Resultater 1 til 2 av 2

Tråd: Platemessa

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  Platemessa

  Hei,takk til dere som dukka opp,både med å uten å få kontakt!

  janerik,Grumpy,Elmer_M,paulsen,og jeg møtte på lyric,og var innom Tor å sikla litt på litt avspillingsutstyr før vi tok fatt på det sorte gullet i dag,virka som om alle fant litt av interesse,selv er jeg svært fornøyd med mange bra plater i dag,kaffen etter var hyggelig,den også...kom akkurat hjem med nylånt cd spiller,den kan slettes ikke måle seg med vinyllyden her hjemme,så det så ....da sparer jeg jo en god slant på det derre nymotens greiene der

  Egentlig positivt ovverrasket over utvalget og standarden på platene(kontra andre bruktsjapper)...selv om det bare er andre messa jeg er på hittil,håper jeg det dukker opp flere med tiden,

  Tusen takk for i dag alle sammen,og takk til dere som fant skiver til meg,flott musikk(snurrer nå)

  Mvh Espen

  Mvh Espe
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

 2. #2
  Hifi Freak Grumpy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2007
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  3,340
  Tagget i
  2 Innlegg

  Platemessa

  Konkluderer med at Platemessa i Folkets Hus hadde tilstrekkelig plass og "luft" nok til at det gikk an å bla i fred uten den store trengselen - veldig bra. Det samme var utvalget.

  Nyinnkjøpt vinyl snurrer som bare det her i heimen. Alt fra Guy Clark, Lyle Lovett, Waylon J., Dire Straits til Oscar Peterson Trio m.fl. for ikke å glemme Vanguard-skiva som Bjørn Nordvang signerte. Må innrømme at jeg snek meg tilbake til messa etter kaffen (egentlig på vei til Big Dipper og hjem) ...der traff jeg på Karin Krogh ...og da fikk jeg jo signert hennes Joy på rød vinyl. Hos Big Dipper fikk jeg utlevert pose med de to siste Minor Majority + Ray Davis - Working Man Cafe.... mot å gi fra meg den siste cashen jeg hadde tatt med.

  Under kaffen ble det visket og tisket om andre HFS'ere som vi så, eller trodde vi hadde sett på messa. Håper dere også fant det dere skulle.

  Takk for en hyggelig formiddag.

  Vi sees!

  Mvh
  Jan P


  Japanpressinger fra egen samling
  recordshop.me


  Medl. av
  OVK - OAS - JazzGroove.org

  Music is what feelings sounds like.


Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed