" på data "oppsett", men vet at det er mange som kan dette der ute. Håper noen har tid til å hjelpe meg. På forhånd takk.
 
N

nb

Gjest
Det er vanligvis en lysdiode ved nettverkskontaktene. Om den lyser grønt, så har du i alle fall kontakt rent elektrisk. Lyser den rødt er det noe galt. Lyser den ikke i det hele er det høyst sannsynlig også noe galt.
 
V

vredensgnag

Gjest

Kikk enten på denne, eller på videoene ute til høyre om du går til YouTube ved å dobbeltklikke på bildet.
 

Vegardaase

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.07.2005
Innlegg
1.963
Antall liker
2
De aller fleste trådløse rutere har også vanlige nettverkskontakter. I så fall kobler du NASen til en av disse. I motsatt fall må du også bruke en ekstern switch. Du vil da få kontakt med NASen på hele nettverket (trådløst og kablet) uten noe mer oppsett.

Overføring av alle typer filer er uproblematisk, men det kan være forskjell på hva som er den beste måten å overføre et helt musikkbibliotek avhengig av hvilket musikkprogram du benytter.
 
Topp Bunn