Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Bransjeaktør High_End's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  99
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her

  HighEnd & PBN Audio på Rom 101 på HiFimessen i Horten 8. - 9. sept. 2012

  HighEnd stiller i samarbeid med PBN Audio ut den fullaktive MONTANA EPS2.4 med innebygde effektforsterkere på totalt 2500 W/par på HiFimessen i Horten den 8. og 9. september.

  EPS2.4 leveres med et unikt romkorrigeringssystem som gjør at du kan foreta finjusteringer i hele høyttalerens frekvensområde fra 20 Hz og opp til 28 KHz.

  Vil du oppleve fullrange lydgjengivelse, og da mener vi EKTE fullrange lydgjengivelse helt ned til under 20 Hz, kan du besøke oss på Rom 101 i Horten!

  CEO/Chief Engineer Peter B. Noerbaek vil holde et par foredrag blant annet om den audioteknikk og designfolosofi som ligger bak MONTANA EPS2.4.

  Peter B. Noerbaek og HighEnds representanter vil selvsagt også være tilgjengelig for spørsmål fra publikummere som ønsker nærmere informasjon om MONTANA Loudspeaker & PBN OLYMPIA Solid State Amplifiers. Og for de som simpelthen ønsker en interessant og trivelig high-end prat!

  HighEnd .::High End::.
  kontakt@highend.no
  Tel. 4516 4568
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed