Oppbevaring av bokser :o

WilliamPoppy

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.08.2005
Innlegg
349
Antall liker
41
I går fikk vi installert "fremtidens teknologi" i vårt borettslag. Surfing på TVen, mediespiller osv. Problemet nå er at stuen er full av bokser og ledninger. Det ser rett og slett ille ut. 4 bokser, trådløs mottaker for tastatur + trådløs ruter m.m ligger som en ball - tullet inn i masse ledninger i alle regnbuens farger på gulvet under TVen. Så;

Hjelp! Finnes det et skap eller liknende hvor alt dette kan samles/skjules?

Jeg antar at minst to problemer melder seg;

1: Kjøling/ventilasjon

2: Den trådløse ruterens signaler må jo nå ut, og mediaboksen vil ha signaler inn

På forhånd takk!
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Routeren vil neppe få problemer med å sende og motta inne i et skap. Men det er mulig at tastaturmottakeren vil slite, kanskje et lite hull i skapet der den står? De to tingene du nevner trenger ikke noe kjøling, ikke med mindre du plasserer noe som avgir mye varme i samme skap som dem da. Et lett moddet nattbord fra Fretex eller noe, malt i pianolakk og med en skiferplate på toppen?
 

WilliamPoppy

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.08.2005
Innlegg
349
Antall liker
41
Takk for tipset Gjestemedlem. Besøkte Fretex nedi gata her og fikk meg et fint, lite nattbord i flammebøk for hundre og femti spenn. Egentlig mye morsomt de har der på Fretex. Da gjenstår det å se om mine snekkerferdigheter strekker til... Noen hull her, og kutte noen bein der skulle vel gå greit. Det blir godt å få gjemt unna alle de blinkende lysende. Tydeligvis er blått lys siste skrik. Før var det vel rødt? Når mørket faller på, ser det ut som om et samlet brannkorps er samlet i stuen. Med TVen og Internett på, er det full utrykning! Nå skal de få blinke i fred i et gammelt nattbord fra Fretex. Kult!
 
Topp Bunn