Årets utgivelser

Handsoer

Hi-Fi freak
Ble medlem
14.03.2007
Innlegg
3.913
Antall liker
1.919
Sted
Sortland
Som nevnt; Albumstafetten er en kjempefin tråd. Har du ikke vært der vil jeg anbefale et besøk. Der er skuldrene nede og vi anmelder hverandres musikk med alt fra øks til silkehansker - alt etter hva som er påkrevd. Her anmeldes allt fra verdens beste album til paranteser i musikkhistorien, og alle får den oppmerksomhet de fortjener(?) fra anmeldekorpset. Som varierer fra runde til runde.

Men, undertegnede savner en mere oppdatert anmeldertjeneste på sentralen. En HFS anmeldelse av dagens musikk.
Kunne det ha vært noe?


Jeg ser for meg at vi trenger:
> En fast stamme av anmeldere, dvs 3-(5) 8 anmeldere som er med og vil si hva de mener uansett hva de får seg forelagt av musikk.
> En mulighet for alle til å melde seg som anmelder.
> Vi må ha et fast panel av medlemmer som nominerer album til anmeldselse. (Lyngen og Townes er her gode eksempler - medlemmer som bruker dyrebar lyttetid til å høre på ny musikk)
> Det må selvsagt være mulig for hvem som helst å melde ett album inn for anmeldelse.
> Det bør være mulig å melde inn et album og anmelde albumet selv. Dette blir en forlengelse av ''Hva lytter du til i dag'' tråden. En liten begrunnelse klarer man vel?
> I denne tråden skla det ikke være noe press (annet enn på anmelderne selvsagt!)

Kommer det ingen svar på denne tråden blir ideen selvsagt lagt død!
 

Townes

Æresmedlem
Ble medlem
03.04.2009
Innlegg
15.639
Antall liker
10.642
Sted
www.skranglefantene.com
Torget vurderinger
1
Mjo mjah tjah

Er jo en god idé. Meeeeeeen, spørsmålet er om folk har tida til det (kombinert med the neverending albumstafett)? Sjøl merket eg denne gangen at det ble heseblesende med stafetten. "Problemet" mitt, er at eg er nokså mye aleine med kidsa, da smøysa jobber turnus - og da er hjernen sånn passe fritert når de har sovnet en gang utpå kveldinga...

Men konseptet er slettes ikkje dumt, og det kunne jo gjerne være verdt et forsøk i alle fall. Stiller meg positiv til et pilotprosjekt i alle fall.
 
Topp Bunn