Pirate Love

atonal

Hi-Fi freak
Ble medlem
14.09.2006
Innlegg
3.256
Antall liker
424
Sted
Friedrichstadt
Noen som har hørt på platen deres? Er den av jevnt bra kvalitet? Må si at det lille jeg har hørt på radio gir mersmak.
 

jossa

Medlem
Ble medlem
20.06.2008
Innlegg
45
Antall liker
0
Ser at dette er en gammel gammel tråd, men skriver et svar likevel.

Regner med at det er "A kiss hello" du har hørt på radio. Resten av plata er nok litt mørkere, skitnere og ikke så radiovennlig som nevnte låt. Tittelen på plata er ganske beskrivende "Black vodoun space blues". Synes absolutt plata holder holder et bra nivå jevnt over, men noen av låtene spinner kanskje for mye rundt de samme temaene. Men hvis du liker skitten punkrock tror jeg ikke du blir skuffet. Et absolutt friskt tilskudd til den norske rockescenen. Plata kan også kjøpes på vinyl hos tiger eller big dipper.

MEN....

Så til grunnen for at jeg skriver et svar ca et år etter tråden ble startet.
Pirate Love skulle egentlig vært midt i en europaturne i disse dager. Men da de ble frastjålet alt de eide fra klær til utstyr i Roma (midt på lyse dagen) måtte de avlyse og reise hjem. I den forbindelse arrangerer musikerkolleger i Oslo en støttekonsert på Blå i Oslo 3. mars for å skrape sammen noe penger til å kjøpe nytt utstyr og det nødvendige. Plakaten ser slik ut:

 

Vedlegg

atonal

Hi-Fi freak
Ble medlem
14.09.2006
Innlegg
3.256
Antall liker
424
Sted
Friedrichstadt
Takk for all info, jossa. Tror Platekompaniet har salg på platen så nå frister det ekstra med innkjøp. Håper bandet får sårt tiltrengt støtte i kveld :)
 
Topp Bunn