Bestille nettleverandør

montesi

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.11.2002
Innlegg
1.629
Antall liker
966
Torget vurderinger
7
Jeg skal flytte i hus på Jessheim nå, og trenger internett. Lurte på hvilke leverandører som er seriøse og som leverer!(både oppkobling og hastighet)

Trenger ingen kjapp linje, da den bare brukes til småtteri..
 
N

nb

Gjest
Jeg bor ikke på Jessheim men i Oslo, men har faktisk ganske gode erfaringer med Telenor.

- linjen er svært stabil
- jeg får den hastigheten jeg betaler for
- kundeservice gidder faktisk å hjelpe til når det er noe

Jeg hadde NextGenTel tidligere, det funket forsåvidt fint, men det tok månedsvis å si opp abonnementet, de sendte meg regninger lenge etter jeg hadde sagt opp og returnert utstyret jeg lånte av de, og det var ikke veldig moro å stå en halvtime i telefonkø når jeg ringte for å klage på at jeg fortsatt fikk regninger.
 

ePi

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2003
Innlegg
1.467
Antall liker
986
Før jeg flyttet hadde jeg Ventelo som leverandør (bedriftsabo). Idet jeg flyttet tok jeg kontakt med dem for å si opp abonnementet. Jeg gjorde samtidig oppmerksom på at jeg plutselig var blitt fakturert langt mer enn hva som stod i abonnementsavtalen (459,- kontra 752,-). Da ble jeg gjort oppmerksom på at oppsigelsestiden var 6 mnd (min feil ettersom dette står i abonnementsvillkårene, men allikevel hårreisende...). Fakturabeløpet kunne ikke personen på kundebehandlingen hjelpe med, men han skulle sende over saken til fakturaavdelingen. Jeg fikk bekreftelse på oppsigelsen, men hørte ingenting ang fakturabeløpet. Jeg har nå mottatt inkassovarsel på forrige faktura (752,-) og har fremdeles ikke hørt en pip fra Ventelo til tross for at jeg sendte dem nok en mail spesifikt ang. dette på torsdag. De garanterer visstnok svar innen to dager, alt jeg har fått er en bekreftelse på at mailen er mottatt :mad:

Som du sikkert skjønner anbefaler jeg ikke Ventelo.
 
K

krille_krokodille

Gjest
Jeg ville styrt unna Tele2, var jeg deg. Makan til useriøs bananrepublikk av en bedrift og håpløs kundebehandling har jeg aldri opplevd tidligere, noensinne!!!

Telenor er litt dyrere enn de fleste andre, men så godt som aldri noe tull med dem.
 
G

Gjestemedlem

Gjest
Jeg har brukt forskjellige leverandører oppigjennom. Teknisk sett har de alle virket, men felles for dem alle er at det alltid er noe tull med dem når det kommer til penger, fakturering og kundebehandling. Det er alltid oppsidelsestider, problemer med fakturering, flytting, endring slikt ting. Unmulig å komme i kontakt med kundeservice eller endeløs venting i telefonkøer. Og alltid noen stygge overraskelser på lur når abbonementet skal sies opp. Husk at bindingstid og oppsigelsestid er to helt forskjellige ting. Mange som ikke har binding men som forlanger å få beskjed mange måneder på forhånd hvis du vil si opp abbonementet, også etter eventuell bindingstid er forbi.

De eneste som det aldri har vært noe tull med er Telenor. Og jeg kommer til å velge dem igjen neste gang også uten å gidde å sjekke de andre tilbudene engang. Om de er noen tiere dyrere i måneden er det vel verdt pengene å handle med noen som er seriøse og som ikke er ute etter å slite deg for hver eneste krone de legalt kan slippe unna med i følge den lille skriften i bunnen av kontrakten, som lar deg slippe fra hvis du ønsker det uten å straffe deg med ekstramåneders abbonement, som har velfungerende kunderservice både teknisk og sin egen fakturavdeling som ikke er oursourcet til et halvserøist inkassobyrå som er vanlig.

etc.

Så Telenor hvis du kan,eller ikke har krav om andre tekniske løsninger som de ikke kan levere.
 

Raven8

Overivrig entusiast
Ble medlem
26.09.2004
Innlegg
706
Antall liker
4
Jeg har brukt nextgentel i flere år nå og er storfornøyd med dem. Når det er noe problemer så ringer jeg og de fikser opp. Så jeg anbefaler dem.
 

T2000

Hi-Fi interessert
Ble medlem
20.01.2005
Innlegg
55
Antall liker
0
Sted
Narvik
Har tidligere jobbet hos en av de større bredbåndsleverandørene, og ser stadig at kvaliteten på det som betyr noe for kunden blir dårligere og dårligere etter oppkjøp, sammenslåinger, målet om å ha flest kunder mm.
Må personlig si at skulle jeg valgt leverandør i dag hadde nok Telenor vært førstevalget, stort sett stabile linjer og ikke minst; i dag har nok Telenor den beste kundeservice i Norge på bredbånd!

Eneste grunnen til at jeg velger å beholde eksisterende leverandør er at jeg har en relativt gunstige prisavtale og kontakt direkte med leverandørens tekniske overvåkingssenter hvis noe skulle skje med linjen, men det er ikke alle forunt... 8)

Velg Telenor hvis du kan, profesjonelle hele veien. Hos andre leverandører har nok dessverre profesjonalitetet gått på bekostning av kundeservice i konkurransen mot Telenor (som dessverre har blitt litt for store, men det er en helt annen sak).
 

el_mariachi

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
5.636
Antall liker
394
Etter å hå forsøkt leverandører som er nevnt her pluss noen til har jeg slått meg til ro med telenor, har egentlig ikke så mye positivt å si om dem men linje med svært lav nedetid betyr en del for meg.

Når det gjelder 05000 er det jo lang kø bestandig, men når man slipper å ringe dit ukentlig får det gå.

Jeg bor langt fra allfarvei på Hedmarken og nedetid det siste året kan i timer telles på en hånd, ikke værst det.
 

montesi

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.11.2002
Innlegg
1.629
Antall liker
966
Torget vurderinger
7
Nå har jeg funnet ut at det ikke er lagt inn internetttilgang i det området jeg skal flytte, men at det lokale antennelaget jobber med saken. De har koblet seg inn på hafslunds linje, og surrer fiberoptic rundt tv-antennekabelen(el.lign), og tilbyr dette sensommer 2008 som et fullverdig adsl tilbud.. Litt usikker, men det kommer nok til å gå greit håper jeg. Så da er på en måte dèt "problemet" ute av verden..

Takk for tips uansett!
 

nma

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.12.2003
Innlegg
4.702
Antall liker
522
Torget vurderinger
1
Du kan jo bruke 3G, koble til telefonen til PC'en enn så lenge.
Er det ikke rundt 399kr pr. mnd for fri bruk?
 

niels

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.10.2002
Innlegg
3.951
Antall liker
1.286
Sted
Nadadouro, Portugal
Jeg har Telenor ADSL Basis, betaler 299,- per måned, pluss 60 kr per måned fordi vi ikke har fasttelefon. Det sidste synes jeg er noe tull.
Ellers, aldrig hatt noe problem med Telenor.
 
G

Gjestemedlem

Gjest
niels skrev:
Jeg har Telenor ADSL Basis, betaler 299,- per måned, pluss 60 kr per måned fordi vi ikke har fasttelefon. Det sidste synes jeg er noe tull.
Ellers, aldrig hatt noe problem med Telenor.
Beste abbonementet fra telenor er ADSL2 uten support (man får selvsagt hjelp likevel hvis det er feil på linjen og slikt). Jeg fikk 12Mb til rundt 390Kr/Mnd eller noe slikt, husker ikke helt nøyaktig. Bor man i rimelig nærhet av sentral får man svært mye for pengene med dette valget. Dette er jo bare 100kr mer enn prisen på basis.
 

niels

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.10.2002
Innlegg
3.951
Antall liker
1.286
Sted
Nadadouro, Portugal
He-he, ja, leste også om en engelskmann, hans kone satte mobilen hans til å laste ned "et par episoder" av Friends, men har drog til syden og tok telefonen med seg mens nedlasting pågik!
 
Topp Bunn