And the orchestra sat «stoned» to the ground. Whiter Shade Of Pale..

Pink_Panther

Æresmedlem
Ble medlem
23.03.2006
Innlegg
19.028
Antall liker
9.307
Hildrande du, der reiste nakkehårene seg!! Skal si det er futt i gammelt fremdeles.
 

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.154
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Lady Diana Mosley, mest kjent som konen til Edward Mosley, var også kjent som utgiver og den ytre høyres kulturdronning i UK i etterkrigstiden. Hun var ei av de kjente notorisk kjente adelige Mitford-søstrene, som skiltes i en nazistisk og en kommunistisk side. Mannen Edward ledet som kjent British Union of Fascists fram til det ble forbudt, og etter krigen det høyreekstreme Union Movement.

En gang sent på åttitallet var hun gjest i programmet Desert Island Discs på BBC. Husker det var litt bråk omkring det, hun var jo mest kjent for å spre nynazistiske publikasjoner og bøker selv etter hennes ektemanns død. Det sier seg vel selv at en så reaksjonær person som lady Diana Mosley valgte seg forskjellige innspillinger av hennes favorittverker fra den klassiske musikken, men innimellom all den klassiske musikken valgte hun en eneste rockeplate, A White Shade of Pale.

Litt bittersøtt at det eneste noenlunde kontemporære fascistbaben valgte er en sang som handler om noe så lite kulturelt som fyllesyke. Bare så det er nevnt, jeg liker låten både når jeg er fyllesyk og når jeg er helt edru. ;)

(Og yes, i likhet med sine søstre var hun a major babe i sin tid)
 
  • Liker
Reaksjoner: oct
Topp Bunn