Indie

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • U

    utgatt60135

    Gjest
    Tross laber aktivitet innefor pop/rock tar jeg sjansen på å starte en tråd om Independent musikk. Kan i allefall håpe på deltagelse.

    Hovedgrunnlaget for sjangeren er jo at det skal være utgitt på et lite selskap og helst ikke bli for store. Personlig så er ikke det altomfattende nok for meg og jeg bruker gjerne ord som litt skjev musikk/vokal og anderledes musikalsk. Men er Radiohead og Sigur Rós Indie? Både ja og nei? De er blant mine favorittband, spesielt Radiohead.

    Er det ikke en veldig bøomstrende tid for indie de siste årene? Jeg fryder meg i allefall.

    For å ikke bruke opp alle de gode selv så beynner jeg med to av mine store. Jeg synes enkelte grupper har altfor kort levetid, f.eks Franz Ferdinand og Clap Your Hands Say Yeah. Men kanadiske Broken Social scene har et kunstnerisk uttrykk som varer evig, imo.

    Den beste er nok:



    Jeg oppdaget dem med den selvtitulerte plata som også er veldig bra. Likså den siste som er titulert med Kevin Drew.

    Jeg klipper inn anmeldelsen fra Panorama som jeg er samtykker med. De nevner post-rock (hva nå enn det er) men jeg legger den i suppa indie. Hva synes dere?

    "Vi kan ikke være bekjent av å ha oversett en av 2002s mest bemerkelsesverdige plater. I grenselandet mellom rock og elektronika leverte Broken Social Scene et nesten helstøpt opus som stadig fascinerer.
    Kanadiske Broken Social Scene startet opp i 1999 som en følge av at Kevin Drew og Brendan Canning brøt ut av bandet K.C. Accidental for å starte på nytt. Feel Good Lost så dagens lys i 2001, og allerede året etter kom You Forgot It In People som først fikk oppmerksomhet i Europa i fjor.

    Det per i dag elleve mann store bandet opererer i grenselandet mellom elektroniske lydlandskaper og mer utpreget melodibasert materiale. Sjangermessig er de nesten umulige å plassere, det letteste er vel å si at de er beslektet med band i sjangeren vi-vet-ikke-helt-hva-det-er-så-vi-kaller-det-postrock. Med det menes et slags orkestralt lydbilde der instrumentalbiten er mer enn normalt framtrendende og der låtene ofte blir pakket inn på overraskende og uhørte måter både melodisk og rytmisk. Det er i denne krysningen mellom ren og skjær popmusikk og tilsynelatende skjærende stilbrudd at man finner Broken Social Scenes kraft.

    Band som Broken Sosial Scene står alltid i fare for å bli sett på som pretensiøse og påtatt vanskelig tilgjengelige - ofte også med rette. De kunne lett ha gått i saksa ved å kamuflere låtene sine i et slør av sære innfall for innfallenes skyld i håp om å gjøre seg selv mer "interessante". Når eksperimentet til Broken Social Scene likevel er blitt såpass vellykket er det nettopp fordi man ikke får følelsen av at bandet eksperimenterer for å kverulere, men at de tvert i mot har en sunn barnlig trang til å gå på befaring blant klanger og taktarter for å få fram det viktigste - melodiene - på nye måter.

    Dette er som man forstår et band som trekker i mange retninger. Fra det sensitive og neoklassiske til en slags moderne jazzrock og videre til elektroniske støylandskap. De beveger seg til tider faretruende langt fra den melodiøse kjernen som er bandets utganspunkt, men resultatet oppleves til tross dette som utpreget helhetlig. Dette er faktisk en plate man nesten må høre fra begynnelse til slutt for å få fullt utbytte av og som også fortjener å bli lyttet til på den måten.

    Broken Social Scene lager sanger for evigheten - fulle av innfall, men stort sett med den gode melodien i sentrum for begivenhetene. For å komme inn i Broken Social Scenes musikk kreves lytterens fulle oppmerksomhet samt en god dose tålmodighet. Tilbake får man kvalitet i form av sære og smukke melodilinjer, rytmer som står paradoksalt til melodiene og forfriskende reviderte måter å tenke låtskriving på."





    Mitt aller beste album er Arcade Fire med Funeral. Tydeligvis en indiebølge i Canada. Jeg hadde en litt merkelig "dette bandet vil jeg like" uten å ha hørt dem. Ved første lytt tenkte jeg at det var for sært men etter flere lytt gikk den virkelig under huden.



    Opplevde de i Spektrum siste gang og det var en flott opplevelse selv om den ikke var 100%. Energiske og morsomt at de rulerer på instrumenter.

    Jeg legger også nå heller inn Panoramas ord fordi de beskriver musikken så mye bedre enn jeg vil klare:

    "Vanvittig gjennomført Funeral

    Kanadiske Arcade Fire har med Funeral gitt indieverdenen en av fjorårets beste opplevelser. Flotte melodier i en deilig innpakning resulterer i en emosjonell kanonopplevelse.
    Vi er vel inne i musikkåret 2005 og har mange spennende utgivelser i vente, likevel er det noen skatter fra fjoråret som ikke må glemmes. En av disse er kanadiske Arcade Fire med sin flotte Funeral, et stemningsfullt album som griper hardere og hardere om sjelen for hver gang det får en velfortjent runde i cd-spilleren.

    Funeral er et komplekst stykke musikk - pop og rock møtes i et deilig musikklandskap der både strykere og blåsere akkompagnerer og skaper et uimotståelig uttrykk. Låtene er varierte og godt sammensatt, følelsen av et bortimot komplett album er i aller høyeste grad til stede. Harmoniene, overgangene, refrengene, oppbyggingen og melodiene i seg selv - alt er bare så gjennomført at det nesten blir for mye av det gode.

    Å velge ut enkeltlåter som skiller seg ut fra de andre hva angår kvalitet er vanskelig, Neighborhood #1 (Tunnels), Neighborhood #3 (Power Out) og særlig Rebellion (Lies) er likevel vinnerne blant ti låter som alle er skremmende sterke på sitt individuelle vis. Alt stemmer, det rolige er sårt og vakkert mens de mer uptempo-låtene gnistrer av energi og vilje. Utrolig mange følelser kommer fram, en emosjonell kryddermix du skal lete lenge etter.

    Arcade Fire står med Funeral fram som en av 2004s store overraskelser, i senere tid har de fått mer velfortjent oppmerksomhet, og mer kommer garantert. Kjøpte du ikke plata i fjor gjør du det i år. Coverdesignet alene er vel verdt sine penger. Vakkert!"



    Neon Bible er ikke stort dårligere heller :).

    Jeg venter med andre gode album og forhåpenligvis er det flere som bidrar etterhvert :) :) :).. Kom igjen!!!
     

    soa

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    16.04.2006
    Innlegg
    2.453
    Antall liker
    982
    Torget vurderinger
    18
    Når det er snakk om indie, kommer man ikke utenom legendariske 4AD. Det ble sluppet mange store utgivelser fra denne labelen på 80 og 90 tallet. Vil her trekke frem storheter (i indie sammenheng) som Cocteau Twins og Dead Can Dance.

    Cocteau står for gitarbasert stemingsfull rock med Elisabeth Frasiers vakre stemme. Flere ganger kåret till Englands beste. Mange har også sikkert hørt henne som gjestevokalist for Massive Attack (bla Teardrop).

    Dead Can Dance tilhører mer World Music kategorien og samler inspirasjon fra flere genre. Består av irske Brendan Perry og australske Lisa Gerrard. Begge synger,men har et noe forskjellig utrykk som utfyller musikken deres på en glimrende måte. For noen år siden avsluttet de samarbeidet og startet solokarrierer. Gerrard har kanskje lykkes best bla med filmmusikk (Gladiator)

    Begge disse gruppene er absolutt verdt å sjekke ut IMO....

    Tips

    Cocteau Twins "Heaven or Las Vegas"


    Dead Can Dance "Within the realm of a dying sun"
     

    Vedlegg

    G

    Gjestemedlem

    Gjest
    SOA skrev:
    Når det er snakk om indie, kommer man ikke utenom legendariske 4AD. Det ble sluppet mange store utgivelser fra denne labelen på 80 og 90 tallet. Vil her trekke frem storheter (i indie sammenheng) som Cocteau Twins og Dead Can Dance.
    Ja det har kommet virkelig mye bra fra 4AD. Husbandet This Mortal Coil f.eks. har gitt meg mye glede. His Name Is Alive er et annet bra band derfra. Pixies også kom jo også ut på 4AD. Brendan Perry (fra Dead) har jo også et flott soloprosjekt.

    Rough Trade var en annen spennede label! Men jeg tror de har pakket sammen nå.
     

    Luvaton

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    24.05.2007
    Innlegg
    438
    Antall liker
    38
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    2
    Vil trekke frem Blond Readhed som hadde en forrykende konsert på Rockefeller nettopp. Misery Is a Butterfly er albumet som tok meg med storm, men vil nok si at 23 og fortjener en plass i samlingen

    Misery Is a Butterfly

    The Dears er nok et bra kanadisk indie band. Her vil jeg trekke frem Gang of Losers og No Cities Left. Forøvrig og et bra live band.

    Gang of Losers


    No Cities Left

    Ellers har du jo The Flaming Lips, Tapes 'N Tapes, Interpol og allerede nevnte Arcade Fire & Clap Your Hands Say Yeah
     

    Vedlegg

    U

    utgatt60135

    Gjest
    Oiiiiiiii.... Blond Redhead har gått meg hus forbi. Midt i blinken for min smak så tusen takk Luvaton :).

    En japansk dame sammen med to italienske tvillingbrødre :D..

    Den nyeste må jeg ha i tillegg til den du nevnte.





    Silver Mount Zion virker også spennende. Hvilke er de beste albumene?

    Denne siste?

    13 Blues for Thirteen Moons
    Eller Born into Trouble as the Sparks Fly Upward




    Støtter The Dears som er bra band!

    Også Liars er bra. Det siste selvtitulerte albumet er bra men sjekk også ut/inn den trommebaserte Drums are not dead.

     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Og så har vi gruppa til Will Sheff som har blitt byttet ut ofte. Åkkesom herlig indie med mye folkrock.....

    Favorittplate er Don't Fall in Love With Everyone You See

    Kulte covre de har..





    Og..


     

    Unplugged

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    14.02.2002
    Innlegg
    989
    Antall liker
    0
    http://rateyourmusic.com/release/album/plan_9/keep_your_cool_and_read_the_rules/

    En av mine gamle indie-favoritter, Plan 9 - Keep Your Cool And Read The Rules. De ga ut et annet album også som er bra - Dealing With The Dead. Har bare hørt litt på det. Plateselskapet deres vet jeg ikke hva er, men regner med at det er et indie-selskap. Kanskje noen her som kan være behjelpelig?

    Jeg mista faktisk denne skiva for flere år siden, har sporadisk forsøkt å oppspore den, men det er vanskelig. Kan jo forsøke å bestille den fra linken jeg fant etter litt googling.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    En av de bedre, imo:

    Modest Mouse

    Liker ikke alt de har laget men er tøffe på sitt beste :).

    Float on....









    De har nettopp vært/er i studio allerede og skal visst på turné sammen med REM.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Nydelig (indie)pop:





    Dette er et spennende album som burde sjekkes ut, imo.

    Menomena, I Am the Fun Blame Monster!

    her har vi gutta:

    http://www.menomena.com/



    Tar med to til som er mer kjente. Spennende plater dette også:

    Yeasayer



     

    ch

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.05.2007
    Innlegg
    1.652
    Antall liker
    1.203
    Lyngen skrev:
    Hovedgrunnlaget for sjangeren er jo at det skal være utgitt på et lite selskap og helst ikke bli for store.
    Er dette nok? Spør fordi jeg ikke vet.
    Hvis ja, kan jeg foreslå gruppen The Shins. De utgitt på Sub Pop labelen. Lett, oppfinnsom og melodiøs pop i Beach Boys/Beatles tradisjonen.
    God lyd også (vinyl).
    Hva med Walkabouts? Helt annen stil, men også utgitt på Sub Pop (tidlige utgivelser).

    Enig også med anbefalinger av 4AD; This Mortal Coil (hører akkurat på "Blood" på vinyl) og Dead Can Dance.
    Meget god lyd også på disse utgivelsene (vinyl); Dead Can Dance sin "Into the labyrinth" er demo kvalitet.

    mvh
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    ch skrev:
    Lyngen skrev:
    Hovedgrunnlaget for sjangeren er jo at det skal være utgitt på et lite selskap og helst ikke bli for store.
    Er dette nok? Spør fordi jeg ikke vet.
    Tja, hvem har fasiten?

    Selv legger jeg til musikk som ikke primært er laget for å selge mest mulig til et bredt publikum, men hvor induvidualismen og friheten til musikerne får god plass. Gjerne litt vanskelig tilgjengelig musikk som krever litt av lytteren. Gjerne vokal og instrumentbruk som ikke er helt ordinært. Litt "skjevt" og anderledes.

    Gir det menining?

    The Shins er vel typisk Indie.
     

    kjetinho

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    22.03.2005
    Innlegg
    788
    Antall liker
    22
    Mykje bra som vert nevnt her.

    Ein av mine favorittar dei siste åra har vore denne:

    Livleg, entusiastisk og fantasifull musikk.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Ja den plata er flott. Australienerne har vel endelig fått sett litt finsk arkitektur også ;).
    Har du hørt deres siste? Jeg hørte litt på den men tenkte kjapt at den ikke var like god men kanskje tok jeg feil.
     

    kjetinho

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    22.03.2005
    Innlegg
    788
    Antall liker
    22
    Den nye (places like this) er nesten like bra, men litt annleis. Den er litt råare og kaldare og ikkje så sjarmerande som In case we die.
     
    G

    Gjestemedlem

    Gjest
    Lyngen skrev:
    Gjestemedlem skrev:
    Den svenske duoen The Knife er verdt å få med seg, spesielt det fabelaktige albumet The Silent Shout fra 2006.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/53/TheKnifeSilentShout.jpg
    Jo, men kanskje i en annen tråd ;).
    Nja, vet ikke helt om jeg er enig med deg. Kommer vel an på hvor snevert indiebegrep man bruker. Selv om The Knife ikke er rock/grungelignenede så er ikke dette noe mindre indie i min bok enn f.eks. 4AD utgivelsene som vi har vært inne på tidligere, ikke mye rock de heller. Og The Knife har sin egen label 'Rabid Records' så de er jo independent nok slik også.

    Men hvis det er et ønske om å snevre inn det hele til gitarbasert musikk så skal ikke jeg være vanskelig.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Problemet er at hvis det eneste kriteriet vi bruker på det nokså dårlige ordet Indie, så kan vi like greit slenge alle mulige sjangre i båsen. Da er det i allefall ikke mye mening i å bruke sjangeren.
     
    I

    ijustpop

    Gjest
    Vanskelig begrep og jeg ventet på mange sprikende forslag og en uungåelig avgrensningsdebatt når Lyngen lanserte denne tråden.
    Størstedelen av platesamlingen min består vel av såkalt 'indie' og selv avgrenser/definerer jeg den slik:

    - Indierock-scenen som vokste fram av Hard Core og DIY-punk miljøet i USA på 80-tallet. (Mission of Burma, Black Flag, Minutemen, Hüsker Du, Butthole Surfers etc.)
    - Britisk indiepop fra 80-tallet (Aztec Camera, Orange Juice, The Smiths, Felt, Fall etc.)
    - Amerikansk indierock fra 90-tallet (Pavement, Guided by Voices, Built to Spill, Modest Mouse, Yo La Tengo etc)
    - Nyere "Pitchfork indie" (Arcade Fire, Animal Collective, Yeasayer etc. Ny musikk av band som utgis av eller i hvert fall deburte på et indie-label og får som regel god omtale for Pitchforkmedia og dermed selger veldig bra også. Det er denne siste "delen" av indiesjangeren jeg tror Lyngen ønsker tips innenfor)

    Halvparten av platene mine kan vel plasseres innenfor disse sjangerene. Resten er klassiske, ofte kanoniserte og "viktige" plater fra rockens historie. (Pluss en del elektronika og noe hip-hop)
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Wergeland skrev:
    Det er denne siste "delen" av indiesjangeren jeg tror Lyngen ønsker tips innenfor)
    Du har nok rett i det, men samtidig er det litt som med klær for meg. Jeg gir nå bang i moten men søker klær jeg liker. Påvirker blir jeg sikkert alikevel. Pitchfork er jeg ikke så ofte innom, og stusser ikke så sjelden over scorene. Men så er det slik at man leter etter tips og da kan andre medier påvirke.
     
    G

    Gjestemedlem

    Gjest
    Wergeland skrev:
    - Nyere "Pitchfork indie" (Arcade Fire, Animal Collective, Yeasayer etc. Ny musikk av band som utgis av eller i hvert fall deburte på et indie-label og får som regel god omtale for Pitchforkmedia og dermed selger veldig bra også. Det er denne siste "delen" av indiesjangeren jeg tror Lyngen ønsker tips innenfor)
    Det er vel her vanskelighetene begynner. Har funnet mange gode tips på Pitchfork, og det er en av mine favorittsider når det gjelder å finne ny musikk eller bra musikk jeg ikke kjenner til fra før... som f.eks. bandet jeg nevnte over som fikk rødt kort. (Årets plate hos Pitchfork i 2006). Skal ikke dvele mer med dem, men en avgrensingsdebatt er jo interessant i seg selv.

    Et par andre godbiter jeg har funnet på pitchfork:

    Neutral Milk Hotel - In the Aeroplane Over the Sea

    TV on the Radio -Return to Cookie Mountain

    ... men er disse tilstrekkelig rocket for å havne i det gode selskap?
     
    I

    ijustpop

    Gjest
    Gjestemedlem skrev:
    ... men er disse tilstrekkelig rocket for å havne i det gode selskap?
    Ja mener jeg.

    In The Aeroplane Over The Sea er jo også gikk ut av et av de viktigste og beste indieselskapene på nittitallet: Merge.
    En av tidenes beste plater synes jeg. Kjøpte den sent i 98 og den jula var jeg virkelig sjuk. Lå i senga med opp mot 40 i feber, ville feberdrømer og Neutral Milk Hotel på repeat.

    En anbefaling til deg Lyngen.
     
    I

    ijustpop

    Gjest
    Gjestemedlem skrev:
    Wergeland skrev:
    - Nyere "Pitchfork indie" (Arcade Fire, Animal Collective, Yeasayer etc. Ny musikk av band som utgis av eller i hvert fall deburte på et indie-label og får som regel god omtale for Pitchforkmedia og dermed selger veldig bra også. Det er denne siste "delen" av indiesjangeren jeg tror Lyngen ønsker tips innenfor)
    Det er vel her vanskelighetene begynner. Har funnet mange gode tips på Pitchfork, og det er en av mine favorittsider når det gjelder å finne ny musikk eller bra musikk jeg ikke kjenner til fra før... som f.eks. bandet jeg nevnte over som fikk rødt kort. (Årets plate hos Pitchfork i 2006). Skal ikke dvele mer med dem, men en avgrensingsdebatt er jo interessant i seg selv.

    Et par andre godbiter jeg har funnet på pitchfork:

    Neutral Milk Hotel - In the Aeroplane Over the Sea

    TV on the Radio -Return to Cookie Mountain

    ... men er disse tilstrekkelig rocket for å havne i det gode selskap?
    Det er vanskelig fordi man benytter seg dels av musikalske egenskaper, dels holdninger, dels plateselskap når man skal avgrense sjangeren. Selv ville jeg brukt indie hvis jeg veldig raskt skulle beskrive hvordan Neutral Milk Hotel og Tv on the Radio indie låter.

    Hadde jeg beskrevet The Knife som indie tror jeg at jeg hadde blitt mistforstått.

    Jeg brukte begrepet "pitchfork"-indie fordi nettstedet er den viktigste formidler og kritiker av slik musikk. Og har vært det i 12-13 år. En god pitchforkomtale er ekstremt viktig. Norske 120 Days kunne aldri turnert i USA uten den gode omtalen de har fått. Samtidig vil en score på 9-tallet sette i gang omsetningen på norges største platebutikk av et ellers totalt ukjent band.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Wergeland skrev:
    Gjestemedlem skrev:
    ... men er disse tilstrekkelig rocket for å havne i det gode selskap?
    Ja mener jeg.

    In The Aeroplane Over The Sea er jo også gikk ut av et av de viktigste og beste indieselskapene på nittitallet: Merge.
    En av tidenes beste plater synes jeg. Kjøpte den sent i 98 og den jula var jeg virkelig sjuk. Lå i senga med opp mot 40 i feber, ville feberdrømer og Neutral Milk Hotel på repeat.

    En anbefaling til deg Lyngen.
    Den har jeg men har nesten ikke spilt den. Er det ikke tekstene så er spesiel med den? Jeg kjøper plater nesten utelukkende for det musikalske :). Jeg syntes nok den var for monoton/kjedelig om jeg husker riktig, men jeg får finne den frem igjen. Den er vel helt klart Indie ja..

    PS! Tråden er ikke ment som tips til bare meg som trådstarter, men til alle :) :)..........
     
    G

    Gjestemedlem

    Gjest
    Hva skjer hvis du blander litt The Strokes med Belle & Sebastian, litt Sting og krydrer med arfikanske instrumenter og rytmer?

     

    Vedlegg

    G

    Gjestemedlem

    Gjest
    En annen godbit som jeg fant etter svært god omtale på på Pitchfork en gang var …And You Will Know Us by the Trail of Dead - Source Tags & Codes. Hører på den igjen nå og hadde rent glemt hvor jævlig bra denne platen fremdeles er.



    Låter som Relative Ways gjør meg oppstemt og glad. Dette er oppløftende rock.

    http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:yx7uakok0m3b
     
    A

    Atle Kristiansen

    Gjest
    Gjestemedlem skrev:
    En annen godbit som jeg fant etter svært god omtale på på Pitchfork en gang var …And You Will Know Us by the Trail of Dead - Source Tags & Codes. Hører på den igjen nå og hadde rent glemt hvor jævlig bra denne platen fremdeles er.



    Låter som Relative Ways gjør meg oppstemt og glad. Dette er oppløftende rock.

    http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:yx7uakok0m3b
    Hater dem. Klarte ikke ikke å si det.

    Mvh
     

    mikefish

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.01.2005
    Innlegg
    4.960
    Antall liker
    517
    hei !

    såvidt jeg kan se er ikke denne omtalt her enda :



    førsteskiva til The Stone Roses.platen som fikk ordet 'indie' inn i musikkvokabularet.andre band på samme tid var Ride,Belly,Throving Muses,Pale Saints,Slowdive & Breeders.

    mvh. s,
     

    ErosLoveking

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.02.2004
    Innlegg
    15.747
    Antall liker
    3.916
    Sted
    Oslo
    mikefish skrev:
    hei !

    såvidt jeg kan se er ikke denne omtalt her enda :



    førsteskiva til The Stone Roses.platen som fikk ordet 'indie' inn i musikkvokabularet.andre band på samme tid var Ride,Belly,Throving Muses,Pale Saints,Slowdive & Breeders.

    mvh. s,
    Kjempeforslag!!
    Aldri vært noen stor fan av Stone Roses, men du skal være rimelig musikalsk snøblind for ikke å se betydningen av bandets ekstremt enorme innflytelse på indierocken. Til og med flaggskipet Oasis innrømmer sin ydmyke nesegruse beundring for bandet.

    Hvis Eros gidder å gå i det gammeldagse negativarkivet, så kan det sikkert fremvises livebilder fra '95 på Rockefeller også. ; -)
     
    U

    utgatt60135

    Gjest


    Jeg vurderte denne lenge, men etter et "ja" så kan jeg si at den har vokst :). Verd å skjekke ut. [ManaGeMenT], MGMT.
     
    A

    Atle Kristiansen

    Gjest
    The Mountaingoats er utrolig bra. Denne er en gjenganger hos meg,

    .

    Obs, inntil Tallahasse var innspillingene lo-fi, ikke noe for den gjengse hifientusiast.

    Bright Eyes er også verdt å ta med, Connor Oberst har vel høy status blant indie hipsterne.

    Cursive er også bra.

    Atmosphere (indie rap) har nylig kommet med ny skive hvor godeste Tom Waits beatboxer på en av låtene.

    Her er en låt fra skiva,


    Nå venter jeg bråk fra Lyngen.

    Mvh
    Atle K
     
    A

    Atle Kristiansen

    Gjest
    Jeg vet ikke om The Thermals kvalifiserer, men den siste skiva var meget bra.

    Der fant jeg bilde,


    Mvh
     

    mikefish

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.01.2005
    Innlegg
    4.960
    Antall liker
    517
    får mest sannsynlig The Mountain Goats' "heretic pride" i posten i dag.kan bli spennende !

    mvh. s,
     
    A

    Atle Kristiansen

    Gjest
    mikefish skrev:
    får mest sannsynlig The Mountain Goats' "heretic pride" i posten i dag.kan bli spennende !

    mvh. s,
    Kom for all del med tilbakemelding. Dukker nok snart opp i min postkaste også. Nå må jeg innrømme å ha smuglyttet på albumet.

    Mvh
     
    G

    Gjestemedlem

    Gjest
    Ante Krist skrev:
    mikefish skrev:
    får mest sannsynlig The Mountain Goats' "heretic pride" i posten i dag.kan bli spennende !

    mvh. s,
    Kom for all del med tilbakemelding. Dukker nok snart opp i min postkaste også. Nå må jeg innrømme å ha smuglyttet på albumet.

    Mvh
    Ser for meg at denne vil falle i smak for deg. Litt sånn mann på krakk med tekster og tromming.

    Men ikke så helt ille dette.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn