Møte hos Mixture....

Retep

Steine galen
Ble medlem
27.01.2005
Innlegg
23.074
Antall liker
20.270
Sted
Volda
Torget vurderinger
23
Kl 1630 rullet vi inn hos mixture. Denne kompisen har satt sammen et meget habilt lite, rimelig anlegg som spiller godt. Dette var også det første møte hos en som kjører med rør. Miture g\har både rør i cd-spiller og forsterker.

Desse er av merket Cayin, forsterker er importert og cd-spiller fikk jeg ikke tak på om var kjøpt brukt eller importert. Høytalerene er Triangle Antal, og kabler ifra diy og supra.

Hva skal jeg si. På min demo cd som jeg hadde med, en cd som jag hadde satt sammen for å få hørt kvalitetene i rør oppsett, da jeg selv er på forsterkerjakt og er intr i rør. Og siden dette vaer mitt første møte mer rør så ble cden proppet med akkustisk og vokal musikk. Litt uvant fra min side, da jeg stort sett har hatt med metall og rock.

Jeg la merke til størrelsen på lyden og at anlegget spillte meget godt på musikk fra Alanis Morisette, Jamie Cullum og Dire, lyden var, ja hvordan skal jeg beskrive det... den var feit/tykk men med mye detaljer og en fin ro samtidig som der var trøkk i mellom bassen og bass. Mixture mener at rømmet spiller med, men det kunne ikke jeg høre. Diskanten på Triangle høytalere er det mange som sier er vanskelige, jeg har selv Triangle og kjenner derfor lyd signaturen på desse, jeg må si at dette soillte godt, men at på meget høyt volume, og da var det høyt og med ukjent musikk så virket det som om lyden kollapset litt og at diskanten ble noe hard og krispy..

Men det kan like gjerne vere musikken som ble spillt og eller at rommet spillte med her. For med fare for å gjenta meg selv, det var såpass høyt at jeg syntes nesten at det var ubehagelig. Og langt over det normale lyttenivået for meg.

Det andre som slo meg var at den forsterkeren mixture spiller med er på 2x35w og det holdt godt til å spille langt over mitt lyttenivå.

Etter at de fleste hadde lyttet så skiftet mixture rør, forskerkeren fikk en helt annen signatur. Jeg mener att dette passet meg mye bedre, da mellomtonen ble dempet litt ned og lydbildet virket å ha fått flere detaljer.

Rommet mixture har til disposisjon var pent og rent, en fin størrelse som jeg ivertfall misunner han. Oppsettet såg og spillte pent, og jeg tror mixture ha fått veldig mye ut av kronene han har puttet inn i dette systemet.

Rør er fortsatt intr for meg, og etter møtet då ser jeg muligheter med rør som transistorforsterkere ikke har, man kan skifte signature i forsterkeren på 1min og mye lettere tune lyden dit man ønsker. Jeg sitter forsatt og leter etter en integret forsterker på brukten, men nå er jeg mere open for rør


Takker for et flott møte med rør mixture, og for at vi fikk komme hjem til deg for å se og høre på hva rør og Triangle klarer å diske opp med av lyd.

mvh
Retep
 

mixture

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
21.08.2008
Innlegg
199
Antall liker
22
Torget vurderinger
1
Takk for at dere tok turen innom. Alltid gøy på disse treffene våres. Det var en en kveld med mange
momenter som rørbytte, testing av dempe føtter, oppgradering av opampèr i dac.

Forøvrig er cd spiller også importert.....

Her er i hvertfall noen bilder fra kvelden. Nå er ikke jeg noen god fotograf, men......

Her er lite bilde av "skrot" hjønet



Bilde av selve anlegget:


Her testes Beresford DACèn til Kanari med nye opamper


Litt LP avspilling ble det oxo utpå kvelden:



To av gutta i sofaen:
 

Vedlegg

relløm

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
17.10.2007
Innlegg
304
Antall liker
168
Du har all grunn til å være fornøyd med lyden i anlegget
Har hørt mange dyrere anlegg som ikke er i nærheten av ditt.
Spesielt cd spilleren imponerte .
 

steinost

Æresmedlem
Ble medlem
22.01.2004
Innlegg
11.336
Antall liker
8.417
Sted
Lillestrøm
Torget vurderinger
2
Pokker, sukk. dere forstår sikkert hva jeg mener,men det positiva er att guttungen besto alle tester i helgen.
Det vil si til sommeren har jeg en under 10 år med sort belte.
Det ser ut til att dere hadde en hyggelig kveld.

Mvh.
Steinar.
 

M1

Overivrig entusiast
Ble medlem
17.02.2009
Innlegg
633
Antall liker
343
Sted
Bærum
Torget vurderinger
2
Hei og takk, det var hyggelig å få lov til å være med.
Syntes anlegget spilte med mye varme, men med en litt skarp diskant til tider, etter bytte til Philipsrør ble lydbilde strammet opp og lyd bilde virket mer riktig (for meg).
Totalt syntes jeg dette anlegget er meget bra.
 

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
Det ser kjempefint ut og jeg håper jeg kan være med neste gang! kunne også vært arti å høre forskjellen på modda Caiman og original Caiman også .. Ser ut som et fint oppsett og en fin kveld!
 
Topp Bunn