En Bjørn som jukser med masteroppgaver og HiFi

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Noen har kanskje lagt merke til at postcount'en min er blitt redusert med ca. 1250 innlegg i det siste. Det gjelder flere av moderatorene her på forumet for øyeblikket. Vi vet ikke om vi får disse tilbake, men de kan være knyttet til moderasjon/sletting av innlegg. Slik sett har vi mye aktivitet, men den vil ikke nødvendigvis vises. Noe liknende skjedde da vi gikk over til HFS2 (mener jeg å huske) for noen år siden. Uansett, sjette stjerne er nok snart tilbake.
    Har en snikende misstanke om at det gjelder flere, bla. meg.

    Fine hørelurer du har mekket til samboeren :cool:
    Hodetelefonene er sannsynligvis i klasse med Grado RS2i slik de er nå. Sett i forhold til pris. Men de bruker "Magnum" driverne fra canadiske Symphones og ikke drivere fra Grado.

    Noen vil sikkert bestride dette, men Symphones oppgraderer Grado SR325i/s or Alessandro MS2 med disse elementene, og de har som uttalt politikk at de foretrekker aluminium klokkene man finner på disse hodetelefonene.

    9b3da2a9_M01.jpg
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Da har problemene knyttet til postcount blitt rettet. Det som er nytt, eller tilbake til slik det var for noen år siden, er at Off-Topic innleggene igjen teller i postcount. Frem og tilbake er like langt, sies det. Men i alle fall for man uttelling for alle sine innlegg fra nå av. Av den grunn har flere av dere fått oppjustert antallet innlegg, og noen ganske kraftig.
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Jeg sitter å lytter på noen ikke innspilte Magnum hodetelefoner, i klokker av honduransk mahogny. De imponerer meg allerede med sin detaljrikdom og velkjent luftighet og komfort kjent fra Grados konstruksjoner. De er slett ikke ulike Grado slik jeg husker det, men de vil nok løsne opp betraktelig etter hvert, De har ennå ikke vært i bruk 5 timer en gang, så det vil nok skje noe med dem etter hvert som opphengene til driverne løsner mer opp. Drivere? -høres merkelig ut å snakke om høyttaler-elementer i hodetelefoner som om de er noe helt annet enn det du finner i konvensjonelle høyttalere. :confused:

    DSC_6283.jpg


    Grado er kjent for å være litt analytisk, kanskje litt skarpe sett i forhold til andre kjente merker hodetelefoner. Hvis Grado er frampå i sin signatur, er kanskje Magnum mer tilbakelent i lyden. Uansett hva jeg måtte gjette på her jeg sitter å lytter via min O2/ODAC hodetelefonforsterker, så er den samme luftigheten og signaturlikheten tilstede på Magnum som Grado original. En ting jeg tenker på at, kvaliteten til tross, at lyden er så luftig og klokkeklar som gjerne man opplever på Grado sine konstruksjoner.

    DSC_6629.jpg


    Det skulle vært morsomt å ha sammenliknet med RS2i for å høre hvordan de skiller seg fra mine hjemmesnekrede Magnum, men til det må jo det også sies at de er sammensatt av deler fra ulike 3. parts leverandører som helt eller delvis livnærer seg på modifisering av hodetelefoner eller på "konkurrerende" utgaver av Grado. Jeg kunne faktisk godt tenkt tenkt meg en liten samling her med Grado SR60i, SR325i og SR2i, og en utvalgt modell fra Alessandro MS2 og MS Pro. Det blir det fort penger av det, bare for å kunne sammenlikne her...

    DSC_6243.JPG


    Har jeg fått mersmak på DIY? Ja! jeg kan trygt si det. Jeg har allerede liggende noen småting her som skal brukes på et nytt Magnum prosjekt, med litt andre klokker. Da vil jeg gjerne ha et annet treverk, eller aluminium hvis det lar seg oppdrive. Aluminium er det produsenten av Magnum elementene selv anbefaler. Kabelen tror jeg at jeg vil prioritere av samme type som jeg har brukt, men med strømpe en annen farge for å gjøre dem distinkt fra dem jeg har satt sammen her. Forsølvet kobber høres bra ut, men kanskje jeg kan "formørke" lyden ved å bruke samme kabel, bare med "halv" forsølving, eller helt uten. Kanskje noen har meninger om akkurat det. Det vil jeg gjerne høre meninger om.


    Mvh. Bjørn
     
    Sist redigert:

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Jeg har nå brukt litt tid på å spille inn samboerens hodetelefoner, Magnumene -og de blir stadig bedre når jeg hører på dem. Hvis man hører på gode innspillinger med flott akustikk og arrangement, er det ingen tvil om at de er nydelige -faktisk så bra som jeg noen gang har hørt det i hodetelefoner.

    Luftigheten er til å ta og føle på. Dette har kanskje litt med å gjøre at konstruksjonen av denne typen, som Grado sverger til, er åpne. Derfor lekker de også mye lyd, og det høres godt hva du hører på. Men når man får sitte alene, og lytte så kan man spille høyt. Komforten er som for Grado's hodetelefoner, men med den nye kabelen og klokkene føles hodetelefonene som utrolig lette og komfortable. Faktisk opplever jeg dem som lettere og mer komfortable på hodet, enn for eksempel Koss Porta Pro som er mye mindre og garantert lettere..!

    Det kan ha med å gjøre at sistnevnte klemmer betydelig mer på ørene, og klemmer seg mye mer fast på hodet. Det er ganske stor klasseforskjell på disse i lydkvalitet, så sammenlikningen må ses i den sammenhengen. Men på O2/ODAC som er konstruert av NwAvGuy så oppfører Koss'ene så bra som jeg noen gang har hørt dem. Den svulmete bassen faktisk ikke er så svulmete lenger selv om akkurat bassen er et av de mest vesentlige karaktertrekkene ved akkurat Porta Pro.

    Tilbake til Grado og Magnum: bassen er virkelig flott der den er tilstede på Magnum, hardtslående og med flott rytme og dynamikk. Det skal sies, ut fra det jeg leser rundt om bla. på Head-Fi.org, at hverken Grado eller Magnum har særlig mye bass under 30Hz..! Under 30Hz, avtar bassen ganske raskt og mister mye av smekket. Men, i følge noen skal Magnum driverne ha mer trykk i bassen, og gå noe dypere enn RS2i.

    Grado's hodetelefoner har et peak ved 2KHz, noe som gjør dem litt mindre nøytrale, og hvor vidt dette er tilstede på Magnum'ene her kan jeg ikke si noe sikkert om, jeg har heller ikke måleutstyr her som kan hjelpe meg til å bekrefte eller avkrefte dette. Mellomtonen er utrolig glatt, dynamisk og med et snev av varme kanskje. De har ikke den kjøligheten jeg husker SR80'ene hadde, eller den litt skarpe fremtoningen disse kunne ha. Det er mer kjøtt på beinet i Magnum, uten at jeg opplever den som farget. Diskantren på Magnum er, sammen med mellomtonen, usannsynlig luftig slik je gopplever den. Spiller jeg høyt klarer jeg selvsagt å få Magnum'ene til å bli skarpe og presset, men da står jeg i fare for å ødelegge ørene i samme slengen.

    Der ligger kanskje litt av begrensningen til Grado/Magnum. Lydlekkasjen pga. konstruksjonen gjør at mye av lyden "unnslipper" ut motsatt vei nesten på samme måte som en dipol høyttaler, men i motsetning til en dipol høyttaler, får man ikke nyttegjort seg den akustiske tilbakekoblingen en dipol høyttaler med riktig elle god plassering gjør i rommet den står i. Luftigheten er der, mangelen på bokslyd og alt det der, men ingen akustisk kobling til rommet med åpne hodetelefoner.

    Hvis jeg skal være kritisk, utover at bassen avtar ved ca. 30Hz, og at de åpne konstruksjonen kan være en begrensning på ulike måter -så er det måten de er montert på i klokkene: Magnum driveren er ikke limt eller fiksert i klokkene slik at de sitter fast. De sitter fast i et oppheng av skumgummi med lim, som holder dem på plass. Men de sitter ikke fast. De "klemmes" fast, og man kan ta dem med letthet plukke dem ut uten å ødelegge noe som helst. Her tror jeg det ligger et potensiale for å oppgradere å ettermontere en plastring som limes fast i drivere og klokkene slik at de sitter som, skal jeg si: limt, eller kanskje støpt. Faren da er at man lett ødelegger noe dersom man av en eller annen grunn må plukke dem fra hverandre ved en senere anledning. Men det ser jeg ingen grunn til, med mindre noe ødelegges, at en lodding løsner, at en av driverne ødelegges.

    Her er det kanskje noen som har et tips. Jeg kan tenke meg å få en bedre montering av driverne. Da vil jeg også slippe unna følelsen jeg har, av at dette skulle vært gjort 100%, og 99.
     

    pelsjeger

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    27.04.2004
    Innlegg
    897
    Antall liker
    1.000
    Torget vurderinger
    4
    Gøy å lese om gradomoddinga di bjørn. Har et sett med allesandro ms1 som lever farlig. Hadde da sett for meg wood cups, liberated drivers med punkteringer for mer bass og kanskje en ny kabel. Hvor fikk du tak i koppene og hva måtte du betale?
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Du kan sjekke med CLASSIC VIBRO | Turbulent Labs. Jeg betalte vel 95$ for dem men jeg ser de har gått opp litt pris og det er litt ventelister igjen. De har også Magnum drivere. De har en annen kabel de selger, men jeg har brukt en annen herfra: OCC Headphone Cables | HEADPHONELOUNGE -SilverRay. Meget god kabel det også. Standard Neutrik.

    Når det gjelder bassen, så tviler jeg for at du får så mye mer av den: det er enklere å bygge opp helt nye klokker med Magnum drivere -de koster "bare" 130$ -jeg tror resultatet uansett vil bli bedre.
     

    pelsjeger

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    27.04.2004
    Innlegg
    897
    Antall liker
    1.000
    Torget vurderinger
    4
    Ja, har vært innom de fleste "offisielle" tilbydere og sett at det er ventelister/ sold out på alt jeg har sett på.
    $120 for wood cups
    $130 for magnumdrivere
    $100 for kabel
    og mens man først er i gang:
    $60 lambskin leather headband
    $125 aluminium gimballs
    $20 grado bowls puter

    Komplett hodetelefon for $555 pluss frakt/moms.

    Mon tro om dette egentlig er bedre enn en ny PS500?

    d591958ec49fad264e22d3a4ce8777ff.png
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Akkurat nå jobber jeg med å få CNC maskinert klokker. Mulig jeg kan få laget i aluminium og diverse treslag.
     

    pelsjeger

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    27.04.2004
    Innlegg
    897
    Antall liker
    1.000
    Torget vurderinger
    4
    Ok, da har jeg også ting på gang. Kom over en kar på ebay som solgte sine "handmade" cups i afrikansk mahogny. Disse ble mine for den nette sum av $70 inkl shipping. Litt mer "spesielle" i utseendet kontra dine classic vibro cups, men de synes jo ikke når man har hodetelefonene på hodet uansett. Bestilte et par sorte (uorginale) HD414 pads i samme slengen. Så får vi se om det blir magnumdrivere etterhvert. :)

    grado cups.jpg
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Det er mange klokker som kler den smukke... -er det ikke det man sier? Jeg er åpen for mange farger og diverse utseende ettersom det ikke er en eksakt fasit på hva som er riktig treslag eller estetiske utseende. Jeg har sett en del morsomme varianter der ute, og mulighetene for å lage noe som er litt "unikt" er tilstede, og man kan være litt stolt av det man har gjort.
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    IMAG0243.jpg


    Det er skikkelig varmt i Tromsø i dag.
     

    pahf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    28.12.2005
    Innlegg
    4.992
    Antall liker
    1.935
    Sted
    huttuheita
    Torget vurderinger
    8
    Skal ikke klage på temperaturene som er til lands her nå om dagen nei! Klokka inn 26 i skyggen her jeg sitter. :)
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Selv om ikke alle somre har hatt såpass godt vær så tidlig på sommeren, så har klimaet blitt varmere over årene, enten det er naturlig eller ikke. Faren min pleide å fortelle det var sjelden man så elg på landet på 1950-tallet. Han var mye ute, som så mange andre i skog og mark. Nå er bestanden stadig i vekst, og kvotene øker for jaktlagene. Et annet dyr man har hatt sin "naturlige grense" nede i Vefsn området, grevlingen er blitt observert ikke langt unna Finnmark nå:

    Her er beviset: Grevling i<br>Nord-Troms | nordlys.no
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Etter å ha vært på øvelse i Force'n, har jeg vært nokså forkjølet. Det har likevel ikke hindret meg fra å dra på Expert, hvor jeg fant disse her til 199,-

    AKGK518dj.jpg


    Man kan også få dem til 149,- hos Elkjøp har jeg registrert, men hos Expert hadde de dem inne. AKG 518 (de finnes i sort, såkalt "DJ" versjon, og "LE" i noen av regnbuens farger).

    61n5Rxv35ZL._SL1200_.jpg


    Til bærbart, har jeg hatt noen Koss Porta Pro siden rundt år 2000 som jeg den gang da betalte under 300,- for. Disse kan skaffes fra rundt 249,- i butikk.

    14838.jpg


    Til bærbart synes jeg Porta Pro funker veldig godt. Jeg har også plugger jeg bruker i litt andre sammenhenger. På oppsettet mitt med Epiphany Acoustics EHP-O2D hodetelefon-forsterker/DAC (O2/ODAC) har jeg faktisk lyttet litt nå (jeg bruker alt jeg synes funker) og skal komme med noen synspunkter senere. Men jeg kan allerede nå si at AKG 518 er et godt alternativ til Koss Porta Pro.
    EHP-O2D

    EHP-O2D
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    ...og ny telefon og greier... Funket langt glattere enn den siste Nokia telefonmen min. Nydelig i hånda, ikke for liten, med nett nok til å gå i de fleste lommer. Og ganske rask. Men så krever ikke Windozer telefonene så mye heller, da.

    img-principal.jpg


    Nokia Lumia 620. Windows Phone 8. Og ja, ikke kom her med de eple-greiene.
     

    Stein Ivar

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    12.01.2008
    Innlegg
    538
    Antall liker
    415
    Torget vurderinger
    6
    Gratulerer med ny telefon!

    Jeg har veldig fornøyd med eple-telefon til nå, men byttet nylig til Android i form av en Samsung S4. Det er et valg jeg definitivt ikke angrer på!
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Gratulerer du også.

    Jeg er ikke hatsk overfor noe, og var relativt fornøyd med Android selv jeg. Det er mange her i familien som bruker Apple produkter og de fungerer som oftest ganske godt. Jeg er i alle fall fornøyd med WinPhone 8. Minst mulig navigering for å komme dit man skal. Det negative er mangelen på apper, eller programmer til ting som styrer Squeezeboxen her hjemme og en del andre ting som jeg hadde på HTC'en. Men til gjengjeld har jeg fått noen interessante Nokia programmer.
     
    Sist redigert:

    bambadoo

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    11.10.2002
    Innlegg
    22.120
    Antall liker
    10.575
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    16
    Har både iphone 5 og galaxy s4.. Iphone og IOS har på finfint vis gått frå å være litt innovativt til å være traust og trygt... Men de klarer av en eller annen merkelig grunn å holde prisen oppe.
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Telefoner er artige greier. Men de er helt utrolig dyre -særlig hvis man tar i betraktning at man får både nettbrett og habile bærbare PC'er samt stasjonaære til prisen av hva mange av mobiltelefonene koster.
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    p3.no.jpg


    I'l be back.

    Det ryktes nå at Terminator 5 kommer i 2015...

    Jeg har alltid hatt sansen for Arnold Schwarzenegger sine filmer, og spesielt hans tolkning av Tech Noir filmen "The Terminator" fra 1984, regissert av James Cameron. Filmen var faktisk en lavbudsjettsfilm til 6.5 millioner dollar, som ble en så stor suksess at den tjente inn 38 371 200 dollar bare i USA og 78 millioner over hele verden. Terminate that! Alle med respekt for seg selv kjenner vel til denne og oppfølgeren(ene), så plottet er vel greit. Men filmen fra 1984 hjalp nok i stor grad Arnold med å løfte sin stjernestatus i filmverdenen, utover det han allerede var kjent for: skrott-konstruksjon!

    terminator-poster_77572_23040.jpg


    Oppfølgerne har kommet, og fra å være dystert, pessimistisk og følelseskaldt voldelige, ble filmene mer spektakulære og med en del humor. Med unntak av postapokalyptisk "Terminator: Salvation" fra 2009 som på sett og vis går tilbake til røttene med sin dysterhet og sønderknuste verden. Filmen fikk blandede kritikker, men både Christian Bale (Batman) og Sam Worthington (som jeg fant overraskende bra i sin tolkning av rollen sin som kybernetisk infiltrator) bidrar på mange måter til at filmen etter min oppfatning blir et bra action drama. Men å hoppe etter Wirkola er ikke alltid lett. Det blir litt som Star Wars -å lage oppfølgere betyr ikke at kruttet finnes opp på nytt; det vil være "forutsigbart" til en viss grad. FIlmen er likevel blitt sterkt undervurdert, til tross for teknisk høy kvalitet og gode skuespillerprestasjoner.

    picture-of-sam-worthington-in-terminator-salvation-large-picture.jpg


    Men i alle fall, nå er det klart at det kommer mer Terminator...! Tøft, synes jeg!

    Ny «Terminator»-trilogi frå 2015 ? NRK Filmpolitiet - alt om film, spill og tv-serier
     

    Lagga

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.09.2005
    Innlegg
    8.946
    Antall liker
    27.878
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Telefoner er artige greier. Men de er helt utrolig dyre -særlig hvis man tar i betraktning at man får både nettbrett og habile bærbare PC'er samt stasjonaære til prisen av hva mange av mobiltelefonene koster.
    Telefoner er et nødvendig onde.....?

    Fruen har både iPhone og iPad nå, så jeg vet hva min neste telefon blir.

    Har dog greid å utsette det en stund, fikk faktisk til å feste tastaturet til min gamle Sony Ericsson, med hjelp av litt dobbeltsidig tape,
    har gått litt sport i det, til fruens lette oppgitthet.....

    ShineySmileysGrin.jpg


    / Morten
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    I år har jeg vært så heldig å få omtrentlig det meste jeg synes jeg hadde bruk for av Nissen, eller ønsket meg.
    sennheiser-momentum.jpg


    Sennheiser Momentum som jeg har siklet litt på, dukket også opp under treet. Jeg har såvidt rukket å lytte litt på dem, og det første som slår meg er at de er meget detaljerte og klare i lyden.
     
    Sist redigert:

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Mens Senheiserne spilles inn (og det må de, da de er kliniske og spisse i lyden, tørre i bassen og mangler dynamikk rett ut av boksen) så fokuserer jeg litt på andre flotte julegaver, slik som denne godsaken fra Casio:

    GB-6900B-3DR.jpg


    Casio G-Shock GB6900B-3DR heter akkurat denne modellen, der "3DR" eller "3" tydeligvis sikter til fargekombinasjonen" som er olivengrønn på denne med gullskive. Morsom klokke som er svært robust og tåler en støyt. Vanntett ned til 200m, mineral glass og blåtann som kan kommunisere med mobiltelefonen, med egen app for iphone og android. Litt uvant til å begynne med, men vibrerer for hver time. Fancy, fancy.

    Og den tredje teknosaken i år er GPS! Det trenger man jo, og jeg fikk Garmin eTrex 20, som skal komme godt med på fjellet i det kommende året.

    373707_BB_01_FB.EPS_1000.jpg


    Forskjellen mellom denne og eTrex 10 er i hovedsak at Etrex 20 har fargeskjerm (eTrex 10 har ikke det) med dobbelt så mange pixler, microSD-kort støtte, kartlagring og bildenavigasjon. De topografiske kartene derimot, er sinnsvakt dyre... -og der ligger kostnaden dersom man skal ha eTrex'en opp og gå. 999,- kr. fra Garmin Norge. Og ti kart blir riktig så dyrt når de koster omtrentlig 1000,- kr. stykket. Og takk for det...

    Vel, da er det bare å kle på seg de nye turbuksene mine fra Norrøna, og spenne på de nye trugene jeg også fikk til jul og springe til skogs, for nå er jeg blitt et helt nytt menneske med alt det nye turutstyret jeg fikk til jul i år.

    342014&width=1800&height=1350&resize_mode=fill.jpg
     

    Stereofix

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    04.07.2005
    Innlegg
    624
    Antall liker
    530
    Sted
    Tromsø
    Torget vurderinger
    1
    Tøffe ting du har fådt i tell jul, har tydeligvis vært snill i år :)
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Nei hallo. Ja, her har vi sendt svigermor hjem til Harstad, sendt krabaten på besøk til "naboen" og holdt på. I år har jeg vært heldig men også gitt bort ordentlige saker. Ser ut som du må få deg truger du også nå...!!
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Riktig Godt Nytt År, folkens! Da er det bare å begynne å tenke på ny Hi-Fi kanskje? er det noen med planer for 2014?
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1

    Fredag, chill'en med troopsa..!
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.269
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Åååå en slik stormtooper drakt var det jeg hadde som høyeste ønske for noen år siden. Problemet er at det ikke har helt sluppet taket.... Skulle hatt en slik, og en Darth Vader i kinoen...
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn