GIK Acoustics anyone?

Mbare

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.02.2003
Innlegg
2.436
Antall liker
11
Jeg skal bestille meg noen akustikktiltaksting fra GIK Acoustics:

http://www.gikacoustics.com/index.html

Det koster ikke skjorta i innkjøp, med de tingene jeg tenker å bestille (4 stk 244 paneler, to Tri-Traps) er prisen på selve varene før moms billigere enn frakta.

Det jeg tenkte på var at frakta er rimelig ens så vidt jeg har skjønt - de sa i hvert fall på mail at antall kolli i mindre grad betydde noe for totalprisen. De fraktes via fly, så de dukker opp på Rygge. Har spurt om jeg må hente dem sjøl, men ikke fått svar enda (det er jo, tross alt, helg).

Poenget: hvis noen har lyst eller behov for å bestille noe herfra er det sikkert en god ide at vi gjør det i lag, så kan vi spleise på frakta. Pr. nå er frakt på 400$. Jeg kommer til å bestille uansett, men tenkte det var greit å informere dere som er sånn nogenlunde i nærheten så kan vi alle spare litt penger. :) Legger inn endelig bestilling mandag eller tirsdag, så da har dere helga til å fundere på.
 

Mbare

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.02.2003
Innlegg
2.436
Antall liker
11
Hørte ikke no fra noen, så nå har jeg bestilt. :) Spennende tider i møte, med andre ord. Jeg kommer til å be noen av dere, en eller annen gang, om å svippe meg en tur til Rygge og hente sakene når de er kommet dit, men det får vi ta når den tid kommer. :)

Blir spennende å få de i hus. Har bestilt 4 stk 244 Bass Traps og 2 Tri Traps. Håpet mitt er å primært få like bra effekt som de 3 Rockwool-platene jeg har lånt av RoDa og forhåpentligvis litt mer. Etter å ha levd med aku-plater en tid nå, skjønner jeg at livet uten er fullstendig umulig. 8)
 

Bjørn ("Orso")

Bransjeaktør
Ble medlem
03.11.2008
Innlegg
11.296
Antall liker
2.903
Sted
Bergen
Torget vurderinger
2
Hadde du bodd i Bergen, så hadde jeg hengt meg på. Man får ikke for mye akustikk produkter.
Regner med RoDA sine akustikk plater har en tykkelse på 5 cm. Da vil du nok oppleve at 244 platene vil virke en del mer i bassen. Får bare håper du ikke opplever overdemping i toppen, men det tviler jeg på. Har du litt avstand fra hjørnene hvor Tri-Trapsene skal stå til høyttalerne, vil de sansynligvis nesten bare dempe i bassen.
Du får gi en tilbakemelding enten i denne tråden eller i den andre. Det blir spennende.
 
Topp Bunn