Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Bransjemedlem Endpoint Audio's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2013
  Sted
  Tønsberg
  Innlegg
  553
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  7

  Hortenmessen 2013 - over for denne gang!

  Hortenmessen 2013 er over - og er delvis ute av hodet...
  Stor takk til de som år etter år har drevet dette arrangementet - og ikke minst deres familier som tydligvis både stiller opp og støtter!
  Jeg skal starte med en negativ kommentar: No heis. Men det er alt jeg kan komme på. Stemningen var topp og jeg fikk inntrykk av at det var mange mennesker innom i år. Jeg la spesielt merke til at det var mange unge mennesker som kom og kikket og det er jo kjempeflott at vi kan få ledet de inn på nerdebanen før idretten tar de for alvor. Folk var positive og glade, og jeg syns at det var veldig mye spennende produkter til stede. Jeg har vært på en hel bråte med Hifi messer i løpet av mine 30 år som Audiofil, men jeg tror aldri jeg har dratt på en messe for å høre eksepsjonell lyd. - ja, jeg har blitt positivt overrasket en håndfull ganger, men det er skjeldne tilfeller. Hvorfor? Vel - hjemme hos meg så tar det som regel litt mer enn 2 timer for å finne ut plassering osv - for å få det til å spille optimalt, så hvorfor skal jeg forvente at magi skal oppstå på en messe? Jeg er på messene for å få input, musikalsk og utstyrsk...hvis det er et ord. Jeg er der for å treffe likesinnede musikknerder som man kan diskutere med og for å kikke på alle disse fantastiske kunstverkene som er stilt ut. Det er vel ikke så merkelig? Man drar ikke på bilutstilling for å kjøre bil heller.
  Personlig så syns jeg dette var en flott messe, og jeg gleder meg allerede til neste år.
  Musikk er gøy - og for meg en helt avgjørende faktor for at jeg virkelig skal kunne kose meg.
  Jeg blir inspirert av å dra på Hifi messer - om det er München, Las Vegas, Oslo, Horten eller Tønsberg.
  Nærmest uansett hvor du bor hen i dette landet så kan du kjøpe flybilletter til Gardermoen, Torp eller Rygge. Dette koster mindre enn å parkere et døgn i Oslo, så transport er billig. Kom igjen folkens - uansett hvor dere bor - la oss skape kø i Horten neste år!


  Mvh
  Tom Egil

 2. #2
  Hifi Freak Vermin's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Bjerkreim
  Innlegg
  6,709
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2
  True words!
  Takk for flott stand med god lyd, og det var hyggelig og hilse på
  Trio Ω , BD, Parasound, AirTight, EAR, Oppo, Roon Nucleus, TWRaven, Garrard, Loricraft, 4Point, Triplanar, Origin Live, Reed, Van Den Hul, Lyra, Miyajima, Transfiguration, Dynavector

  Hornalliansen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed