Vannmerkede filer i iTunes.

I

ijustpop

Gjest
Hender jeg får noen vannmerkede musikkfiler som absolutt ikke skal deles. Kan jeg legge disse trygt inn i iTunes så lenge jeg ikke har krysset av for å dele filene mine i nettverk? iTunes kommuniserer ikke med musikkovervåkningsmyndigheter av noe slag?
 

Vegardaase

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.07.2005
Innlegg
1.963
Antall liker
2
Om du får slike filer som absolutt ikke skal deles, har du vel kjøpt dem? ;D Vet ikke hvordan det fungerer med delte filer over nettverk, men filer kjøpt via iTunes kan i utgangspunktet spilles på fem forskjellige maskiner. En mulighet er å brenne filene til CD og rippe CDen til biblioteket. Da fjerner man hele sperren.
 

ePi

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2003
Innlegg
1.467
Antall liker
986
Vannmerkede filer fra iTunes lar seg jo ikke avspille på andre maskiner enn de du selv har godkjent, så akkurat det bør ikke være noe problem.

Dersom det derimot vannmerkede filer uten kopibeskyttelse ville jeg ikke delt dem. Selv om ikke iTunes kommuniserer med noen overvåkningsmyndighet vet du jo aldri om de du deler filene til deler dem videre helt andre steder.

Uansett vil jo ikke de vannmerkede filene spores til deg, bare den som i utgangspunktet kjøpte fila. Som igjen vil få problemer for å ha spredd dem...
 
Topp Bunn