Takk Knut og Jan Petter

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hei folkens , som dere vat har OVK vokst , og vi har fått en del nye , svært hyggelige medlemmer i år , noe som er svært hyggelig.

Alle bidrar på hver sin måte , det høster vi alle goder av , en på tampen av året , når jeg sitter å oppsummerer , ser jeg at Knut og Jan P , er nok de som har lagt ned aller mest arbeid i klubbregi i år.

Vi har oppegående flotte Websider som jeg oppfordrer alle medlemmer til å bruke å lese på , samt tipse andre om sidene.

Jeg vil takke Knut og Jan Petter for fremragende styreinnsats i 2011 , og begge har takket ja til å fortsette i sine respektive roller i 2012 , dermed blir OVK skuta styrt med stø kurs fremover , med like personer på postene som er som følger. :

Knut Formann.

Jan Petter Webansvarlig , og webutvikler

Espen Kasserer.


Om du er nytt medlem , eller har noe du lurer på så nøl ikke med å ta kontakt med oss .

til slutt håper jeg alle OVK ere har hatt det trivlig i lag, og fått litt ut av felles-skapet vårt i 2011 , og vi ligger selvsagt ikke på latsiden , så 2012 blir ett sabla spennede år å være ovk er i vil jeg tru..... ;)

Takker alle medlemmene som har bidratt på en eller annen måte , enten det være seg å avholde gedigene sommerfester , hjemmekvelder , osv.

ALLE har bidratt........ for i OVK er det slik at alle bidrar , for DU bidrar til felles-skapet når du møter opp , det skaper en større gruppe mennesker , som har det soialt og hyggelig.

Er du ny medlem så vil jeg råde deg til å prøve å få med deg flere treff og arrangementer på rad , jeg føler at vi er en så fin gjeng at det skal svært lite til for å smette inn i denne flotte gjengen , og føle seg hjemme i rekkene .

Med dette ønsker jeg både nye og gamle OVK ere m/familier en riktig godt nyttår , og måtte 2012 bringe oss fredfulle stunder med mye vinylrelatert moro.

Mvh Espen Saatvedt.
 

Scrooge

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.11.2008
Innlegg
3.009
Antall liker
1.127
Som "fersking" må jeg få lov til å bifalle Espen's velvalgte ord.
Takk for hyggelig lag i siste del av 2011, og riktig Godt Nytt År til alle! :)
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
hei scrooge , godt nyttår...

Mvh Espen
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Ikke vanskelig å stille seg bak dette, Espen. Mange takk!
 
Topp Bunn