Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  Medlemskort for 2009 sesongen

  Hei , jeg har vel egentlig bestemmt nå , at vi skal lage noen enkle medlemskort for 2009 sesongen , dette fordi at vi jobber med forhandleravtaler mot ulike levrandører av vinyl, og avspillingsutstyr , det blir rett og slett for mye jobb å oppdatere medlemslister hos hver enkelt forhandler , når noen melder seg inn/ut ....isteden for å ringe rundt å ordne med dette , prøver jeg nå å få laget noen basic medlemskort , som kan brukes fremover , der årstall kan fylles inn , samt navn på hver enkelt , dersom noen mister sitt kort , kan det enkelt lages ett nytt.....

  For rabattavtalenens del , vi det bli slik at rabatt kun gis fra forhandler , ved at medlemskortet bringes med og vises sammen med feks bankkort eller førerkort , som legitimasjon.

  Årsaken til dette , er fordi at dere som medlemmer av klubben skal kunne nyte godt av å være medlem , og kunne hente inn litt etter betalt årskontigent(for 2009 , har vi jo besluttet 200kr i kontigent)...dette skal dekke feks porto , og andre mindre utgifter rundt feks forhandlerbesøk , en blomst å ovverrekke feks eller utlodning av plater på hjemmekvelder....

  Jeg ønsker at medlemmene skal ha fordelene , og at kort ikke skal kunne misbrukes om de kommer på avveie , slik sikrer vi også forhandlerne(som vi får tillit hos) å ikke rabattere varer til ikke-medlemmer.......

  Jeg håper å få dette på plass i oppstarten av Januar....

  Beste hilsen Espen
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  Medlemskort for 2009 sesongen

  hei , det ble en lang Januar....

  men nå ser det ut til at vi får noen proffe flotte medlemskort å meske oss med , dette blir en engangsgreie ( id kort ) like profft som de som dnb nor bruker......( ikke visa )

  Jan P..."grumpy" ordner dette via sine kontakter , sammen med meg ,.......

  disse vil nok være klare innen 3-4 uker litt ettersom.....nick fra hfs uteblir , isteden trykkes de med navnene deres......(har alle)

  de som har fått pm vedrørende dette . vær snill å ta kontakt med meg , så vi slipper å vente med trykking , dere andre , er det alt i orden med.

  Mvh Espen
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed