Har du hørt?

Handsoer

Hi-Fi freak
Ble medlem
14.03.2007
Innlegg
3.903
Antall liker
1.914
Sted
Sortland
Vi ønsker alle å promotere våre favoritter - naturligvis.

Dette er ment som en tråd hvor vi promoterer de som ikke figurerer på 'Ti på topp' eller 'Verdens beste band' trådene.

Gode artister med gode låter er velkommne.

jeg trengte en unnskyldnng for å promotere Jonathan Richman.'

Har dere hørt denne?
http://wimp.no/album/229694


Dette er alt som er å finne om ham på Wikipedia:

Jonathan Richman (født 16. mai 1951) er et amerikansk protopunk-ikon, og en av forfedrene til indie-rock. Han er kjent for sine nærmest barnslig naive tekster, og musikken som er rotfestet i 1950-talls rock and roll-strukturer men kan bli vilt eklektisk.
Han var sterkt influert av The Velvet Underground, og grunnla et garagerock-band i Boston med navnet The Modern Lovers. Her spilte også Jerry Harrison og David Robinson.
I 1972 spilte de inn en samling spor som ble utgitt i 1976 med tittelen Modern Lovers. Denne musikken har trekk som få år senere ble allment brukt i punkgenren.
Kort tid etter innspillingene ble gruppen oppløst. Siden har Richman i prinsippet arbeidet alene, selv om han lagde flere plater på 70-tallet under navnet «Jonathan Richman and The Modern Lovers». Besetningene på disse platene var imidlertid forskjellige fra gang til gang, og de fungerte mest som Richmans backinggrupper. Karakteristisk for disse tidlige års album er enkle og korte sanger med naivistiske tekster, instrumenteringer og melodier.
I de senere år har han beveget seg innenfor mange musikalske genre, blant annet country.

Protopunk????

Stor popmusikk.

Jeg er helt sikker på at både Dylan, Macca og Wilson digger dette ;D
 
U

utgatt60135

Gjest
Hansern skrev:
garagerock-band i Boston med navnet The Modern Lovers.
The Modern Lovers var faktisk mitt andrevalg til albumstafetten som pågår nå. Mye av grunnen til at jeg liker albumet deres såpass godt er den mørke, karakteristiske kule, store og fyldige stemmen til Jonathan Richman. Skulle ønske flere hadde synget litt slik som han i nyere band.

Jeg har vel aldri sjekket noe solo album fra mannen, men en rask lytt på den du linket til tyder på at han ikke har helt den samme tyngden og überkule over seg 22 år etter? Men det er jo helt naturlig og noe som skjer de fleste. Men det er bare en rask gjennomgang så skal lytte mer. Takk for tipset!
 
U

utgatt60135

Gjest
Har du hørt?


Jeg har kanskje ikke noe artister som jeg aldri har nevnt her, men promoterer gjerne Israelske Lemmus Lemmus igjen. De er veldig ukjente og av en eller annen grunn virker det som interessen er laber når jeg reklamerer for den. Men det tok endel runder før den satt for meg. Dette er psykedelisk musikk lagd i 2008.
 
Topp Bunn