ATR - Kate Bush Lionheart

Boden9

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.04.2005
Innlegg
460
Antall liker
75
Torget vurderinger
2
Var innom Big Dipper og plukket opp denne i dag. Jeg har original ATR-utgaven fra slutten av 80-tallet og var ganske overrasket over å se en nyttrykk av denne. Er det noen som vet noe mer, dvs kommer det flere ATR reutgivelser? De hadde jo opprinnelig blant annet flere Proprius utgivelser, samt La Folia (har de fleste men ikke alle ;)).

Selve Kate bush-platen er nydelig. Jeg har aldri hørt en ordentlig utgave av denne fra EMI. De vinylutgavene jeg har (No + SE + sen GB) har normalt var mørke og uklare. CD-utgaven er en av de verste CDene jeg har med skarp diskant og mye Digitalis. Har fortsatt merke etter når jeg hørte på den hos Akers Mic og nevnte den dårlige lyden: "Det er bare du som ikke er klar for den fantastiske, klare digitallyden" : Mer følelsen av en fil i øregangen ;D.

Jeg har ikke fått hørt nypressingen: Det er den forsinkete nye tonearmen :p
Den opprinnelige vinylen har en klar og åpen lyd. Mye sus, men siden de ikke har kjørt noe ProTools eller tilsvarende er fortsatt (for første gang!!) alle detaljene der. Du hører lett multitracken og når de åpner for en ny kanal. Åpent, levende og dynamisk.



Edit: Skrivefeil
 

Vedlegg

Boden9

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.04.2005
Innlegg
460
Antall liker
75
Torget vurderinger
2
Duelund_Support skrev:
Hvad med en ny Cd afspiller? ;D
Har en relativ ny, ganske grei løsning (EMM Labs). Lionheart er hørbar også på cd nå (fortsatt ikke åpen eller mange detaljer, men ikke så skarp i diskanten).

Fortsatt trivligere med vinyl.

Mvh
 
Topp Bunn