OVK vurderer en tur på Operaen...

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hei , folkens .

Jeg har hatt ett par henvendelser om ønsker fra medlemmer (meg inkludert) å reise ned på en musikkforestillig på Opraen i Bjørvika....Nå blir dette i så tilfelle sikkert en stund til , men kunne tenke meg å lodde interessen for samtlige medlemmer , vi må da bestille billetter sikkert i god tid , og ikk minst vite hva vi vil se der nedre........poenget er jo å få en bra musikkopplevelse , og se den flotte arkitekturen , for set er virkelig flott der nede , jeg har vært å jobbet der ett par anledninger i byggeperioden , og jeg ble imponert.

I denne tråden kan vi diskutere hva vi ønsker å oppnå ved ett slikt besøk , hva det bør legges vekt på , feks operastykker , konsert av mer normal sjanger , musical etc.....når dette er kommer litt mer opp i dagen , dersom det er interesse , vil jeg jobbe litt med ett par forslag ,så får vi se hva vi går for......hvor lang tid dette er til får tiden vise , men det blir sikkert ut på vintern en gang....

Kunne noen tenke seg en kveld med folket på Operaen med tid og stunder.....?Må bare oppleves det bygget , og ikke minst akkustikktiltakene som er brukt der nede , meget flott , selv om jeg bare har vært i gangene der via jobboppdrag.

Hører fra dere i tråden........

Mvh Espen
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
40 stykker har sett innom , men ingen har meldt interesse for ev ett sånt opplegg , jeg vil gjerne høre hva dere syntes ,FØR jeg begynner å bruke tid på å undersøke etc......


Mvh Espen....
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Jeg må se det an litt, Espen. Jeg har lyst til å se de store klassikerne etterhvert, men det er ikke all verdens på programemt med det første. Jeg tenker Verdi Puccini og så videre. Dessuten er jeg på flyttefot om ikke lenge, og kan ikke planlegge for langt fremover i tid.
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Det har jeg full forståelse for Thomas.......Husker du rørboka mi kveld......

Sees , Espen
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Ligger på kjøkkenbordet hjemme. Jeg er et rotehue, men jeg tror det kommer til å gå greit....
 
Topp Bunn