Band to Band - hvem spilte med hvem?

V

vredensgnag

Gjest
Morsomt nettsted. Gjorde et søk på Masqualero, og så dukket dette nettstedet opp. Viser hvordan ulike bandmedlemmer er forbundet med andre, osv.

Her kan man bruke mye tid.

Masqualero - BandToBand.com

To steg vekk fra Masqualeros medlemmer fører deg til 215 forskjellige band. Innflytelsesrik gjeng, og bra musikk.
 
R

rico

Gjest
Mitt favorittband blant mange flotte grupper/artister i moderne norsk jazz, Bande á part som favorittplate. Opplevde de live flere ganger, også turneen de gjorde med Terje Rypdal, sterke minner. Er forøvrig et kutt fra denne turneen på jubileums cd´en til Nattjazzen i Bergen utgitt på Grappa (?) tidlig 90 tallet. For de som av en eller annen grunn ikke kjenner til gruppa; let, finn og nyt! Alle er gitt ut på vinyl med utsøkt kvalitet. Og som det sies over her; disse folka har gjort utrolig mye bra både før og etter.

Kjekk nettside, lett å bli sittende en stund her ja...
 

janfrt

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.06.2011
Innlegg
7.491
Antall liker
8.615
Sted
Pt. Høvik
Fin denne her. Litt for oss interesserte. Husker da salig willly b presenterte trær i Nye Takter på begynnelsen av 80-tallet. Helt suverent. Nerde-litteratur. Har en god stabel i kjelleren av gamle Nye Takter (og Beat). Skal kikke, selvom det ikke har så mye med "nymotens" oppslagsverk å gjøre. Men, grafikken til willy b var fantastisk.
 

janfrt

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.06.2011
Innlegg
7.491
Antall liker
8.615
Sted
Pt. Høvik
Helt strøkent, har testet den ut på mange musikere f.eks. Aynsley Dunbar (som har spilt med "de fleste") og det funker som et skudd. :)
 
Topp Bunn