Side 1 av 3 123 SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 46
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast Jamakr's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  1,172
  Tagget i
  0 Innlegg

  Nytt anlegg hos JackX, noen inntrykk

  Svaret er: Ypsilon, Ypsilon, Ypsilon, Ypsilon, Magico, ZenSati og SR (så det ut som), det er mulig jeg glemte en Ypsilon. Nevnte jeg Ypsilon?

  Spørsmålet er: Hva spiller JackX på nå, etter å ha kvittet seg med «det gamle rælet sitt» blant annet har to av ampene havnet hos meg?

  Jeg tillater meg å legge ut en liten omtale / synsing, etter å ha mottatt stor gjestfrihet hos JackX i går kveld. Etter at anlegget var varmet opp noe mer enn en halv time, og god mat var fortært – så bar det til «sweet spot». (Nei, det var kun et eneste glass vin først – mistroiske er dere!, og flere glass måtte jeg dessverre takk nei til).

  Det må sies med en gang – dette er gromme saker – og det låter allerede nå veldig bra. Det kommer dog til å være enda mer å hente. Anlegget er ikke innspilt, og det er nok særlig mellomtone som skal gå noen flere (hundre?) timer før ting enda bedre. Godsakene er heller ikke satt opp i et dedikert lytterom med lydfremmende tiltak. Dette setter nok noen begrensninger – kanskje først og fremst hvis man spiller veldig høyt. Hvor ofte gjør man egentlig det? (Og, er det ikke hyggelig å sitte sammen med sine kjære å kunne spille musikk også?).

  Jeg hadde med noen HiFi klassikere (ok, noen kaller det nok HiFi svisker), og de ble velvillig lagt i Ypsilon drevet – som virker solid som en tanks. (Jeg kommer ikke til å gå så mye inn på de enkelte komponentene i anlegget – dels pga min manglende kunnskap, dels fordi jeg tenker at JackX kan beskrive dette senere – noe er jo også spesialbestilling så vidt jeg forstår – og trenger nettopp en kyndig beskrivelse). Noen lytteinntrykk;
  Vi begynte med Anita Skorgan «På gyllen grunn» spor 3,4 og 8. Hmm. Her var bassen bedre definert enn hos meg selv, men rommet / tredimensjonaliteten – den var ikke på samme nivå. Den store sub’en var ikke på, og vi spilte på ny. Ingen forskjell. Hææ? Men, så viste det seg at når JackX hadde både dunket foten i sofaen og sklidd samtidig – så hadde ikke sub’en blitt satt på. (Takk og pris, høreapparatet er ikke så gæærn’t allikevel, selv om det krangler litt for tiden). Men, dette med romopplevelse? Magicoene – solide som fjell – stod en del ”toe in” De ble resolutt vridd noe utover.

  Så kom Bjørk, spor 2 på «Songs from the cold seas» i drevet. Du verden, her var igjen detaljer i overkant av hva jeg noen gang har hørt, men …. Fremdeles ikke helt det rommet jeg kan oppleve. Og… - spiller man for høyt så kunne de oppleves litt ”hardt”.

  For å kjøre HiFi klassikerene videre – så dyttet vi på plass Nils Lofgren «Acoustic live, spor 5). Nils og bror spilte gitar som noen helter, og det var i grunnen bare å sitte og kose seg.

  Så en av mine absolutte favoritter Olga Konkova ”My voice” (etter min mening tøff, flott, rørende og med god lyd – og tekstene går det an å høre på). Vi hadde tid til spor 2,3 og 5. Meget flott, her var hav og vind og sus så en kunne se seg om etter vindtøy. Igjen, så ble det problem hvis det ble spilt for høyt – da ble det noe hardt i mine ører.

  Jeg kunne ikke la JackX slippe unna Roger Waters «Amused to death). Jeg fikk spilt spor 2 – 8 sammenhengende og deretter spor 12. Oj! Her var det store endringer i forhold til hva jeg hører i eget anlegg. Diverse stemmer (langt ut til venstre for lytteposisjon) var langt klarere og med bedre diksjon. Jeg kunne høre ordrett hva som ble sagt i alt fra kommentarer om hva ubåt kapteiner tjener til indisk dame som ønsker å kjøpe større ting enn hun har råd til. Dette var helt påtakelig. Så kom spor 8 – som jeg skal innrømme at jeg har spilt en del ganger. Oj og dobbelt oj. Her kunne hoggene høres på en måte jeg aldri har hørt før, OG – man kunne høre fliser (eller hva det er) drysser utover etter hvert hogg. Det hører jeg ikke på samme måte hos meg. Jøyje meg – når hester og Ferrari fyker gjennom rommet hver sin vei så er i alle fall bredden i lydbildet enormt. Fremdeles litt usikker på dybde. Igjen var det en liten hake ved å spille for høyt, mest markant på spor 2 når slagverk virkelig settes på prøve. Det ble noe hardt for ørene.

  Vi var også innom Acoustic session with Lionel Monnet (SUISA, se www.stenheim.com for detaljer), men, dessverre ikke mens jeg lyttet aktivt. På avstand hørtes det imidlertid lovende ut. God lyd utenfor sweet spot er alltid fascinerende synes jeg.

  Vel – dette var virkelig gøy. Tiden begynte å bli knapp, den bedre halvdel skulle møtes ved båten. Bare en ting å gjøre, bestille drosje – og samtidig se å få på platespiller med nyeste PF album på spilleren jo fortere jo bedre. Himmel og hav. To følelser kolliderte med hverandre. Denne musikken hadde jeg da hørt før virket det som (spesielt side 1, og vi rakk bare side 1 og 2). Men, for en lyd! Det lar seg nesten ikke beskrive, bare ren nytelse. Jeg forstod JackX at han var forberedt på dette. Vi byttet på å spille med de to armene og PU, men jeg fikk da ikke tid til og ”finlytte”. Rakk imidlertid på kvelden når jeg kom hjem å spille første side på The Endless River hos meg selv. Og, selv om det der også kommer godt frem at dette kunne vært til overs låter fra av Dark Side eller Wish you…, så er forskjellen til JackX sitt anlegg enormt. Mange vil mene jeg har et skapelig anlegg også på vinylsiden, men her snakker vi ulike dimensjoner. Forskjellen er kort sagt enorm.

  Vel. Inntrykkene ble mektige. Det var en fin opplevelse. Det var gøy å høre og se hvordan dette nå er satt opp. Kablingen (ZenSati) kjenner jeg en del til, og den må nok sies å være førsteklasses. De enkelte komponentene kjenner jeg jo ikke fra før, og vet ikke hva som skal sies å være relative styrker. Forstår jeg JackX rett så er han nok imponert over Dac’en og step-up. Magicoene er også formidable. Vi diskuterte litt rundt Q3 vs Q5, men hva skulle man egentlig oppnå så veldig mye mer med Q5? Da ville man vel være avhengig av noe kraftigere forsterkning? Hvis jeg hørte riktig gir Ypsilon monoblokkene 250w i 8ohm, og 370w ved 4. ER det nok for Q5? Tja, mange spørsmål, men de blir mer akademiske.
  Tror når anlegget er videre innspilt, og JackX finner ut hva han vil gjøre med tendens til ”hardhet” ved for høyt lydnivå (kan vel også bli mye borte med innspilling?) – så tror jeg både OAS og OVK og andre interesserte bare burde spørre pent om å få komme og høre. Det vil bli en stor opplevelse for de aller fleste vil jeg anta.
  Takk, og takk JackX, du får heller korrigere litt, hvis jeg har rotet meg helt bort.
  Jeg legger ut noen bilder senere når jeg rekker det. Men, mobil kamera og ukyndig fotograf (meg) yter liksom ikke anlegger rettferdighet.
  Mvh
  JMK
  Medlem Oslo Audio Society OAS.
  Hovedanlegg: Platespiller Thales TTT Slim batteri drevet , Thales Simplicity II, Thales Phonocable RCA/RCA”, EMT Jubilee Series MC JSD S75, Plinius Koru, Ypsilon Aelius v2, Ypsilon PST 100 MkII, Krell Cipher CD/SACD, dCS Bartók, La Rosita New Babell, ZenSati Seraphim kabler. La Rosita høyttaler kabler, Isotek Evo3 Titan, Isotek Evo3 Sigmas. Frey2 kabler til IsoTek produktene.

 2. #2
  Overivrig entusiast januscp's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2012
  Innlegg
  751
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kjempefin beskrivelse jamakr, fikk veldig lyst på å høre dette anlegget etter å ha lest beskrivelsen. Jeg har jo sett hva du har stående i heimen, og hvis dette systemet gjør ditt undelegent, da må dette være virkelig fantastisk. Grattis til JackX med nytt system. Gleder meg til å se bildene også.
  mvh
  Per J
  "Secutity is mostly a superstition. It does not exist in nature, nor do the children of men as a whole experience it. Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure. Life is either a daring adventure or nothing" - Helen Keller

 3. #3
  Hifi Freak Grumpy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2007
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  3,487
  Tagget i
  5 Innlegg
  Takk for pre-omtalen Jan Magne. Jeg får virkelig håpe at "osses i øvrigheta" får smake på Yppse og høyttalerne fra Møkkaco når Geir finner tid og anlegg moden. Det kunne faktisk ha blitt et interessant mini-foredrag å få høre hele historien, eksakte specs og diverse annet på det nye som er blitt Establissimente JackXmas Greek/American Super Soundmix Homegroove System.

 4. #4
  Overivrig entusiast Jamakr's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  1,172
  Tagget i
  0 Innlegg
  et interessant mini-foredrag å få høre hele historien, eksakte specs og diverse annet på det nye som er blitt Establissimente JackXmas Greek/American Super Soundmix Homegroove System.
  Nå kommer nok ikke hele historien frem noen gang. Men, det er mer enn nok igjen som kan bli veldig interessant. Enig. Og, du verden - for en lyd det var fra vinylen. Jeg blir mer og mer frelst.
  Mvh
  JMK
  Medlem Oslo Audio Society OAS.
  Hovedanlegg: Platespiller Thales TTT Slim batteri drevet , Thales Simplicity II, Thales Phonocable RCA/RCA”, EMT Jubilee Series MC JSD S75, Plinius Koru, Ypsilon Aelius v2, Ypsilon PST 100 MkII, Krell Cipher CD/SACD, dCS Bartók, La Rosita New Babell, ZenSati Seraphim kabler. La Rosita høyttaler kabler, Isotek Evo3 Titan, Isotek Evo3 Sigmas. Frey2 kabler til IsoTek produktene.

 5. #5
  Hifi Freak Grumpy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2007
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  3,487
  Tagget i
  5 Innlegg
  Det er ihvertfall veldig gledelig å høre slike forhåndsrapporter, vel vitende om at oppsettet har et uforløst dreimoment å gå på. -Fremtidens huslyd synes å være sikret til evig tid.

  CHEERS JackX (for å bruke ditt eget uttrykk).

 6. #6
  Hifi Freak SAL's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  2,497
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Takker Jan Magne for fin innføring i Jackx nyervervede godsaker!
  Gleder meg til fortsettelsen.

  Mvh.
  SAL
  APL DTR-Master
  APL DSD-Master
  APL HAS-Master.
  APL Gravitas NB-Master
  APL cables.

 7. #7
  Hifi Freak nlykke's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2008
  Innlegg
  2,381
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det gleder meg stort at denne investeringen tilfredstiller forventningene! Gleder meg stort til og få høre dette oppsettet når eieren gir klarsignal. . .
  PMC BB5se høytalere. Rogue Apollo monoblokker , First Sound Paramount MKIII-SI Special Edition. Wadia 302, Esoteroc X01-Limited. Avid acutus reference og Dynavector xv-1t og dynavector 507 mk2 arm,dynavector sup-200 og Miyajima Shilabe, Miyajima ETR-KSW , Ortofon PwIt, Acoustic Signature Thunder mk 2 m/TA- 5000 arm, Graham Phantom b-44. Rogue Ares phono. Allnic 1500 se plus. Kabler; Transparent, Audience, LessLoss og Stealth.

 8. #8
  Overivrig entusiast Jamakr's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  1,172
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei,
  jeg sitter med litt dobbelt sett av tanker her.
  Det er ikke tvil om at dette er et helt topp anlegg. Det er heller ikke tvil om at nå har JackX større utfordringer med rommet enn før. I mine ører (som ikke er noen gullører) - så er det ikke noe problem før det spiller høyt.
  Av ulike grunner vil det nok ta litt tid før mellomtonen er på plass, men da kan det gjøres mer seriøs lytting.
  Jeg hører for så vidt også til de som er litt interessert i hva som skjer når man mikker litt med strøm. Har derfor veldig lyst til å dra med Isotek boksen opp dit en gang. Men, først må ting få lov å spille seg inn - og "komme på plass". Håper JackX også bare koser seg mer og mer over å spille musikk med disse flotte remediene.
  Mvh
  JMK
  Medlem Oslo Audio Society OAS.
  Hovedanlegg: Platespiller Thales TTT Slim batteri drevet , Thales Simplicity II, Thales Phonocable RCA/RCA”, EMT Jubilee Series MC JSD S75, Plinius Koru, Ypsilon Aelius v2, Ypsilon PST 100 MkII, Krell Cipher CD/SACD, dCS Bartók, La Rosita New Babell, ZenSati Seraphim kabler. La Rosita høyttaler kabler, Isotek Evo3 Titan, Isotek Evo3 Sigmas. Frey2 kabler til IsoTek produktene.

 9. #9
  Overivrig entusiast Jamakr's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  1,172
  Tagget i
  0 Innlegg
  Setter inn noen bilder ...
  Navn:   20141107_175604.jpg
Visninger: 1167
Størrelse: 51.7 Kb
  Navn:   20141107_175627.jpg
Visninger: 1174
Størrelse: 66.9 Kb
  Navn:   20141107_175735.jpg
Visninger: 1175
Størrelse: 48.1 Kb
  Navn:   20141107_180041.jpg
Visninger: 1269
Størrelse: 61.6 Kb
  Navn:   20141107_180055.jpg
Visninger: 1168
Størrelse: 71.7 Kb
  Navn:   20141107_184224.jpg
Visninger: 1204
Størrelse: 56.0 Kb
  Navn:   20141107_184302.jpg
Visninger: 1207
Størrelse: 59.9 Kb
  Medlem Oslo Audio Society OAS.
  Hovedanlegg: Platespiller Thales TTT Slim batteri drevet , Thales Simplicity II, Thales Phonocable RCA/RCA”, EMT Jubilee Series MC JSD S75, Plinius Koru, Ypsilon Aelius v2, Ypsilon PST 100 MkII, Krell Cipher CD/SACD, dCS Bartók, La Rosita New Babell, ZenSati Seraphim kabler. La Rosita høyttaler kabler, Isotek Evo3 Titan, Isotek Evo3 Sigmas. Frey2 kabler til IsoTek produktene.

 10. #10
  Overivrig entusiast Jamakr's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  1,172
  Tagget i
  0 Innlegg
  Og, noen flere
  Navn:   20141107_203125.jpg
Visninger: 1159
Størrelse: 75.0 Kb

  Navn:   20141107_203223.jpg
Visninger: 1193
Størrelse: 65.1 Kb

  Navn:   20141107_203400.jpg
Visninger: 1179
Størrelse: 74.0 Kb

  Navn:   20141107_203433.jpg
Visninger: 1274
Størrelse: 41.6 Kb

  Navn:   20141107_203511.jpg
Visninger: 1148
Størrelse: 30.3 Kb
  Medlem Oslo Audio Society OAS.
  Hovedanlegg: Platespiller Thales TTT Slim batteri drevet , Thales Simplicity II, Thales Phonocable RCA/RCA”, EMT Jubilee Series MC JSD S75, Plinius Koru, Ypsilon Aelius v2, Ypsilon PST 100 MkII, Krell Cipher CD/SACD, dCS Bartók, La Rosita New Babell, ZenSati Seraphim kabler. La Rosita høyttaler kabler, Isotek Evo3 Titan, Isotek Evo3 Sigmas. Frey2 kabler til IsoTek produktene.

 11. #11
  Overivrig entusiast Jamakr's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  1,172
  Tagget i
  0 Innlegg
  Prøver noen til
  Navn:   20141107_203520.jpg
Visninger: 1193
Størrelse: 32.5 Kb

  Navn:   20141107_203656.jpg
Visninger: 1148
Størrelse: 62.6 Kb

  Navn:   20141107_204301.jpg
Visninger: 1149
Størrelse: 77.9 Kb

  Navn:   20141107_210613.jpg
Visninger: 1168
Størrelse: 43.0 Kb
  Hva så jeg bortgjemt. Noe du ikke har fortalt JackX?
  Medlem Oslo Audio Society OAS.
  Hovedanlegg: Platespiller Thales TTT Slim batteri drevet , Thales Simplicity II, Thales Phonocable RCA/RCA”, EMT Jubilee Series MC JSD S75, Plinius Koru, Ypsilon Aelius v2, Ypsilon PST 100 MkII, Krell Cipher CD/SACD, dCS Bartók, La Rosita New Babell, ZenSati Seraphim kabler. La Rosita høyttaler kabler, Isotek Evo3 Titan, Isotek Evo3 Sigmas. Frey2 kabler til IsoTek produktene.

 12. #12
  Hifi Freak McLaren's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  1,909
  Tagget i
  0 Innlegg
  Lurt av Geir å flytte hifien opp i stuen. Mye lettere å sette på en plate eller tre da. Blir fort litt tiltak om en kan si det om en blir nødt til å gå ned i en annen etg og ett annet rom enn man ellers befinner seg i.
  I love the smell of napalm in the morning!

 13. #13
  Hifi Freak JackX's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  2,410
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for (kort!) visitt, jamakr. Skal nok bli flere etterhvert!

  Oppsettet jeg hadde i kjelleren var betydelig mer komplekst enn det nye stueanlegget. Og gjennom sin kompleksitet hadde jeg også flere strenger å spille på (på både godt & ondt), særlig mht akustikk etc. I stuen har jeg ikke muligheter for å sette inn en eneste akustikkremedie utover det som naturlig forefinnes i en stue: møblement, planter, tepper, gardiner. Når "rammebetingelsene" (les: schaferen sier Njet! Til Alt) så blir lyttebetingelsene slik som de blir.

  Anlegget har vel nå rundt 100 timer på baken, og ifølge Q3 guru her på bjerget (EspenL) så vil saker & ting virkelig løsne godt oppunder 500-miles mark. DA vil mellomtoneområdet (presens) slå ut den noe steile kanten vi observerer når lydstyrken blir vel rundhåndet.

  Per er i dag er Q3 bare satt nesten vilkårlig opp, kun rudimentær oppmåling. Når 500-timersmerket ligger bak meg skal det taues inn gullører for eksakt pin-pointing av ht-plassering. Tipper dybde, høyde og vidde blir nokså mye koherent enn det tilfeldige lydbildet jeg presenterte i går kveld.

  Strømmen i strøket er et eget kapittel. Nabohuset har en trafostasjon i garasjen, og uten å ha kunnskaper om det må da det faktum ha innvirkning på strømmen hos meg?! Stundom blafrer downlightene i huset så ille at man skulle forsvare det ble drevet morsetrening i heimen! Har ringt til Hafslund for leenge siden med krav om strømmåling. Tror du de kommer .... tipper Nei. De vet nok hva for strøm-svin de har på skogen, ja.
  Løsning? Sikkert en hel haug av dingsebomser, hvorav jamakr har foreslått en.

  Fine bilder jamakr!

  Cheers!
  Oslo Vinyl Klubb OVK ​ ~ Oslo Audio Society OAS
  Platespiller: Thales Turntable med Statement & EMT pu
  Ypsilon: MC Stepup + VPS 100 RIAA + CDT 100 transport + DAC 1000 D/A + PST 100 mkII preamp + Aelius II
  Magico: Q3 bronze
  Kabler: Synergistic Research (Tungsten) - Zensati


 14. #14
  Hifi Freak McLaren's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  1,909
  Tagget i
  0 Innlegg
  Du skulle fått kontrollert strømkvaliteten hjemme hos deg over tid. Da med ett instrument som står en god periode og måler kontinuerlig. Sa kan man sjekke om man får den strømkvaliteten man har krav på.
  I love the smell of napalm in the morning!

 15. #15
  Hifi Freak JackX's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  2,410
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra McLaren Se Innlegg
  Du skulle fått kontrollert strømkvaliteten hjemme hos deg over tid. Da med ett instrument som står en god periode og måler kontinuerlig. Sa kan man sjekke om man får den strømkvaliteten man har krav på.
  Yup, det er det jeg har bedt Hafslund om.
  Oslo Vinyl Klubb OVK ​ ~ Oslo Audio Society OAS
  Platespiller: Thales Turntable med Statement & EMT pu
  Ypsilon: MC Stepup + VPS 100 RIAA + CDT 100 transport + DAC 1000 D/A + PST 100 mkII preamp + Aelius II
  Magico: Q3 bronze
  Kabler: Synergistic Research (Tungsten) - Zensati


 16. #16
  Hifi Freak McLaren's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  1,909
  Tagget i
  0 Innlegg
  Du trenger ikke hafslund her. Jeg kan desverre ikke hjelpe deg her ne ett firma som er sertifisert innen post og teletilsynet skal kunne hjelpe deg. Tror du da kan gå videre til hafslund om resultatene ikke holder mål.
  I love the smell of napalm in the morning!

 17. #17
  Hifi Freak Cash 63's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2007
  Sted
  Oslo/Grebbestad
  Innlegg
  7,631
  Tagget i
  2 Innlegg
  Ser bra ut dette her jackX Fullt i høyde med Blingmaster no1 i OVK
  Ang strømmen så kanske Inratek kan hjelpe til med måling av strømmen din. Hade dem på obligatorisk el-kontroll i mitt hus og fikk bla bekreftet att ny 16A kurs skall installeres til anlegg.
  Pass Labs XA 30.5/Pass Labs XP10, Focal Alto Utopia BE,Velodyne DD15, Nottingham Analogue Hyperspace+Psu, Graham Phantom B-44,Akida 9TS, Zyx4D Electrocompaniet ECP2. VPI,Scoutmaster 10.5i+Ginkgo /Dynavector XX2mkll. PS audio GCPH, Meridian G08.2
  Bakrommet: Luxman L-510, PMC GB1, Technics SL 1200 mkll

  OVK-medl
  Morgondagen inställd på grund av ointresse.

 18. #18
  Hifi Freak JackX's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  2,410
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har hatt den ubetingede gleden av å ha hatt Frode i Acostic Tuning på besøk i heimen i dag, og da han gikk var lyden en fundamental annen
  enn da han kom:

  Han satte på en kjent Diana Krall-CD, fant frem til en yndlingsmelodi som er avslørende for en rekke parametre i et oppsett, og satte seg ned og finlyttet som best han kunne. Frem med målestokk, måling, vinkling ... hele kosteballetten, før han sa seg fornøyd med ht-plasseringen.

  Under lytteseansen benyttet Frode seg av et uttrykk som best kan summeres opp i ett uttrykk: Pondus. Det manglet litt av dette i oppsettet mitt, og skyldes dels at ht ikke er ferdig innspilt, noe kabelsynergi-mangel, og noen strøm-issues (se ovenfor). likefullt låt det ganske så hyffsad, men ikke helt "der" ennå. Rommet var ikke så halvgalt sett i lys av at det ikke er noen aktiv akustikktiltak som er installert.

  Men så ....

  Min Ypsilon pre har noe som heter aktiv og passiv mode (don't ask!). Jeg er selvfølgelig klar over begge modes, men hadde iofs glemt hele innstillingsmuligheten da jamakr var på besøk. Under jamakrs besøk var pre'n hele tiden i passiv mode. Frode fikk satt den i aktiv mode, og .. resten er historie: Nå kom "hele brystet" frem, det kom autoritet i lydbildet, den tidvis utflytende presentasjonen strammes og tørkes vesentlig opp, lydbildet blir kullsort.

  Med 100 timer til på stjerten så vil anlegget være klart til invitasjon og presentasjon.
  Stay tuned!

  Cheers!

  G
  Oslo Vinyl Klubb OVK ​ ~ Oslo Audio Society OAS
  Platespiller: Thales Turntable med Statement & EMT pu
  Ypsilon: MC Stepup + VPS 100 RIAA + CDT 100 transport + DAC 1000 D/A + PST 100 mkII preamp + Aelius II
  Magico: Q3 bronze
  Kabler: Synergistic Research (Tungsten) - Zensati


 19. #19
  Overivrig entusiast Jamakr's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  1,172
  Tagget i
  0 Innlegg
  Gøy å lese, og forhåpentligvis etter hvert å høre!
  Det viser bare hvor viktig det er med fagkunnskap. Og, tenk hvordan det ville bli om ting bare skulle selges via postordre....

  NÅr det gjelder kablingen din, så har jeg nok et par ting vi kunne snakket om. hvis det fortsatt er god bredde men ikke dybde i samme monn ?

  Stå på. gleder meg til fortsettelsen.
  Mvh
  JMK
  Medlem Oslo Audio Society OAS.
  Hovedanlegg: Platespiller Thales TTT Slim batteri drevet , Thales Simplicity II, Thales Phonocable RCA/RCA”, EMT Jubilee Series MC JSD S75, Plinius Koru, Ypsilon Aelius v2, Ypsilon PST 100 MkII, Krell Cipher CD/SACD, dCS Bartók, La Rosita New Babell, ZenSati Seraphim kabler. La Rosita høyttaler kabler, Isotek Evo3 Titan, Isotek Evo3 Sigmas. Frey2 kabler til IsoTek produktene.

 20. #20
  Hifi Freak SAL's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  2,497
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Herlig Geir, dette var tydeligvis ett skikkelig løft!

  Mvh.
  Stein Arne
  APL DTR-Master
  APL DSD-Master
  APL HAS-Master.
  APL Gravitas NB-Master
  APL cables.

Side 1 av 3 123 SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed