Hvorfor skal vi ikke stille spørsmål?

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.500
    Antall liker
    102.748
    Torget vurderinger
    23
    Dersom en har tilstrekkelig lavt støygulv ( 30 dB eller bedre gjerne), støyfri elektronikk og "svarte" høyttalere som evner å gjengi mikrodetaljer og ikke lagrer og releaser (smører) energien utover så kommer det digitale medie til sin rett på en helt annen måte - jeg tenker da på støykomponenter og ro i musikken. Uansett hvordan man snur og vender på det så har vinyl en grunnstøy en ikke kommer unna og dette er rimelig tydelig dersom anlegg og lytterom er akslet for optimal gjengivelse. Uansett hvor rene platene er, hvor god pickup/arm er osv. så er dette ikke til å unngå, og har en i tillegg spiller med mellomhjulsdrift så er det gjerne enda mer fremtredende... Klassisk musikk på vinyl er til tider slitsomt i dette scenario, da en ofte har meget stille partier hvor grunnstøyen i avspillingskjeden kommer tydelig frem særlig dersom volumet er på et nivå en gjerne ønsker seg for noenlunde dynamisk gjengivelse. Dette er sikkert observert av mange, @Syncrolux har nevnt det så vidt litt lenger opp. Men avhengig av ambisjonsnivå og anleggets/lytterommets beskaffenhet så vil dette variere veldig. @Audiophile-Arve har rett i sin betraktning om gubber med eget lekerom og nødvendig kleingeld i så måte.. :rolleyes:
     

    WayAhead

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.12.2017
    Innlegg
    14.625
    Antall liker
    3.439
    Sted
    Sky No Limit....
    Torget vurderinger
    0
    Sluket: Likevel, uten å fornærme noen, anslogien min, og forresten resten av systemet skiller seg totalt fra alt annet på dette forum så selv om din tekniske vurdering er korrekt står ikke alt i boken/eller bøker som vi jo vet likevel er utdaterte før de kommer i trykken
     

    HC

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.05.2002
    Innlegg
    4.119
    Antall liker
    2.616
    Torget vurderinger
    16
    Spinorama/Klippel-folket med sin preference rating har en annen mening... men da blir resultatet at vi alle bør kjøpe små studiomonitorer fra Genelec eller Neuman for å ha en sjans til å oppleve god lyd :ROFLMAO:
    Litt morsomt, her er en av de beste, som visstnok også er suverene i bassen i lyttetest til tross for at de målte over 100% vreng under 40Hz v/96dB SPL?? Da kan man kanskje stille noen spørsmål likevel...
    Så jeg bruker i hvert fall ørene (og fornuften ift egne preferanser) i tillegg til målinger en stund til..
    Spørsmålet blir da om grisedyre "audiofile" høyttalere på samme størrelse måler noe bedre i bassen?
    De fleste av disse studiomonitorene brukes dessuten i nærfelt og/eller med sub, mens mange meget dyre små to-veis hifi høyttalere selges med lyriske beskrivelser av naturstridig bass og sies å kunne brukes uten sub med nærmest null kompromisser.

    En svakhet med Audiosciencereview er at de nesten ikke tester tradisjonelle hifi høyttalere. Dette har jo med hva de får tilsendt, men det hadde vært interessant å se hvordan mange av disse highend sakene egentlig måler. Jeg tror noen merker vil hevde seg meget bra, mens andre vil falle fullstendig igjennom, det hadde vært interessant å få skilt klinten fra hveten. Jeg tror og håper at noen av ultra-highend merkene vil begynne å publisere omfattende målinger, de synes som om f.eks. Magico har detaljerte målinger og noen har også kommet ut. Jeg tror det vil være konkurransefremmende for de som har ting på stell, selv i et marked der tradisjonelle audiofile utgjør den største delen av kjøpegruppen.
     
    S

    Syncrolux

    Gjest
    Jeg vet med sikkerhet at mine Magnepan 3.7 vil måle helt ræva THD i bassen.
     
    S

    Syncrolux

    Gjest
    Sluket: Likevel, uten å fornærme noen, anslogien min, og forresten resten av systemet skiller seg totalt fra alt annet på dette forum så selv om din tekniske vurdering er korrekt står ikke alt i boken/eller bøker som vi jo vet likevel er utdaterte før de kommer i trykken
    La oss få en innføring. Systemet ditt. Ikke evt soppturer.
     
    L

    larsmartin

    Gjest
    Artig den Noise Harvester saken som ikke gjorde noe og som sikkert er litt av det samme som NO QRT saken .Isotek har også en lignende.
    Har selv en NH. Den er akkurat nå helt død, på alle stikkontakter.Ble litt liv i den når jeg startet støvsuger i morges, på alle kurser.
    Den reager ikke på kursen til varmepumpe, baderomsvifte, stikk med 3 smps eller stereokursen men reagerer på alle kurser når bilen settes til lading.


    Fikk ett (2) filtre av netteier, tunet til 23nd harmoniske,1150Hz. Det ene var til nabo på en annen fordelingstrafo som jeg overtok. Null virkning.
    Men i teorien skal filtrene dempe bedre når det brukes to sier netteier, altså det samme PS Audio hevder ang NH.

    Så det morsomme. Når vi målte med Hiokien kom det tydelig frem at økende kapasitans økte en resonans på nettet ved 4.5kHz,
    amplituden på den resonansen nådde størst nivå når vi til slutt satte inn PS Audio NH. Her er den puttet i Conconanse filteret.
    Posen på filteret er for å holde målepinnene nede i filteret

    Dette med forsterkningen av støy fra filtre er helt i tråd med hva filter produsentene sier.
    Nkom sier det samme, filtre kan slå i alle retninger, null virkning, god virkning og en forverring.

    Der uenigheten/stridens kjerne oppstår er at etter likeretting og glatting er det DC og hva som skjer på primærsiden av trafo har dermed ingen innvirkning på strømforsyningen. John Curl mener noe annet. Området 2-150kHz påvirker stereoen.

    Så her må du @larsmartin ikke la deg lure av hva målingen vil komme til å si. Den kan slå i alle retninger, avhengig kildeimpedansen og støybilde hos deg som er unik for din installasjon.


    Vis vedlegget 754513




    Filtrene jeg fikk av netteier ble da senere bygget om fra 1150Hz til 4,5kHz i håp om å avhjelpe problemet som var den gang.
    Ingen hørbart virkning. Hvorfor?

    Her kommentaren til netteier om filteret etter ombygning som var den samme for når filteret var tunet til 1150Hz


    "Kurvene nedenfor viser hvordan spenningen før filteret, rød kurve, blir noe dempet pga filteret, grønn kurve.
    Som du ser er ikke virkningen av filteret veldig god. Dette skyldes at impedansen mellom filteret og kilden/transformatoren er lav. Dersom vi øker denne blir filteret mer virkningsfullt. "

    Vis vedlegget 754516



    Så da blir spørsmålet. Hvilken kilde impedans har "amir siden det er en "tiny" virkning. Altså en svært liten virkning.
    Det totalt motsatte av hva vi fikk, en økende amplitude på en resonans ved 4.5kHz.
    NH er vel heller ikke tiltenkt å dempe noe i det lavere harmoniske området. Mener den er tunet til 8-10kHz.

    Hva sier PQA.no i en mail til meg om filtrering?

    En oppsummering: Det sitter filtre i de fleste apparater i dag, som gjør at de forårsaker lite harmonisk støy for frekvenser under 2 kHz. Hvor nødvendig sitter det også andre typer filtre som sørger for lite støy over 150 kHz. Det trengs andre typer filterdesign for å ta støyen mellom 2-150 kHz – dette har det ikke vært krav om, og derfor generes det i enkelte tilfeller for mye støy ved disse frekvensene. Man kan lage filtrene slik at de filtrerer støy her også, men stiller man strenge krav blir de som Sarah sier dyre og store. Filterdesign kan meg bekjent også variere mye, men ofte sitter de på AC-siden som siste ledd før nettet.

    Jeg antar du får de samme problemene med samspill mellom impedans i nettet og filtrene med denne typen filter også.

    Angående plassering: Man kan argumentere om hvor filter bør plasseres. Om de plasseres i utstyret er det som vi har vært inne på en avveining mellom kostnad for produsenter og behov for filtrering mot nettet. Om man plasserer det andre steder vil kanskje dette ofte være som tiltak mot problemer, og ikke noe man gjør på et generelt grunnlag.
    Interessant! Ja, jeg vet hva jeg hører og stoler på det. Men det er veldig interessant om det kan måles. Når det ikke er gjort før så tviler jeg på det nå.
    Jeg håper armand og vil lytte og få en subjektiv tilbakemelding på forskjellene.
     

    KJ

    Æresmedlem
    Ble medlem
    10.10.2004
    Innlegg
    11.152
    Antall liker
    4.311
    Torget vurderinger
    1
    Fordi du aldri har hørt det jeg hører.
    Har du noen referanser til støynivået på vinyl annet enn dine egne ører og meninger?

    Noen av oss er litt mer en gjennomsnittlig interessert i dette og det er kjekt med nytt lesestoff.

    Mvh
    KJ
     

    Armand

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    13.08.2005
    Innlegg
    2.963
    Antall liker
    7.007
    Sted
    Kongsberg
    @ymir
    Du skriver:
    Så her må du @larsmartin ikke la deg lure av hva målingen vil komme til å si. Den kan slå i alle retninger, avhengig kildeimpedansen og støybilde hos deg som er unik for din installasjon.

    Kan du forklare på hvilken måte vil vi bli "lurt" av målingen?
    (Ja jeg forstår selvfølgelig at kildeimpedansen påvirker et filter. Det er pensum på VG1 elektro, så spar oss for en lang avhandling er du snill.)
     
    2

    2xJ

    Gjest
    Larsmartin er irrelevant, et parantes i denne sammenhengen.

    Når man ikke kan lese og komme med bedre argumenter enn hva han utviser, så må det da bli en tristesse for disse butikkene som han bruker som referanse til....
    Må være kleint for dem....
    Jeg er definitivt ikke noe teknisk geni, og utestår da heller i de diskusjonene, leser så godt som jeg kan klare og forstå (altfor mye ligger over mitt nivå :LOL: ...)
    Men da er er jeg heller en dose ydmyk mot dem som skriver, tegner og viser hvordan ting fungerer.
    Jeg startet med denne hobbyen som 19 åring... og har gått i dem fleste fellene som de som startet på90 tallet og lot seg lede av hifipusherne, heldigvis så hadde jeg kompiser der og, som advarte meg mot de dypeste hullene... Noen har fremdeles ikke nådd bunn der, og det er igrunn helt ok, dems penger osv...
    Men ikke si at det er et must og starte med strøm og rack for og bygge et seriøst anlegg, det er det reneste nonsens.....

    At man sier at en ting er dårlig, når den ikke er rett impementert, hva får enn ut av det ? Sier ikke det mer om den personens egenskaper enn produktet ?
     

    WayAhead

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.12.2017
    Innlegg
    14.625
    Antall liker
    3.439
    Sted
    Sky No Limit....
    Torget vurderinger
    0
    Har du noen referanser til støynivået på vinyl annet enn dine egne ører og meninger?

    Noen av oss er litt mer en gjennomsnittlig interessert i dette og det er kjekt med nytt lesestoff.

    Mvh
    KJ
    har alt som skal til men de fleste her vil ikke forstå de.
    årsaken er at de oppgis som bedre enn og i hht standarder.

    Men, jeg vurderer å forsøke å invitere Armand og Høvdingen ved en passende anledning.
     

    Balle Clorin

    Æresmedlem
    Ble medlem
    19.06.2012
    Innlegg
    10.243
    Antall liker
    9.477
    Torget vurderinger
    2
    Balle, det virker som du har vært på gjenbuken og belest deg på utdatert info som utbasuneres her - igjen. Nei, slik du beskriver det er det ikke. Har du noensinne forsøkt en vinylspiller ala lineær med digitalt balanser arm?

    Nei, regnet med det. Unotene du beskriver finnes ikke der overhode. Det forutsetter at en har stereo som minst matcher spilleren.
    det blir jo en viss avsporing dett her her, men om du kan belegge noen av one-linerne dine med reelle tall hadde det vært lærerikt.
    Vinyl er like dårlig som i 1980, selv om noe noen trinn er blitt mer støysvake og og MC pickupene mye dyrere.
    Jeg spiller forresten ofte på vinyl, og det er fra bruktmarkedet men ikke noe dritt: En Michell Gyro Se med SME V arm, og en ny AudioTechnica OC9ML/II.
    Technicsen og en Thorens TD 125mkII med SME II/improved armeble solgt og jeg beholdt det beste.
    To ulike RIA som sikkert for billige for deg, Parks Audio Puffin og Cambridge Duo en av de støysvake phonotrinn uansett pris
     

    Alek264

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.06.2017
    Innlegg
    2.671
    Antall liker
    1.838
    Sted
    Høyjord
    Torget vurderinger
    1
    Larsmartin er irrelevant, et parantes i denne sammenhengen.

    Når man ikke kan lese og komme med bedre argumenter enn hva han utviser, så må det da bli en tristesse for disse butikkene som han bruker som referanse til....
    Må være kleint for dem....
    Jeg er definitivt ikke noe teknisk geni, og utestår da heller i de diskusjonene, leser så godt som jeg kan klare og forstå (altfor mye ligger over mitt nivå :LOL: ...)
    Men da er er jeg heller en dose ydmyk mot dem som skriver, tegner og viser hvordan ting fungerer.
    Jeg startet med denne hobbyen som 19 åring... og har gått i dem fleste fellene som de som startet på90 tallet og lot seg lede av hifipusherne, heldigvis så hadde jeg kompiser der og, som advarte meg mot de dypeste hullene... Noen har fremdeles ikke nådd bunn der, og det er igrunn helt ok, dems penger osv...
    Men ikke si at det er et must og starte med strøm og rack for og bygge et seriøst anlegg, det er det reneste nonsens.....

    At man sier at en ting er dårlig, når den ikke er rett impementert, hva får enn ut av det ? Sier ikke det mer om den personens egenskaper enn produktet ?
    Jeg ser stadig unge nyutdannede folk i mitt yrke som har en "jeg er utlært, jeg trenger ikke lære noe av dere" holdning. Det går veldig fort på ræva og de trenger råd og veiledning.

    Jeg for min del prøver å ha en ydmyk holdning for å lære mest mulig, så jeg lytter til alle som har noe å bidra med men er flink til å luke ut humbug og tull. Dette humbuget og tullet må man ta tak i med en gang så folk ikke gjør alvorlige feil. Dette er nå i min bransje men jeg kjenner klare likhets trekk, sånn rent bortsett fra at det er helt harmløst å sløse penger så lenge man har nok av dem.
     

    WayAhead

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.12.2017
    Innlegg
    14.625
    Antall liker
    3.439
    Sted
    Sky No Limit....
    Torget vurderinger
    0
    Det virker til at det er standardsvaret ditt uansett hva du diskuterer...
    Og det er et faktum. Jeg leser ut fra hva som jevnlig blir «proklamerert» på forumet at man ikke vil være i stand til å forstå da de favner langt videre ift det som presenteres i dag.
     
    L

    larsmartin

    Gjest
    Larsmartin er irrelevant, et parantes i denne sammenhengen.

    Når man ikke kan lese og komme med bedre argumenter enn hva han utviser, så må det da bli en tristesse for disse butikkene som han bruker som referanse til....
    Må være kleint for dem....
    Jeg er definitivt ikke noe teknisk geni, og utestår da heller i de diskusjonene, leser så godt som jeg kan klare og forstå (altfor mye ligger over mitt nivå :LOL: ...)
    Men da er er jeg heller en dose ydmyk mot dem som skriver, tegner og viser hvordan ting fungerer.
    Jeg startet med denne hobbyen som 19 åring... og har gått i dem fleste fellene som de som startet på90 tallet og lot seg lede av hifipusherne, heldigvis så hadde jeg kompiser der og, som advarte meg mot de dypeste hullene... Noen har fremdeles ikke nådd bunn der, og det er igrunn helt ok, dems penger osv...
    Men ikke si at det er et must og starte med strøm og rack for og bygge et seriøst anlegg, det er det reneste nonsens.....

    At man sier at en ting er dårlig, når den ikke er rett impementert, hva får enn ut av det ? Sier ikke det mer om den personens egenskaper enn produktet ?
    Så du velger produkter basert på info fra et forum?
    Spennende, hva har du kjøpt?

    Jeg stoler i det på anerkjente Ole Klifoth og Flemming. Og har selv erfart strøm har betydning, derfor strømrens. Så enkelt. Bruk 2 ører så kommer du nok lengre enn på et forum.
     
    S

    Syncrolux

    Gjest
    Jeg er veldig tilhenger av at folk med mye penger faktisk bruker de, eller sløser de bort om man vil. En frognertier svidd av på fjas gir faktisk 200 kr direkte til fellesskapet som moms. At Geir Tømmervik samtidig blir stinn av penger får vi bare ta med i regnskapet som en akseptabel ulempe.
     
    2

    2xJ

    Gjest
    Så du velger produkter basert på info fra et forum?
    Spennende, hva har du kjøpt?

    Jeg stoler i det på anerkjente Ole Klifoth og Flemming. Og har selv erfart strøm har betydning, derfor strømrens. Så enkelt. Bruk 2 ører så kommer du nok lenge enn et forum.
    Som jeg skrev, du kan ikke lese og er ikke verdig et utfyllende svar.
     

    ymir

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.12.2013
    Innlegg
    5.304
    Antall liker
    4.994
    Torget vurderinger
    2
    @ymir
    Du skriver:
    Så her må du @larsmartin ikke la deg lure av hva målingen vil komme til å si. Den kan slå i alle retninger, avhengig kildeimpedansen og støybilde hos deg som er unik for din installasjon.

    Kan du forklare på hvilken måte vil vi bli "lurt" av målingen?
    (Ja jeg forstår selvfølgelig at kildeimpedansen påvirker et filter. Det er pensum på VG1 elektro, så spar oss for en lang avhandling er du snill.)
    Får en svaret "der er ingen forskjeller", som hos "Amir" og derfor er det å holde på med strømprodukter bortkastet.

    Vel, dermed er det ikke sagt at at slikt er tull.

    En må kunne forstå grunnene for at der ikke er noen virkning.
    Og grunnen ligger som oftest i kildeimpedansen, støybilde og filter design.
    Ta en kikk på filtrene til schaffner. Hvert filter har sin egen karaktrestikk, og samtidig hver sin karakteristisk for hver A størrelse.
    Og alle vil reagere forskjellig på kildeimpedansen.

    Eks. Fikk besøk av en kompis med ett Isotek mini sub, og sammenlignet det med mitt Consonance.
    Consonance dempet klart bedre enn Isotek.
    På en annen kurs i en annen installasjon kunne det vert omvendt.
    Og forandring er ikke alltid det samme som forbedring, noe jeg har fått erfart.

    Og hva er behovet ditt med å bedrive direkte løgn?
    Dette er ikke pensum på hverken VG1 eller VG2 her. Naboen underviser der.
    Yngste datter gikk to år i Porsgrunn, elkraft teknikk. Dette var ikke pensum før siste året. Hadde det vert pensum allerede på videregående hadde flere kunnet skjønne sammenhengen.
     
    Sist redigert:

    MakkinTosken

    En kjekkas
    Ble medlem
    21.02.2020
    Innlegg
    13.585
    Antall liker
    34.309
    Sted
    og til
    Torget vurderinger
    6
    Synes det er fascinerende hvor mye vekt noen tillegger sine anekdoter jeg. Historier fra ukjente, om ukjente. Virkelig slagkraft i slikt.

    Jeg kjente en gang kar som synes alt rundt ham bare ble større og større, avstander likeså. (Sann historie) Han hadde jo lest om det ekspanderende universet må vite. Han var overbevist om at han registrerte dette.

    Forklar meg den dere, målehuer og besserwissere! 😁
     

    defacto

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.05.2016
    Innlegg
    5.240
    Antall liker
    2.668
    Sted
    Liten by
    Synes det er fascinerende hvor mye vekt noen tillegger sine anekdoter jeg. Historier fra ukjente, om ukjente. Virkelig slagkraft i slikt.

    Jeg kjente en gang kar som synes alt rundt ham bare ble større og større, avstander likeså. (Sann historie) Han hadde jo lest om det ekspanderende universet må vite. Han var overbevist om at han registrerte dette.

    Forklar meg den dere målehuer og besserwissere! 😁
    Vi går jo inn i en tid der vitenskapen ikke lenger er "sannhet", der konspirasjonsteoretikere blir valgt inn i lovgivende forsamlinger og der YouTube videoer nærmest anses som sannheter og der de som klarer å strø nok usikkerhet rundt noe er vinnerene. Lenge leve sofavitenskapen og tinfoil!
     

    WayAhead

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.12.2017
    Innlegg
    14.625
    Antall liker
    3.439
    Sted
    Sky No Limit....
    Torget vurderinger
    0
    Problemene deres er jo at dere ikke har noen relevant profesjonell bakgrunn eller erfaring, kun «synsit»
     
    S

    Syncrolux

    Gjest
    Vi går jo inn i en tid der vitenskapen ikke lenger er "sannhet", der konspirasjonsteoretikere blir valgt inn i lovgivende forsamlinger og der YouTube videoer nærmest anses som sannheter og der de som klarer å strø nok usikkerhet rundt noe er vinnerene. Lenge leve sofavitenskapen og tinfoil!
    At det går gærne veien enkelte steder gjør det nok. Men vi skal ikke SÅÅÅ langt tilbake for å finne at det var verre før, også her til lands.
     

    W.Sand

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.05.2012
    Innlegg
    3.023
    Antall liker
    4.380
    Sted
    moelv
    Torget vurderinger
    2
    Nei da, og vet du er flink. Men dominansen her blir for voldsom. Det går ikke an å dele erfaringer om noe som helst før det fremstilles som heksekunster og saueflokken slenger seg på. Om bakgrunn mener noe annet for så være, men blant aktive brukere er det ikke noe som betyr noe annet enn hva de har kommet frem til og kan måle. Alt annet er bare piss og svindel.

    Vi er oppegående mennesker og trenger ikke barnevakt når vi skal handle hifi.
    Har vi som tweaker driti oss så jævli kan det sies mens de står i stua og lytter. Ikke bare si at alt låter dritt og ikke betyr en dritt når alle andre hører forskjeller.

    Oslo hifi senter med Øystein i front gir topp service og går entusiastisk inn å bidrar. Hadde aldri hatt resultatet av lyden uten hjelp fra dem. Knall fyr og knall service. At sånne som han skal fremstilles som svindler er sinnsykt. Klart han skal tjene penger som alle andre. Han er flink og arbeidsom så hvorfor skal han ikke det?

    Deles slike historier som avsnitt over, er jeg lettlurt og Øystein en svindler. Sannheten er at jeg er grise fornøyd og han er grise fornøyd. Jeg syntes jeg har fått masse god lyd for pengene. Så hvorfor skal slike historier ødelegges her på et hifi forum?
    2 grisefornøyde av hver kategori, ikke noe bedre enn det :)
    Jeg er ikke den beste til å førnøye den selgende kategorien, må innrømme det som DIY-er.
    Har selv vært pusher (Audioscan) og co-produsent (Embla).
    Vet med sikkerhet at de fleste ikke liker "ren" lyd, man vil beveges og imponeres.Altså høyst subjektivt dette.
    En kunde fikk moddet forsterkeren sin til målbart mindre distortion og større kapasitet. Han ble misførnøyd med at den "varme" klangen forsvant.
    En ny høyttaler med ny nyanse i et lite frekvensspekter kan få en til å tro at den er "bedre", særlig hvis hypen er oppunder taket i pressen.
    Så ligger den på Finn om 2 år.
     
    Sist redigert:

    Bergfinn

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.07.2013
    Innlegg
    9.004
    Antall liker
    12.884
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    6
    Problemene deres er jo at dere ikke har noen relevant profesjonell bakgrunn eller erfaring, kun «synsit»
    Det er jo ikke alltid lett å skjønne hvor på stigen du er heller...eller hvor høy hesten er ...du sitter på.
    .... hemmelighetsfull som du er. :unsure:
     

    MakkinTosken

    En kjekkas
    Ble medlem
    21.02.2020
    Innlegg
    13.585
    Antall liker
    34.309
    Sted
    og til
    Torget vurderinger
    6
    Problemer deres er jo at dere ikke har noen relevant profesjonell bakgrunn eller erfaring, kun «synsit»
    Problemet mitt er ekstremt god hukommelse.

     

    WayAhead

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.12.2017
    Innlegg
    14.625
    Antall liker
    3.439
    Sted
    Sky No Limit....
    Torget vurderinger
    0
    -> MAC

    Det er bra. Der vi 2 + 35 års erfaring i å jobbe med the highest end av elektronikk/japan/japanske ingenører er heller ingen ulempe.
     
    M

    MusicBear

    Gjest
    Jeg er veldig tilhenger av at folk med mye penger faktisk bruker de, eller sløser de bort om man vil. En frognertier svidd av på fjas gir faktisk 200 kr direkte til fellesskapet som moms. At Geir Tømmervik samtidig blir stinn av penger får vi bare ta med i regnskapet som en akseptabel ulempe.
    Klarer ikke la være å være uenig med deg. Sagt det ørten ganger før, beundrer de som tør si de har brukt like mye penger på et musikkanlegg som en «plastikkbåt» - forstå meg rett dere som har båt.
    Kunne lagt igjen en god mill. i morra hos Tømmervik eller andre, hadde bankkontoen tillatt det. Merkelig, at ikke flere som har skjønt at musikk er noe man kan nyte 365 dager i året - koste hva det koster og de har tatt seg råd til det - står frem her og innrømmer nytelsen. Mener ikke med dette å gi negative vibber til de som er fornøyd med billige anlegg bare det gjengir musikk. Men er så forbanna på at man nesten blir sett på som en halvraring - mens kjøpt av andre ting til samme sum penger - automatisk medfører (eksempelvis) «grattis med ny båt» og respekt.
     
    • Liker
    Reaksjoner: KMR

    WayAhead

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.12.2017
    Innlegg
    14.625
    Antall liker
    3.439
    Sted
    Sky No Limit....
    Torget vurderinger
    0
    Du möter inte dig själv i dörren nu? Ref. ett par flytråder på OT-avdelingen? :rolleyes:
    Du har ikke et fnugg av peil om hvilke kompetanser og breddeerfaringer jeg har.

    Vet du forresten hva slags ingeniører som programmerer systemene på 262en din?
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn