Registrering

Registrer deg på Hifisentralen

Påkrevet informasjon

Fyll inn ønsket brukernavn som du trenger til pålogging og visningsnavn på våre sider.

Vær vennlig og lag et passord for din konto. Vær obs på at det er forskjell på små og store bokstaver i passord.

Vær vennlig og fyll inn en gyldig email adresse

Antispam, fullfør bildet:

 
 

Anti-Spam Bekreftelse

Hei,

For å unngå uønskede registreringer fra roboter o.l., så har vi valgt og manuelt godkjenne registreringer. Du må oppgi ditt ekte navn og telefonnummer for å kunne bli registrert, men denne informasjonen blir automatisk slettet etter registrering er godkjent eller avvist, og vi oppbevarer ikke dette på vår server.

Fyll inn ditt navn (blir slettet etter registrering er godkjent)

Oppgi telefonnummer vi kan nå deg på i tilfelle vi ønsker å sjekke hvem du er (nummeret blir slettet umiddelbart etter du har blitt godkjent eller avvist).

Velg ditt fylke (eller land hvis du ikke er fra Norge)

Ekstra info

Hvis du ble vervet til denne siden av et eksisterende medlem, så kan du fylle ut brukernavnet til vedkommende her.

Du kan her velge riktig tidssone for ditt området. Hvis du holder til i Norge bør du sette denne på "GMT +1:00 Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris".

Denne bør settes til "På" eller "Automatisk detektér" for å kompensere for forskjellen på sommer- og vintertid.

Fra tid til annen kan det hende at administratorer og/eller andre medlemmer ønsker å sende deg meldinger. Hvis du ikke ønsker melding fra bestemte personer kan du velge det her

Regelverk for Hifisentralen

For å fortsette må du godta følgende regler:

Regelverk

Registrering på Hifisentralen er gratis! Nedenfor kan du lese hvilke regler du må godta for å bli medlem, og hvis du aksepterer disse reglene, vær vennlig å huk av for "Jeg har lest og jeg godtar reglene". Du kan deretter trykke på "Fullfør registrering". Hvis du ønsker å avbryte registreringen, klikk her for å returnere til forumets hovedside.

Du akspeterer herved at du ikke vil poste artikler som er usanne, æreskrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, trakkaserende, grusomt, bespottelig, seksuelt orientert, truende, angripende mot en persons privatliv eller annet som kan bryte en hvilken som helst lov. Du aksepterer også at du ikke skal poste noe som du selv ikke har kopieringsrettighetene på, eller ikke har tillatelse fra innehaver av kopieringsrettighetene. Spam, flood, reklamering, kjedebrev, pyramidespill, og anmodninger er også upassende i dette forum. Som medlem av forumet plikter du også å følge reglene til enhver tid. Eventuelle brudd på reglene kan medføre utestengelse fra forumet. Dine private meldinger skrevet via forumet kan være gjenstand for overvåkning av administrator, og de samme regler for nettetikette gjelder for denne tjenesten.

Legg merke til at det er umulig for oss å bekrefte gyldigheten til poster i dette forumet. Husk at vi ikke går gjennom alle postene og er ikke ansvarlig for innholdet. Vi er ikke ansvarlige for nøyaktighet og ufullstendig informasjon. Postene uttrykker forfatterens syn, ikke nødvendigvis synet til administratorene i dette forumet. Dersom du føler at det er en post med upassende innhold så oppfordres du til å hjelpe administrator med å fjerne dette med å sende en melding/e-mail øyeblikkelig. Vi har tillatelse til å fjerne upassende innhold til fornuftig tidspunkt dersom fjerning er nødvendig. Dette er en manuell handling, så det kan ta litt tid før vi fjerner/redigerer meldingen. Denne politikken gjelder også for medlemsprofilene.

Du står alene ansvarlig for innholdet i dine poster, og står ansvarlig for å holde postene dine, og linkede websider, skadesløse og harmløse. Vi i administrasjonen tar oss også rettigheter til å avsløre din identitet (eller hvilken som helst informasjon vi har på deg) i tilfelle klage eller rettslig forfølgelse i all informasjon postet av deg. Du har muligheten, når du registrerer deg, å velge et brukernavn. Vi råder deg til å bruke et passende brukernavn. Med brukerkontoen du er i ferd med å registrere, skal du ALDRI gi ut ditt passord til noen annen medlem, for din egen sikkerhet, beskyttelde og gyldighetsgrunner. Du skal heller ALDRI bruke en annen medlems konto for å browse dette forumet.

Etter at du har registrert deg, logg deg inn på dette forumet, og fyll ut detaljert informasjon i din profil. Det er ditt ansvar i skrive inn riktig og presis informasjon. Informasjon som vi dømmer uriktig eller vulgært, vil bli fjernet.

Vær oppmerksom på at i hver post du poster, blir DIN IP logget. Dette er i tilfelle din IP skal bli bannet fra dette forumet, eller for å få kontakt med din ISP. Dette vil bare skje dersom du begår ett eller flere grove brudd på reglene for bruk av forumet.

Vi anbefaler at du regelmessig skifter passord og regelmessig sletter innhold i dine private meldinger. Du skal ikke under noen omstendighet lagre sensitiv eller viktig informasjon i private meldinger, og Hifisentralen står ikke, verken økonomisk eller på annen måte, ansvarlig for konsekvenser ved evntuell tap av slik informasjon.

Vi garanterer at den informasjon vi har på deg ikke vil bli videresolgt eller gitt videre, så sant du holder deg innenfor de regler som er satt. 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed