Rai Rai!

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • The Gunner

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.05.2010
    Innlegg
    9.915
    Antall liker
    17.104
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    7
    f

    Fornuftig tilnærming. For min egen del kunne jeg ikke motstå denne snurren og sier meg ferdig med det for livet ut.
    Klart jeg er fornuftig. Man kan se det gjennom at jeg bruker rør og grammofon. Driver med tørrfuefiske og går med mekanisk klokker også. Pragmatiske tilnærminger.
     

    habicht

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.04.2005
    Innlegg
    2.792
    Antall liker
    3.433
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    7
    Vi får se om bonden er våken
    Det er jo ikke mulig å si annet en at inkvisisjonens reiserapport er kraftig forsinket.

    Det kan være mange grunner til det, kanskje var denne reisen svært krevende for inkvisitor, kanskje han rett og slett trengte tid til å fordøye det hele, kanskje måtte han til bunns i bakgrunnen til noen av hendelsene på turen. Hadde han grunn til å være rystet over hendelsene eller var han kun litt ristet?

    Vi skal nok til bunns i det i løpet av denne fortelling, men en hver fortelling må ha sin kronologi, sin dramaturgiske utfoldelse kan man kanskje si.

    Før inkvisisjonen skulle ta seg av selve objektet, bonden og Baronen på Silfrastadir søkte den åndelig styrke og sjelelig påfyll på det gamle biskopssetet Holar i Hjaltadal. Etter en fredfull natt på en naturskjønn campingplass var det bestemt med treff på kaia på Saudarkrokur. Hvorfor på kaia, jo vi skulle følge i fotsporene eller kanskje heller svømmetakene til den kjente fredløse Grettir Asmundsson og tok følge med fangstmenn til øya Drangey. Kan være at inkvisitor skulle ha tenkt at her kunne det være noe muffens på gang, ane ugler i mosen, eller som det viste seg, kanskje lundefugl i torven. Under trygg kommando fra selveste Drangey Jarlen kom vi godt frem og la til i en meget vakker vik og her fra gikk det opp, rett opp.

    Var det objektets plan å se til at inkvisisjonen skule stupe til sin klare død allerede nå. Hadde vi blitt lurt, var det slik det skulle ende, som Grettir den sterke, gå sin skaper til møte i fuglefjellet ?

    Men inkvisitor er om ikke noe annet sta og seig og opp kom vi. Og for et syn. Det var utsikt som man bare kan drømme om, det var fugl over alt, lunde, alke, måker og til og med en majestetisk falke. Det var hval over alt rundt øye som lekte og plasket. Det ble fortalt historier, noen sikkert sanne, noen mindre så og noen sikkert bare myter. Herlig.

    Henge i stroppene.jpg
    Fine fugler.jpg
    Rare fugler.jpg



    Ikke godt å si om det var på grunn av inkvisitors manglende svale stup utfor fuglefjellet som objektet begynte å tenke på at det kunne heller være råd med bestikkelser.

    Uansett bonden fikk med seg fra Jarlen selv en fin fangst fra øya. Mens inkvisisjonen dro videre og lauget seg i den naturlige varme kilden som den fredløse hadde brukt til å få liv i skrotten etter den drøye 7 km lange svømmeturen som han måtte ty til når han ble sveket om forsyninger, dro bonden til gårds og begynte forberedelser til et måltid som det vil gå fortellinger om i bygda i lange tid fremover.

    Jeg kan love at nyfanget lundefugl som så vit har fløyet over grillen med det mest eksotiske tilbehør og den nydligste vinen som en skogsbaron kan trylle frem er en middag adelsmann verdig. Himmel det var en nytelse. Ikke usannsynlig at dette var også en del av et større komplott. Hvordan skal en inkvisitor være i stand til å gjøre en vurdering av objektets utskeielser, for det har det vært, utskeielser i lytterommet, etter et slik fyrstelig måltid. Og ikke skal vi glemme at risen ble kokt med audiofil kabel

    Men det ble spilt musikk inn i natta i glede og gemyttlighet.

    Seriøs ris.jpg
    Fine fugler 2.jpg


    Dagen etter sto inkvisitor til slutt opp, fikk sin kaffe og ante fred og ingen fare. Men baronen hadde skumle planer for dagen. Kanskje var han usikker på om bestikkelsene hadde gjort susen og tenkte ta det sikre for det usikre. Bonden hadde rett og slett kokt opp en sammensverjing av det store sammen med alle mulige løse folk i bygda, et skikkelig fantefølge skulle det vise seg. De hadde enkelt sagt, tenkt drukne hele den tilreisende komiteen. Vi ble rett og slett kastet ut i en brusende, menneskeslukende, gjørmete vill bre flod når vi minst ante.

    Hvordan kunne vi gå i den fellen, hvordan skulle vi komme os levende ut av dette iskalde ubarmhjertige, våte elementet. Spørs om jeg har styrke til å gå videre med denne grusomme fortellingen. Dere begynner kanskje å forstå hvorfor det har tatt tid å ta tak i dette, hvor rystet og ristet inkvisitor var etter denne turen. Men jeg sitter nå her og skriver dette tullet, så riktig ille gikk det ikke. Man blir jo litt yr i hodet og fantasiene farer av gårde når man begynner å tenke på ting som Grettissaga, brusende elver og sprutende hvaler. Ting sauser seg sammen med en nattlig vandring opp til en livs levende vulkan og det hele skal sys sammen i en berettelse. Da må man ta seg litt skalde løyve som man sier på Island, krydre fortellingene litt. Det er ikke så viktig om en fortelling er helt sann, helt korrekt, bare den er god.

    Nå skal det sies at fortellingen om den utsøkte middagen hos baronen etter en helt fantastisk dag i Drangey er heller nøktern en krydret. Det kan høres som for mye med en Jarl, en Baron, stor hval, falker og andre fugler i en fortelling, men tro meg slik var det.

    Tilbake til den brusende bre elva, hva hadde skjedd, det kan man lure på.

    Nei det må vel fortelles omtrentlig som det var. Ikke bare hadde Jo foreslått denne minneverdige turen til Drangey med påfølgende kulinariske utskeielser, han hadde også dagen etter ordnet med rafting. Selv driver han dette sammen med Jo junior på høyt nivå og leker sammen med en fantastisk gjeng omreisende elve guider som jobber for et firma drevet av noen venner til Jo i en nærliggende elv.

    Fantastiske folk som klarte å gjøre terping på sikkerhet til noe morsomt. Proffe til fingerspissene med glimtet i øya og ga alt til å gi sine gjester en herlig opplevelse på elva. Viking rafting kan ikke anbefales nok. Selv fartet Jo rundt i sitt enmanns vaskekar og Habicht junior fikk VIP treatment i en tomanns farkost sammen med Jo junior. Habict og fru var mer en happy ombord in svær blå oppblåsbar boble.

    En stor opplevelse, med natur, action og tett på elementene. Anbefales.

    Jr Jr.jpg
    I den blå.jpg




    Rett og slet et par utrulig flotte og minneverdige dager med Jo og famille, skal gjentas.


    Da var det dette med lyden og det hele, må vel si noen ord om det også. Det låter bra.

    Ok litt mer kjøtt på fortellingens bein da.

    De som er innom tråden her er jo kjent med systemets bestanddeler og det er skrevet en del om rommet, ikke grunn til å gå så mye i detalj der. Det som kan sies på overordnet nivå er at kompetent komponerte systemer som er sydd sammen til en homogen helhet i godt kontrollerte rom formidler hermetisert musikk på en svært overbevisende måte. Jo er i tillegg så heldig eller smart rett og slett at han balanserer fint mellom et svært kontrollert lytterom og et hyggelig familierom. Klart at en med alle mine yrkesskader kan og har pekt ut en del muligheter til estetiske utbedringer, skulle bare mangle. Men får gi gutten litt slakk, litt tid. Han driver tross alt å bygger opp en hel bondegård


    Helt uten detaljer kan ikke denne fortellingen være allikevel. Jo har over tid nå spilt på 2360 horn som midhorn. Han som mange andre var innom 2384 i en periode. Jeg syntes systemet spilte veldig kontrollert og raffinert i den perioden ikke minst med 045 Be på toppen og trueextent i mid driverne. Da lekte vi også en del med 2360 med standard JBL membraner i driverne og litt forskjellige vintage diskanter på toppen. Spilte morsomt, tøfft og engasjerende, men manglet noe, kanskje raffinement. Fast forward. Jo har ikke klart å slippe forelskelsen i 2360, egentlig ikke så vanskelig og forstå. Han har jobbet ennå mer med rommet siden sist, men mest i bassområdet og systemets karakter er jo til å kjenne igjen uansett. Han har også skaffet seg mer kunnskap og erfaring i bruk av AL. Totalt sett ville dette jo bringe klare forbedringer. Og hva blir da summen av alt dette. Forbedringer i kontroll av rommet, bedre kjennskap til AL og 2360 nå med truextent bak seg og 045be på toppen av de. Kort og godt, summen er at det låter bra, drit bra. Denne komboen, 2360 med be og 045be fra ca 8k og opp over sydd sammen med AL har det hele. Raffinement, oh ja. Dette spiller homogent, oppløst og detaljert, raffinert og elegant. Har du lyst på rølping, eksplosiv utfoldelse av all type musikk, fra Zeppelin til pønk fra down under, fra Mahler til Piazolla, fra country til crooner, be my guest. Mine tidligere fordommer mot 2360 som kun egnet til rock & roll ble gjort til skamme. Det kan sikkert debatteres opp og ned i mente hva som gir anlegget disse egenskapene, det er tross alt mange faktorer som utgjør denne helheten. Men jeg personlig er overbevist, og tror Jo er rett enig med meg at tidligere nevnt trio eller egentlig kvartet, 2360 med be, sammen med en virkelig topp diskant, 045be, som i tillegg har passende spredingsmønster, nå blir det vel en quintet, sydd sammen med AL er oppskrift på et hei dundrendes bra system.

    The whole shabang.jpg


    Det er klart en forsømmelse å ikke beskrive den griselekkre SP10 som nå pryder husalteret på Silfrastadir og klart man skulle fortelle noe om shoot out mellom armer og pick ups. Ikke burde man heller unnlatt og fortelle om Habicht sin medbrakte pu og hvilken pine det førte til hos Baronen. Men det får bli en annen fortelling.
    Royal.jpg



    Takk til Jo og famille for nok et minnevert besøk til gårds

    Til gårds.jpg
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Takk for hyggelige ord i form av en praktfull fortelling. Og ikke minst takk for en særdeles skånsom inkvisisjon

    Ansiktsuttrykk tatt i betraktning tilsier at jeg fikk myknet opp inkvisisjonen med mine taktiske påfunn
    I den blå.jpg

    Selv er jeg en brukket mann etter en heidundranes arbeidstørn etter besøket og har ikke rørt snurre siden
    Men vi har endelig kommet oss igjennom teigsskógur, bulldozeren har begynt og det går mot mørke og deilige tider

    FB_IMG_1629907962924.jpg

    20210909_170822.jpg
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    En pu shootout rapport får komme senere. Særs interessant
    Og jeg kan nå bekrefte at poste italiane er like raskt som LaPoste. Den du lurte meg til å kjøpe er fortsatt in transit
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Liknar litt på Stadlandet, men fuglelivet er nok rikare.
    Kva er koplinga til Grettesoga?
    Øya Drangey som vi var på ble først nevnt i den islandske Grettes saga. Der ble den beskrevet som tilfluktsstedet for den fredløse Grette, som tilbrakte sine siste år der sammen med broren Illugi og trellen hans Glaumur. Sent på høsten i 1031 ble Grette snikmordet av Þorbjörn Öngull og hans menn da han bokstavelig talt lå på dødsleiet i skuret sitt på øya.
    (Klipt fra wikipedia)
    Er flere spennende historier i grettissaga fra hans tid på Drangey som ikke er nevnt her.
    drangey_stor_130317.jpg
     

    habicht

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.04.2005
    Innlegg
    2.792
    Antall liker
    3.433
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    7
    Det er flere av oss som tenker bestille flere flatbankere og silencer switchers í snar fremtid.
    Mulig vi skulle slå oss sammen
     

    habicht

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.04.2005
    Innlegg
    2.792
    Antall liker
    3.433
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    7
    Jeg har oppdaget en glipp, en forsømmelse rett og slett i min fortelling.
    Og det er intet mindre en middagen etter elverusket.
    Da disket Baronen og Baronessen opp en fantastisk rustikk lammegryte. Helt nydelig i all sin enkelhet
    Og nå har jeg rett og slett tenkt å gi Jo muligheten, en mulighet han sikkert har ventet lenge på.
    Det å gjøre tråden sin til en matblogg. Det er ikke noe uvanlig her på sentralen og nå får Jo en gylden mulighet til å vise seg fra sin rosa side.
    Oppskrift, navn og fremgangsmåte ved å lage den deilige lammegryte etterlyses herved. Har rett og slett glemt litt hvordan det hele gikk for seg.
    Ikke rart, så omtumlet man var.
     
    Sist redigert:

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Tsigariasto
    Kanskje verdens enkleste rett som gir mest uttelling i forhold til minimal innsats

    20191209_182002.jpg


    Sett en god slump olivenolje i jerngryta og stek hvitløk og løk. Pælme så oppi Frampart/fårikålkjøtt (geit er best) med Salt pepper og oregano. Brun de vakre
    Så hell oppi minst en halv flaske tørr hvitvin, saft fra ett par sitroner og et laurbærblad.
    Damp vekk alkoholen uten lokk mens du bælmer resten av hvitvinen
    Sett så på lokk og la putre i noen timer eller sleng hele gryta i ovnen på 100°c og driv dank frem til middag som bør helst være 5-6 t på så lav temperatur

    Spises tradisjonelt med stekte potetbåter og Horta (det kan du glemme å få tak i), men jeg erstatter horta med stekt spinat eller grønnkål. Gjerne stekt i ghee med hvitløk og jimbu, men stekt i smør/olje med en liten dæsj spisskummen kan også funke.
    Ris er også greit da sausen er himmelsk
     
    Sist redigert:

    habicht

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.04.2005
    Innlegg
    2.792
    Antall liker
    3.433
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    7
    Nydelig.
    Tror det er sikkrere her i Norge å prøve seg på á gjenskape lammegryte måltid en lett grillet lundefugl.
    Løpe rundt i et fuglefjell her til lands med svær håv i hånden hadde nok endt i arresten. Satser på svogerens spelsau
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    20210925_195434.jpg

    Først ut. Funky greier etter anbefaling fra pusher'n hos Lucky Records i Reykjavik. Me like! Og for the record; et islandsbesøk er fåfengt uten besøk i den sjappa
     

    habicht

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.04.2005
    Innlegg
    2.792
    Antall liker
    3.433
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    7
    Vi tar en tur på Lucky på lørdagen 09.10de
    Mellom Rúnar og Snorri
     

    kjartanb

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    10.10.2009
    Innlegg
    955
    Antall liker
    650
    Sted
    Os
    Torget vurderinger
    1
    Vi tar en tur på Lucky på lørdagen 09.10de
    Mellom Rúnar og Snorri
    Hils Rúnar fra meg. Var hos ham i sommer. Celestion lyder meget uanstrengt og smooth hos ham og bassen lød ikke helt galt sevom han hadde en meget provisorisk temporær bassløsning.
    Kjartan
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.201
    Antall liker
    101.668
    Torget vurderinger
    23
    Bernard "Pretty" Purdy (83) er en herlig karakter - en super groovy trommis som har vært med lenge og spilt med utrolig mange store artister - listen er tilnærmet endeløs!!!
    Mannen bak "The Purdy Shuffle" - som kan best høres på Toto's "Rosanna" låt. Han er også mannen bak grooven på Steely Dan's Babylon Sister!


     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Bernard "Pretty" Purdy (83) er en herlig karakter - en super groovy trommis som har vært med lenge og spilt med utrolig mange store artister - listen er tilnærmet endeløs!!!
    Mannen bak "The Purdy Shuffle" - som kan best høres på Toto's "Rosanna" låt. Han er også mannen bak grooven på Steely Dan's Babylon Sister!


    Så imponert over din musikk kunnskap!

    Ja, de fleste har vel hørt han i en eller annen setting. Han har jo spilt med et utall artister
    Og en mester i å finne Grooven som du sier. Jeg kom meg ikke i seng før nærmere 5. Ble fest for en oppi bula. Ikke noe selskap er som sitt eget :D
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Må si noen ord om SPU Royal etter denne hot daten med den i går kveld;

    Er vel så nærme jeg kommer en perfekt PU
    Har definitivt den gjenkjennelige karakteren til SPU som jeg beskriver som tilgivende, engasjerende og grandios. Men sammenlignet med lillebror #1 tilfører den oppløsning i flankene som en moderne PU og har en definisjon og pønsj i bassen som er himmelsk og en utklinging oppover som gir en høyest troverdig illusjon av rom og tilstedeværelse
    Mitt eneste ankepunkt er at på innspillinger hvor stemmer er sentrert og isolert, har det en viss tendens til å blåses opp over proporsjoner og smøres ut, men det er i grunn en bagatell i det helhetlige perspektiv
    20210925_204605.jpg

    Og den brillierte i Ikeda armen og får sitte der
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Hils Rúnar fra meg. Var hos ham i sommer. Celestion lyder meget uanstrengt og smooth hos ham og bassen lød ikke helt galt sevom han hadde en meget provisorisk temporær bassløsning.
    Kjartan
    Skal gjøre det
    Ja, spent på å høre celestion i horns hans
    Han har fått designet midbasshorn så der skjer det saker fremover
     

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.719
    Antall liker
    32.598
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Et helt annet spørsmål.. Hva slags skog planter dere der ute? :)
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Et helt annet spørsmål.. Hva slags skog planter dere der ute? :)
    Store klimatiske variasjoner på Island som gir forskjellige forutsetninger for skogreisning
    I øst og nord har vi et relativt kontinentalt klima med markante årstider (i islandsk perspektiv) lite nedbør og mye skrinn jord. Her trives russisk lerk utmerket. I friskere jord benyttes sitkagran, alaskapoppel og contortafuru
    På vest Island er contortafuru og sitkagran mest brukt og på sørlandet med mer maritimt klima og mye nedbør er osp og sitkagran dominerende
    Men Islandsk bjørk er vel det det plantes mest av. Da hovedsakelig som landskapsrestaurering
    Neste år er ambisjonen rundt 6 mill planter. I dag dekker skog rundt 1.5% av øyas areal hvorav 0.4% er eksotiske treslag
    Vi har lite problemer med uønsket spredning av innførte arter da klimaet skjelden gir spiredyktig frø i naturen. I tillegg er island et land med enorme erosjonsproblemer grunnet 1000 år med overbeite så tilgjengelig areal for skogreisning er nærmest ubegrenset
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Akkurat nå hviler SPU Gold i skrinet sitt. Prøver ut en gammel Denon DL 103 S. :) Men ikke vær redd, SPU blir koblet opp igjen i nær fremtid.

    Mvh
    Godt å høre. Skulle gjerne lyttet til den. Habicht og jeg hadde en riktig så festlig shootout med Koetsu black, spu #1, spu Royal og hana ml
    De hadde alle sine kvaliteter, mens hana var kanskje den som låt mest annerledes.
    Vil ikke konkludere da jeg eier og beholder de alle, men ser for meg at royal får mye spilletid fremover mens Hana er god å ha satt opp i en arm permanent som en nøytral og oppløst referanse. Ideell til orkesterverker.
    #1 brillierer på mine aller verste skramleplater mens Black ennå ikke helt har funnet sin plass
     
    • Liker
    Reaksjoner: tkr

    tkr

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.03.2007
    Innlegg
    20.539
    Antall liker
    27.477
    Sted
    Nede i fjæresteinene
    Torget vurderinger
    2
    Godt å høre. Skulle gjerne lyttet til den. Habicht og jeg hadde en riktig så festlig shootout med Koetsu black, spu #1, spu Royal og hana ml
    De hadde alle sine kvaliteter, mens hana var kanskje den som låt mest annerledes.
    Vil ikke konkludere da jeg eier og beholder de alle, men ser for meg at royal får mye spilletid fremover mens Hana er god å ha satt opp i en arm permanent som en nøytral og oppløst referanse. Ideell til orkesterverker.
    #1 brillierer på mine aller verste skramleplater mens Black ennå ikke helt har funnet sin plass
    Ja, hva synes du egentlig om Koetsu Black?

    Bor forøvrig en liten halvtimes kjøring fra Flesland flyplass. Hvis du noensinne er på disse kanter kan vi da endelig fikse en lytt...... :)

    Mvh
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Ja, hva synes du egentlig om Koetsu Black?

    Bor forøvrig en liten halvtimes kjøring fra Flesland flyplass. Hvis du noensinne er på disse kanter kan vi da endelig fikse en lytt...... :)

    Mvh
    Har gode venner í Bergen som vi skal besøke i vinter så det hadde vært hyggelig
    Liker Black veldig godt det lille jeg har lyttet til den
    Den trenger definitivt en tung og godt dempet arm og var trøblete til jeg fikk satt den opp i ikeda
    Men mot SPU royal syntes vi den falt litt igjennom. Spesielt på definisjon i nedre mellomtone/midbass. En smule innesluttet? Trenger mer lyttetid og den har nok ikke fått mer en 30-40t så mye kan skje
     
    • Liker
    Reaksjoner: tkr

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    Godbit på vei fra WRWTFWW

    cat.jpg


    180 gram plate og 350 gram sleeve. Audiofilien kjenner ingen grenser
     

    LMC

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.08.2006
    Innlegg
    24.897
    Antall liker
    13.154
    Sted
    Drøbak
    Torget vurderinger
    45
    høres ut som om du er moden for en DaVa fieldcoil mc.....
     

    crosswind

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.11.2012
    Innlegg
    5.319
    Antall liker
    13.383
    Sted
    Svartskog
    Torget vurderinger
    13
    I vilken arm fick du bäst resultat med Koetsun JoHoo? Har en Black själv, men har aldrig fått den till optimalt i mina (för lätta) armar. Har en ønskes kjøpt-annonse ute för en Fr64S-arm, men är intresserad i andras erfarenheter som inkluderar Koetsu Black.

    edit. Ser nu du fick gott resultat i Ikedan. (y)
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    høres ut som om du er moden for en DaVa fieldcoil mc.....
    Må få audiolens hos deg neste gang jeg er i Norge.
    Inntil videre lever jeg særs lykkelig med mine SPU
     

    JoHoo

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.02.2013
    Innlegg
    4.278
    Antall liker
    4.190
    Torget vurderinger
    16
    I vilken arm fick du bäst resultat med Koetsun JoHoo? Har en Black själv, men har aldrig fått den till optimalt i mina (för lätta) armar. Har en ønskes kjøpt-annonse ute för en Fr64S-arm, men är intresserad i andras erfarenheter som inkluderar Koetsu Black.
    Du er på riktig spor med Fr64s!
    Er jo en veldig lik min Ikeda IT-345. Blytunge saker med lagerdemping. Ikeda IT-345 kan faktisk finnes til en betalbar pris, mens 407 er vanvittig ettertraktet og priset deretter.

    Spilte först med Black i en Jelco. Bevares, låt godt, men sporet ikke skikkelig uansett hvor nöye jeg satt den opp.
     
    Sist redigert:
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn