Mari Boine med KORK på NRK1

TT.

The smooth jazz guy! 😉🇳🇴
Ble medlem
15.11.2007
Innlegg
40.316
Antall liker
83.401
Sted
Knapstad
Torget vurderinger
97
I kveld kl 2210 er det et times program med Mari Boine og KORK. For de som sliker sånt
 
Y

ymir

Gjest
hei
Har vert på 2 Boine konserter,hvor den første var den største og mest minneverdige av alle konserter jeg har opplevd.

Men denne....."ARK" ( Karl I Hagen) NRK propaganda.

En Mari Boine i rødt...og resten i hvit og blått,triste greier.Ubegripelig at Boine har godtatt dette,av en jente jeg trodde hadde ryggrad.

John Persen er mye tøffere,en mann med ryggrad, Det handler om å stå rakrygget og være trygg på sin kulturelle bakgrunn

John Persen: - En stor bekreftelse - Ballade.no

Den nye operaen i Bjørvika er man jo mest opptatt av å få åpnet, det har ikke vært noe snakk om hva som skal puttes inni den, buldrer Persen. - Historien om ”Under kors og krone” er jo også et eksempel på hvor gærent det kan gå når du har operasjefer som er ute av stand til å ta kvalitativt stilling til musikalske spørsmål. Denne prosessen brukte jo opp mange operasjefer, humrer han.


–Men når for eksempel Bjørn Simensen begrunner sitt avslag med at jeg har skrevet inn for mange elementer som ikke var avtalt på forhånd – flere dansere, flere instrumenter og lignende, så stemmer ikke det. Jeg har skriftlige bekreftelser fra alle operasjefene på at jeg kunne gjøre alle de endringer og utvidelser jeg har gjort. Med tanke på hva som er forventet levealder for norske komponister, tror jeg jeg skal være glad hvis jeg får oppleve åpningen av operahuset i 2008, og da sitter nok Bjørn Simensen der lenge ennå, så sjansen er vel ikke så stor, ler han.
 
Sist redigert:
R

rico

Gjest
Så dette programmet i går og har nok problemer med å se propagandaen som eventuelt var der men det jeg hørte var slette saker.
Skikkelig safe arrangementer som gjorde det altfor strukturert og dermed gørr kjedelig, det låt nesten likt alt sammen. Jeg har hørt slike konserter med KORK og pop/rock/jazz musikere hvor man har utfordret orkesteret på en helt annen måte, det er bare å gi gass, KORK er med de. Det virket nesten som man var redd for å provosere noen.
 
Sist redigert:
Topp Bunn