Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  746
  Tagget i
  0 Innlegg

  carpet Crawlers

  Satt og tittet litt i en avis for et tid tilbake. Med avisen fulgte det med et vedlegg som viste konserter som skal være på rockefeller og John Dee.
  Fant ut at Carpet Crawlers skulle spille 31.10.
  Carpet Crawlers er et tribute band som spiller Genesis låter. Låtene er hentet fra den beste perioden(synes jeg da..) fra 70-82.
  Se på nettsiden til C.C , der ligger spillelister og noen klipp. For oss som lyttet på prog og Genesis på sytti-tallet og utover, så må dette være julekvelden vel?
  Vi får vel aldri se Genesis mer på en scene?, i hvertfall ikke her på berget, så folkens...se å komme dere på John Dee den 31.10 og nyt!!

 2. #2
  Hifi-entusiast KapteinUfattelig's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Innlegg
  440
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kommer til å være der.
  1. Aerial Acoustics 7T, Devialet 200, PC, Squeezebox Touch, Teac VRDS-20 (Malmin-moddet). 2. Squeezebox Touch, Abrahamsen V6 dac, MI11, MI Mosfet, Carlsson OA52.3. Head-fi: Hifi-man HE500, Project Sunrise II.

 3. #3
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  746
  Tagget i
  0 Innlegg
  Fantastisk konsert, som varte i tre timer. Flinke musikere, og vokalisten lignet på Peter Gabriel.....Kunne ha vært en lillebror av han.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed