Navnevalg (og/eller kriterier)

Grumpy

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.06.2007
Innlegg
5.629
Antall liker
15.452
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Hei siden ingen har tatt opp "tråden", så gjør jeg det.

Personlig er jeg relativt pragmatisk til hva nå klubben etterhvert vil hete. Det vil trolig bli samhygge og samspill som vil komme i fokus - glede over en festlig hobby.

Jeg er heller ikke så sikker på at vi bør endre navnet fra hva det er i dag. Oslo & Omegn Vinylentusiastklubb låter ikke feil eller umusikalsk i mine ører. Dog er du Espen (stiftern/intiativtaker) trolig både demokratisk, involverende og en snill og grei kar som inviterer til forslag. Det i seg selv er jo glitrende! Involvering kan jo skape en eierfølelse som ofte er en viktig drivkraft i etableringsfasen for å lykkes.

Etter min mening bør/kan navnet reflektere;
-hva klubben står for
-hvilket image som er ønskelig (hvordan ønsker vi å framstå (uttad/innad))
- etc.


I tillegg kan/bør navnet være så kort og presist som mulig. Trolig sitter sikkert flere av dere og vet langt mer om denne tematikken enn meg, hva som skal til. Det er sikkert en fordel om navnet enkelt kan forkortes til en trebokstavkombo ....ref. eksisterende OAS og tilsvarende.

Slenger ut et par forslag som folk kan assosiere videre på. De fleste er allerede nevnt i "takk til Høvdingen-tråden":

  • Oslo & Omegn Vinylentusiastklubb
  • Viken Rillerullarlaug
  • Oslo & Omegn Vinyl
  • Oslo & Omegn Vinyllaug
  • Christiania & Omegn Vinyllaug
  • Christiania & Omegn Steinkakeforening
  • Oslo & Omegn Steinkakeforening
  • Oslo & Omegn Black Circle Assosiation
  • Oslo & Omegn Vinyl Junkies
  • Oslo & Omegn Vinylfreakz
  • Oslo & Omegn MusikkPlateforening
  • Oslo & Omegn VinylPlayers

Fritt frem folkens......


@ Espen: Håper ovenstående + tråden er slik du kunne tenke deg.
(- Og en annen ting. Jeg hadde ikke "fleipa" med deg i den andre tråden om det med venner, hadde det ikke vært for at jeg var relativt sikker på at du har mange. Ikke det at du har gitt uttrykk for at du ble såret, men jeg ønsker bare å oppklare at det var bare et uttrykk i lys av min litt dårlige form for humor. ;) ....så er det sagt i offentlighet og ikke til å misforstå ;).).

Vi snakkes!
:)
Mvh
Jan P.
 

Grumpy

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.06.2007
Innlegg
5.629
Antall liker
15.452
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Ja her kolliderte vi skikkelig.....plutselig tre tråden på samme emne ;D ;D ;D
- Det mangler ihvertfall ikke initiativ ...og det er jo bra.


Espen: Du får styre hvem av oss sletter. Teksten er sikkert overførbar, slik at vi kun har én tråd.

/jp
 

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Oslo & omegn vinyllaug låter jo knall....vinylentusiastklubb er jo ett forferdelig langt navn da!...om jeg skal si det selv.!

Laug er jo flittig brukt her fra før,sånn sett føyer det seg fint inn i rekka,som det har blitt sagt her før,det sosiale,gleden med å dele med andre,ha likesinnede å kjenne litt å støtte seg på den dagen man justerer seg helt bort,eller noe annet ikke virker som det skal,er jo også gledelig....jo Jan, ikke noe du har utrykket feil som jeg kan se,har mye venner,noen veldig gode,en hel masse midt på treet,og ett par,tre som aldri kom seg,men som jeg ikke har hjerte til å ikke holde kontakten med,selv om jeg har plukka opp en av dem i rennesteinen i byen ett par ganger,med Ei helt annen nål i armen enn dynavector!!!!!!!men ingen som er musikkelskere på lik linje med dere,(og alle på hfs jeg har blitt kjent med)...

Har trua på at vi skal kunne få det trivelig i lag,kunne være gode venner og spella sammen en kveld en gang i blandt,det blir jo skikkelig artig.

Er egentlig ikke veldig gla i dette med stoff,nåler & dritt,etter at onkeln min døde av heroinoverdose for 4 år siden,tragisk,og han ar ikke akkurat uteligger,men hadde en toppstillinger i Norsk handelsbransje i flere år.....sånn kan det gå..
Men nok om det,her er det helt andre typer nåler som skal stå i fokus folkens...

Ha en forrykende snurrekveld!

Espen,med varm riia,nåla i sporet,og Pink floyd,final cut på tallerken!
 
Topp Bunn