Hortenmessen 2013 - over for denne gang!

Endpoint Audio

Bransjeaktør
Ble medlem
21.04.2013
Innlegg
862
Antall liker
1.309
Sted
Tønsberg
Torget vurderinger
37
Hortenmessen 2013 er over - og er delvis ute av hodet...
Stor takk til de som år etter år har drevet dette arrangementet - og ikke minst deres familier som tydligvis både stiller opp og støtter!
Jeg skal starte med en negativ kommentar: No heis. Men det er alt jeg kan komme på. Stemningen var topp og jeg fikk inntrykk av at det var mange mennesker innom i år. Jeg la spesielt merke til at det var mange unge mennesker som kom og kikket og det er jo kjempeflott at vi kan få ledet de inn på nerdebanen før idretten tar de for alvor. Folk var positive og glade, og jeg syns at det var veldig mye spennende produkter til stede. Jeg har vært på en hel bråte med Hifi messer i løpet av mine 30 år som Audiofil, men jeg tror aldri jeg har dratt på en messe for å høre eksepsjonell lyd. - ja, jeg har blitt positivt overrasket en håndfull ganger, men det er skjeldne tilfeller. Hvorfor? Vel - hjemme hos meg så tar det som regel litt mer enn 2 timer for å finne ut plassering osv - for å få det til å spille optimalt, så hvorfor skal jeg forvente at magi skal oppstå på en messe? Jeg er på messene for å få input, musikalsk og utstyrsk...hvis det er et ord. Jeg er der for å treffe likesinnede musikknerder som man kan diskutere med og for å kikke på alle disse fantastiske kunstverkene som er stilt ut. Det er vel ikke så merkelig? Man drar ikke på bilutstilling for å kjøre bil heller.
Personlig så syns jeg dette var en flott messe, og jeg gleder meg allerede til neste år.
Musikk er gøy - og for meg en helt avgjørende faktor for at jeg virkelig skal kunne kose meg.
Jeg blir inspirert av å dra på Hifi messer - om det er München, Las Vegas, Oslo, Horten eller Tønsberg.
Nærmest uansett hvor du bor hen i dette landet så kan du kjøpe flybilletter til Gardermoen, Torp eller Rygge. Dette koster mindre enn å parkere et døgn i Oslo, så transport er billig. Kom igjen folkens - uansett hvor dere bor - la oss skape kø i Horten neste år!


Mvh
Tom Egil
 

Vermin

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.09.2006
Innlegg
6.999
Antall liker
5.917
Sted
Bjerkreim
Torget vurderinger
45
True words!
Takk for flott stand med god lyd, og det var hyggelig og hilse på
 
Topp Bunn