Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  Siste positive nyhet!

  Kot fortalt,sendte en mail til Big Dipper der,jeg spurte om en rabattordning til klubben,fikk svar tilbake om at det sågar var lite å gå på,slik at dette måtte sees på i hvert enkelt tilfelle...men men,bedre enn alltid fullpris..SÅ står det:

  "Du nevner at du vil samle de nye medlemmene på ett førstemøte i nær fremtid,vi ser positivt på at dere har gått sammen og dannet en klubb under navn,og at dere ønaker å gjøre plateinnkjøp hos oss er hyggelig..Defor ønsker vi å sponse dere med ei plate(opp til 200kr veil) som dere kan lodde ut på førstemøte deres,til ett heldig medlem."....Han sier ikkenoe om å ev. bytte plata dersom man ikke liker osv...

  Jeg tar en avgjørelse på tittel,skulle det bli katastrofe for den nye eiern å sette denne i vinylsamlingen,til tross for at den var gratis,så får vi ta det derifra..

  Utloddingen får vi ta her på sparket,til de som kommer da.mvh Espen
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Feb 2002
  Sted
  Horten
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  3 Innlegg

  Siste positive nyhet!

  Hva med et gavekort?

  Big Dipper er kule på bytting, men så er jeg en anstendig kunde også.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Innlegg
  5,414
  Tagget i
  0 Innlegg

  !

  Hei c.a!

  Jeg ba om en vinylplate i utgangspungtet,feks da en sånn type"gave/spons"(komm ikke frem i innlegget)...jo er enig i at gavekortet,er mer praktisk,men samtidig så ere litt sånn at jeg spurte om noe,og fikk det jeg spurte om,således liker jeg ikke tanken om å komme å gnåle om gavekort i stedenfor,hadde jeg spurt om gavekort hadde det blitt noe annet,det gjorde jeg ikke av den enkle grunn at jeg syntes det å kunne ta med seg ei plate hjem,splitter ny,virket for meg som mer stas enn ett gavekort,(især i en nystarta klubb som tross alt dreier seg om ett spesifikt media)dette er jo bare ment som en markering på en oppstart,og plateprisen begrenser seg til 200nok......jeg kommer til å finne en nyutgivelse som jeg håper å kunne glede den som pakker opp plata,dersom det skulle bli helt horribelt for vedkomne å sette denne skiva i sin vinylsamling,skal jeg heller kjøpe plata for 200kr,....da blir vel det nesten som gavekort,og vedkomne kan kjøpe seg valgfri plate for pengene.

  Ikke for å være vrang,men når jeg spør pent om noe,og får det,liker jeg ikke å komme å be om noe annet,selv om det i bunn og grunn ikke koster dippern 50øre mer enn plata..(egentlig ett fett for sjappa,men mest for meg som skal hente dette i grunn)

  Så med andre ord,kommende samlig loddes det ut en stk vinylplate,av en ny utgivelse,og ikke gavekort,sponset av Big Dipper.

  Espen
  Papphorn<br /><br />Vpi<br /><br />Mcintosh

 4. #4
  Hifi Freak Grumpy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2007
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  3,340
  Tagget i
  2 Innlegg

  !

  Sitat Sitat fra ixos_76
  ...................
  Så med andre ord,kommende samlig loddes det ut en stk vinylplate,av en ny utgivelse,og ikke gavekort,sponset av Big Dipper.

  Espen
  Så flott - dette får du kredd. for!

  Jan P.


  Japanpressinger fra egen samling
  recordshop.me


  Medl. av
  OVK - OAS - JazzGroove.org

  Music is what feelings sounds like.


Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed