Platemessa

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hei,takk til dere som dukka opp,både med å uten å få kontakt!

janerik,Grumpy,Elmer_M,paulsen,og jeg møtte på lyric,og var innom Tor å sikla litt på litt avspillingsutstyr før vi tok fatt på det sorte gullet i dag,virka som om alle fant litt av interesse,selv er jeg svært fornøyd med mange bra plater i dag,kaffen etter var hyggelig,den også...kom akkurat hjem med nylånt cd spiller,den kan slettes ikke måle seg med vinyllyden her hjemme,så det så ;)....da sparer jeg jo en god slant på det derre nymotens greiene der ;D

Egentlig positivt ovverrasket over utvalget og standarden på platene(kontra andre bruktsjapper)...selv om det bare er andre messa jeg er på hittil,håper jeg det dukker opp flere med tiden,

Tusen takk for i dag alle sammen,og takk til dere som fant skiver til meg,flott musikk(snurrer nå)

Mvh Espen

Mvh Espe
 

Grumpy

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.06.2007
Innlegg
5.634
Antall liker
15.475
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Konkluderer med at Platemessa i Folkets Hus hadde tilstrekkelig plass og "luft" nok til at det gikk an å bla i fred uten den store trengselen - veldig bra. Det samme var utvalget.

Nyinnkjøpt vinyl snurrer som bare det her i heimen. Alt fra Guy Clark, Lyle Lovett, Waylon J., Dire Straits til Oscar Peterson Trio m.fl. for ikke å glemme Vanguard-skiva som Bjørn Nordvang signerte. Må innrømme at jeg snek meg tilbake til messa etter kaffen (egentlig på vei til Big Dipper og hjem) ...der traff jeg på Karin Krogh ...og da fikk jeg jo signert hennes Joy på rød vinyl. Hos Big Dipper fikk jeg utlevert pose med de to siste Minor Majority + Ray Davis - Working Man Cafe.... mot å gi fra meg den siste cashen jeg hadde tatt med.

Under kaffen ble det visket og tisket om andre HFS'ere som vi så, eller trodde vi hadde sett på messa. Håper dere også fant det dere skulle.

Takk for en hyggelig formiddag.

Vi sees!

Mvh
Jan P
 
Topp Bunn