Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  WayAhead
  Guest

  And the orchestra sat «stoned» to the ground. Whiter Shade Of Pale..


 2. #2
  Æresmedlem Pink_Panther's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  13,701
  Tagget i
  2 Innlegg
  Hildrande du, der reiste nakkehårene seg!! Skal si det er futt i gammelt fremdeles.

 3. #3
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg
  Lady Diana Mosley, mest kjent som konen til Edward Mosley, var også kjent som utgiver og den ytre høyres kulturdronning i UK i etterkrigstiden. Hun var ei av de kjente notorisk kjente adelige Mitford-søstrene, som skiltes i en nazistisk og en kommunistisk side. Mannen Edward ledet som kjent British Union of Fascists fram til det ble forbudt, og etter krigen det høyreekstreme Union Movement.

  En gang sent på åttitallet var hun gjest i programmet Desert Island Discs på BBC. Husker det var litt bråk omkring det, hun var jo mest kjent for å spre nynazistiske publikasjoner og bøker selv etter hennes ektemanns død. Det sier seg vel selv at en så reaksjonær person som lady Diana Mosley valgte seg forskjellige innspillinger av hennes favorittverker fra den klassiske musikken, men innimellom all den klassiske musikken valgte hun en eneste rockeplate, A White Shade of Pale.

  Litt bittersøtt at det eneste noenlunde kontemporære fascistbaben valgte er en sang som handler om noe så lite kulturelt som fyllesyke. Bare så det er nevnt, jeg liker låten både når jeg er fyllesyk og når jeg er helt edru.

  (Og yes, i likhet med sine søstre var hun a major babe i sin tid)
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed