Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  WayAhead
  Guest

  Howard Goodalls musikalske reise 30 000 BC til 2017 (dokumentarer om musikkens utvi.)

  Den klassiske komponisten Howard Goodall har laget flere serier som omhandler musikkens historie fra dag 0 til i dag med stort tyngdepunkt rundt den klassiske musikkens fantastiske historie og utvikling og dens innvirkning på dagens (nyere) musikk.

  Klikk og søk, det er ekstremt mye materiale så jeg legger ikke ut alle linker her:  Og selvsagt i denne serien et eget program om den moderne musikkens ubestridte mestre:
  Siste redigert av WayAhead; 16.10.2017 kl. 02:10.

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2007
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  8,486
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det Beatlesprogrammet er fantastisk, og viser til fulle hvorfor The Beatles og deres musikk vil leve videre når andre band blir glemt.

 3. #3
  WayAhead
  Guest
  Nettopp, og det er takket være Goodalls enorme musikkunnskaper at mange av detaljene og "the hidden secrets" omsider visualiseres. Mye av dette har vært begravet i mixen men Goodall har - foruten å snakket med mange av de som var med "dekodet" komosisjonene og belyst den enorme kreativiteten og deres nysjerrighet på alt av musikk som inspirerte deres egne komposisjoner. Et eksempel er Within You Without. Er analysert i Dokuen om Sgt. Pepper for de som måtte være interessert. 39 min ut i "showet" - som 1 eksempel.
  http://dai.ly/x5pcvu9

 4. #4
  WayAhead
  Guest
  Bumper denne. Anbefaler på set sterkeste at de som er genuint interessert i musikk å ta seg tid til å nyte disse programmene. De er usedvanlig lærerike innen allle segmenter av musikken og dens utvikling og hvorfor den klassiske musikkens avanserte byggestener ligger til grunnn for all musikk vi hører i dag uansett sjanger.
  Her får en innsikt i alt som har skjedd innen musikk og veien og elementene frem til dit.

  Et litet eksempel på direkte kobling til elementer i klassisk musikk men de finnes over alt.

  "Whatever music you are in to Montevani og Monteverdi, Mozart or Motown Machau or Mash Up the technics it relies on didn't happen by accident. Someone, somewhere thought of it first"

  Ta med det første minuttett


  Fundamental byggesten for all daværende og nåværende musikk:
  http://youtu.be/qMxsE8wawVA?t=19m47s

  Transformasjonen til moderne musikk bla Whiter shade of pale.
  http://youtu.be/qMxsE8wawVA?t=21m28s


  Click - Enjoy ...
  Siste redigert av WayAhead; 17.10.2017 kl. 09:15.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed