Stille fra meg om dagen

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hei ærede medlemmer , jeg skal bare si til alle ovk ere at jeg desverre har det svært hektisk om dagen , med alvorlig sykdom i nær familie . Derfor må jeg en tid prioritere hjelp på familiesiden hver eneste kveld etter jobb , dermed blir hifi og surfing på sentralen noe amputert i en periode fra nå , da min far har hatt hjerneslag.

Jeg er midlertid lett å få fatt i i arbeidstiden på jobb , alle har jo nummeret , så det er bare å ringe om det er noe.

Knut svarer også velvillig på spørsmål som måtte være , jeg skal nok innfinne meg på arrangementene rundt julebordstider.

Beste hilsner fra Formannen.
 

Sluket

Sivilaudiofil og Master Baiter
Ble medlem
11.08.2006
Innlegg
55.405
Antall liker
102.422
Torget vurderinger
23
Det var trist å høre, Espen. Godt at du har prioriteringene sortert ut. Vi håper på rask rekonvalesens og full restituering!
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Det får vi gjøre , jeg har vel egentlig venta på det , med nok røyking , lite eller ingan fysisk aktivitet og ett par tankbiler med cola i måneden , men allikevel utrolig trist når det rammer ens nrmeste.

Jeg får vel min lønn i himmelen ( om jeg kommer dit engang) , liker å ta vare på det lille jeg har av familie , og prioriterer det , det er selvfølgelig ikke det samme som at jeg ønsker at mine venner skal seile sin egen sjø , bare at jeg en kort tid må stte inn litt krefter akkurat i denne situasjonen...

Vi sees på julebordet , gleder meg veldig til det....

Mvh ES
 

Grumpy

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.06.2007
Innlegg
5.632
Antall liker
15.463
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Leit å høre Espen. Ta vare på faren din og pust ut innimellom, så er det nok av "hjelpere" som holder OVK i gang til du mener at tiden er inne for å sette stiften i rilla igjen. Lykke til. -Ellers mistet jeg muligheten til å bli med ut til LMC 14.11. så nå får jeg forte meg over i den andre tråden og melde i fra slik at en annen kan ta min plass.

God helg.
Mvh
Jan P.
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Dette var leit, Espen. Klart man setter familien foran nerding med kompisene. Håper det går bra med faren din.
 
Topp Bunn