Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Hawkwally's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2003
  Innlegg
  107
  Tagget i
  0 Innlegg

  Ikke kontakt ned nas hardd.

  Har kjøpt meg NAS harddisk(LaSie). Plugget den i maskinen med medfølgende plugg(rj45). Får ikke kontakt. Regner med at maskinen må "settes opp" for å få kontakt med ethernett tilkobling. Finner ikke ut av dette. Kan noen hjelpe meg? Hvis jeg ønsker å plugge den i en trådløs router, hva gjør jeg da? Har all musikken på en usb harddisk. Er overføring til nas uproblematisk? Jeg er litt "grønn" på data "oppsett", men vet at det er mange som kan dette der ute. Håper noen har tid til å hjelpe meg. På forhånd takk.

 2. #2
  nb
  Guest

  Ikke kontakt ned nas hardd.

  Det er vanligvis en lysdiode ved nettverkskontaktene. Om den lyser grønt, så har du i alle fall kontakt rent elektrisk. Lyser den rødt er det noe galt. Lyser den ikke i det hele er det høyst sannsynlig også noe galt.

 3. #3
  vredensgnag
  Guest

  Ikke kontakt ned nas hardd.

  http://www.youtube.com/watch?v=gTvyg...eature=related

  Kikk enten på denne, eller på videoene ute til høyre om du går til YouTube ved å dobbeltklikke på bildet.

 4. #4
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  1,963
  Tagget i
  0 Innlegg

  Ikke kontakt ned nas hardd.

  De aller fleste trådløse rutere har også vanlige nettverkskontakter. I så fall kobler du NASen til en av disse. I motsatt fall må du også bruke en ekstern switch. Du vil da få kontakt med NASen på hele nettverket (trådløst og kablet) uten noe mer oppsett.

  Overføring av alle typer filer er uproblematisk, men det kan være forskjell på hva som er den beste måten å overføre et helt musikkbibliotek avhengig av hvilket musikkprogram du benytter.
  Harddisk og vinyl - det beste fra to verdener!!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed