Jegermarsj IR18

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
I tidenes morgen la jeg følgende innlegg i en tråd hvor den overhodet ikke hadde noe å gjøre:

"Siden vi nå ser ut til ha en marsjkyndig her på forumet (og takk for det!) benytter jeg anledningen til å spørre om det finnes en norsk marsj som heter Infanteri Regiments Marsj nr 4 (eller ganske enkelt IR4), og om denne er tilgjengelig på cd. Jeg mener at jeg har spilt den selv for mange år siden, men iherdige søk på nettet har ikke gitt resultater."

Marsjen heter aldeles ikke det jeg trodde den het, men visstnok derimot "IR 18s Jægermarsch", og er skrevet av Leif G. Orwan. Den finnes øyensynlig på en CD med Forsvarets Stabsmusikkorps som heter Norske Militærmarsjer.
Jeg har ikke klart å finne ut om den fremdeles er å få. Jeg har sendt en mail til noen i Forsvaret som jeg håper kan hjelpe,
men der jobber de jo så klart halv dag, og har stengt ;)

Så da lurer jeg på om noen her på forumet vet om denne CDen i det hele tatt kan skaffes, og i så fall hvor[dan]. Den ble visst utgitt i år 2000.
 

ottone

Æresmedlem
Ble medlem
08.04.2008
Innlegg
14.267
Antall liker
11.006
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
3
Hei Steinar.

Jeg kunne også tenke meg å få tak i noen av disse innspillingene til Stabsmusikken, så her kan vi gjøre felles sak.
Tilfeldigvis har jeg noen gamle venner som jobber sentralt i det systemet der, og jeg skal spørre på egne vegne. Facebook er gull verd til sånt, faktisk. Forventer ikke at det går fort ;) men det er verd å prøve.
 
Topp Bunn