Tråden for uhemmet musikalsk glede!

Kalle Klovn

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.09.2009
Innlegg
3.635
Antall liker
3.245
Sted
Sandnes
Torget vurderinger
7
Kjernen i denne særegne hobbyen og livsstilen som forener teknikk og kunst er de plutselige utbruddene av glede, enten som følge av følelsen av en nærhet til en musikalsk presentasjon eller en opplevelse av musikk som treffer en på en spesiell måe - eller aller helst, begge deler på en gang! Kombinasjonen av "hi-fi" og god musikk.

I denne tråden vil jeg oppfordre til å dele opplevelser - små eller store - korte eller langvarige - som ga deg en skikkelig fin opplevelse!
 

Kalle Klovn

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.09.2009
Innlegg
3.635
Antall liker
3.245
Sted
Sandnes
Torget vurderinger
7
Jeg hadde en opplevelse i nevnte kategori for noen dager siden. For å få fruen inn i "snikkerboden", ja det er her jeg går når jeg må tenke meg litt om, hadde jeg gått med på å spille Adele sin konsert i Royal albert hall på blu ray. Stort lerret, men lyd over 2 kanaler i hovedanlegget.

I løpet av konserten ble stadig flere av familiens totalt fem medlemmer tiltrukket av levenet, og på konsertens siste sang, rolling in the deep, rocket samtlige dansegulvet til nye høyder.

Dama heter verken Wolfgang Amadeus eller Miles til fornavn (som få damer gjør), men på tross av at dette var "enkel popmusikk" fra en enkel sjel fra nord-London så ble det likevel en helt strålende opplevelse!

highly recommended!
 
Topp Bunn