OVK sin møtevirksomhet når nye høyder

habicht

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.04.2005
Innlegg
2.800
Antall liker
3.444
Sted
Oslo
Torget vurderinger
7
Jeg kunne kanskje snakket om Møte i monsunen, men det skjedde vist til sjøs, i hvert fall som en annen svensker har fortalt det.
Etter en travel uke i gamlelandet som ble avsluttet med en svært hyggelig helg sammen med JoHoo (se hans egen tråd) er det ingen annen en luftrommets hersker kaptein Cross som førte meg tilbake til Noreg. Om det ikke var monsunen, fikk vi følge av den rådende jetstreamen og under kapteinens støe hånd på rattet ankom vi Gardermoen så gar før tiden.
En utrolig hyggelig tilfeldighet og sløv som jeg er hørte jeg ikke en dårlig skjult beskjed over høyttaler. Men kapteinen er ikke kaptein for ingenting og han tok saken i sine hender og hentet meg bak i flyet og inviterte meg til en tur hjem på første parkett. Utrolig gøy og hyggelig tur var det. Jeg kunne jo ikke bli tatt i å være mindre godt oppdratt en svensken og etter avsluttet reise fikk jeg dratt et lite stykke islandsk musikk historie opp av kofferten. Takk igjen til Per for en flott flyreise og si ikke at lavpris flyselskap ikke har noe å by på.
Faderlandet forlatt.jpg
Møte i monsunen.jpg
 
Sist redigert:

crosswind

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.11.2012
Innlegg
5.322
Antall liker
13.401
Sted
Svartskog
Torget vurderinger
13
Världen är några gånger liten! :D

Aldrig har jag väl artikulerat mitt namn tydligare under välkomsthälsningen ombord tidigare, men en rask blick på kabinchefen talade sitt tydliga språk. Herremannen på 12A reagerade inte i det hele tatt på namnet mitt sa hon, mens jag tog hela sulamiten på engelsk, bara ännu tydligare. Inte den gång heller. Det må starkare lut till och jag avslutade det hela med ett «så är det ju extra hyggligt att ha en OVK-representant med ombord idag», men också det resultatlöst. Habicht var omöjlig att få kontakt med.

Som skrevet, så gjort. Bara att spänna sig lös av kaptensstolen och ta turen ned genom mittgången och klappa han litt på skuldern. Först då ble det liv i han.:cool:

Aldrig har turen från Keflavik gått fortare! Tack för sällskap under veis och inte minst tusen tack för skivan!:giggle:

Som om inte detta var nog har jag precis varit en tur hemma hos habicht och fått hört på hornoppsettet hans och stablat en alltför stor hifieske in i passagerarsätet på den lilla Zoen. Tack for lytt och lån! Koste mig med luftigheten och dynamiken det presenterade. Besnärande och det fick mig till att vilja höra mer. Nästa gång blir det en längre seanse, utan barn som skall hämtas på skolan!

D5585A30-4E88-4171-A288-B306FDE96A6A.jpeg
 

habicht

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.04.2005
Innlegg
2.800
Antall liker
3.444
Sted
Oslo
Torget vurderinger
7
Takk det samme .
Til mit forsvar kan jeg si at jeg knapt hadde blitt edru etter lørdagens utskeielser med Johoo.
3 timer på øra var litt lite i forhold til inntaket.

Kos deg med stålhausen
 
Topp Bunn