Springsteen s TRACKS

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hei , jeg har alltid likt Springsteen , og trodde jeg hadde hørt mye på hans låter opp igjennom , så var jeg innom En av Norges største fans igjen , ( FOSSE ) vi pleier å spille mye flott jazz når jeg tar turen innom for å lytte og prate.

Denne kvelden skulle vise seg å dreie litt innpå Springsteen , men det kom frem ukjent matriale for meg , Fosse har jo alt.....alt fra pitchure-disker , bøker , studio og bootlegs , 7" vinyl og LP , sikkert noen maxi også i hylla......en imponerende samling rett og slett.

Det ble satt på en 4 box cd som heter Tracks....jeg fikk vite at dette var matriale som var skippet fra tidligere studioutgivelser , her finnes det låter men "kjenner" igjen på stilen fra andre album , men som har blitt nedprioritert under innspilling ,stilen er variert , og denne plata er så inni granskauen bra , at jeg hadde lyst til å dele dette med dere.

Om du har alt , og ikke denne- løp og kjøp !

Om du har lite eller ingenting , la deg ikke lure av tittelen .- løp å kjøp

rett og slett fantastisk , og det fine coveret kan du sitte med i hånda å lese i ei flott bok , når musikken triller fram.....

Plateselskap : Coloumbia

: HDCD

Utgitt : 1998

koster 349,- på www.platekompaniet.no

Mvh Espen
 

mikefish

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.01.2005
Innlegg
4.960
Antall liker
517
kjøpte boksen på utgivelsedagen.som gammel fan ble jeg ikke skuffet,selv om mye av dette ikke ble vurdert som bra nok til hans studioalbum opp igjen åra.

det er veldig mange kongelåter på denne boksen.spesielt 'brothers under the bridges','roulette' & 'thundercrack'

Springsteen har fått mye kritikk for dårlig lyd på sine album,men av en eller annen grunn er det meste av denne boksen overaskende bra.

disc 4 er den svakeste,innspillinger fra slutten av 80- og begynnelsen av 90-tallet.The Boss hadde ikke så mye å fare med på denne tiden,men i '95 kom albumet 'the ghost of Tom Joad'.platen som er kjent for å være undervurdert.Springsteen etter dette : moro live (hitparade uten sidestykke),kjedelig på plate.

mvh. s,
 

Ulf-B

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2008
Innlegg
7.905
Antall liker
2.086
Sted
Oslo
Torget vurderinger
20
Jeg må bare innrømme at jeg kastet meg begjærlig over miniutgaven "18 Tracks" fremfor den komplette 4-CD-boksen. Mange bra låter og innspillinger på denne miniutgaven. Et godt alternativ for dem som ikke på liv og død må høre absolutt alt av Springsteen.
 

Holmium

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.02.2002
Innlegg
3.444
Antall liker
784
Torget vurderinger
5
Det virkelig kjipe med "18 Tracks" er at to av låtene ikke er med på "Tracks". Skjønner jo den foretningsmessige delen, men synes uansett det er direkte ufint og respektløst. Springsteen burde holde seg for god til slikt, skal ikke se helt bort fra at mannen har de pengene han trenger til salt på maten uansett :)
 

mikefish

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.01.2005
Innlegg
4.960
Antall liker
517
det var nok helt sikkert plateselskapet som fikk trumfet gjennom dette i '98.da "måtte" die-hard fansen kjøpe begge to.Springsteen har siden starten vært lojal til selskapet Colombia og han har nok blitt ansett som en viktig melkeku for de.det var i grunn verre på 80-tallet da jeg kjøpte rubbel og bit som kom på markedet.da kom alle 7-tommerene og maxi-singlene med b-sider som ikke var på lp'ene.fra 'born in the U.S.A.' ble det sluppet 7 singler.i tillegg var det folk som betalte store summer for bootleggene.det hadde ikke jeg råd til på min ukelønn.

mvh. s,
 
Topp Bunn