Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: AT10

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Feb 2007
  Innlegg
  4,274
  Tagget i
  0 Innlegg

  AT10  AT10 – ALZHEIMERS TOPP 10
  En forpult dag sitter du der. Stuck på et pleiehjem. Kroppen er tilsynelatende fin, men huet henger ikke med. Først forsvant korttidsminnet. Så forsvant langtidshukommelsen. Du har blitt gretten, deprimert og innesluttet. Legen gir deg 7år igjen. Du gråter inni deg. Følelseslivet er inntakt, men du klarer ikke kommunisere. Hodet er fullt av minner, men du har ingen knagger å henge de på. Ut av radioen kommer det bare jallamusikk. Livet ditt er nå på et absolutt bunnivå.  Men det er lys i mørket. Det finnes en redning. En katalysator som får frem smilet, som får ungdomsminnene til å strømme på: Din AT10 – De 10 viktigste albumene i ditt liv. Musikken du vokste opp med, som formet deg, som du delte med dine bestevenner.

  Jeg vet at for Hifisentralens musikkentusiaster, så er 10 album en brutalt kort liste. Det føles som å skulle velge bort et av sine egne barn. Men korttidsminnet er det ikke noe å gjøre med, så du trenger bare 10 album. De vil låte like friskt hver gang, resten av din levetid.

  Post ditt siste musikkønske her i denne tråden. Det hender at flaskeposter kommer frem. Kanskje består Hifisentralen og noen finner tilbake til din albumliste når den tid kommer. Se på det som en livsforsikring.

  Her er de 10 sterkeste minnekatalysatorene i mitt liv:
  John Miles – Rebel
  Uriah Heep – Live
  Deep Purple – Made in Japan
  Grand Funk – Caught In The Act
  Frank Zappa – Sheik Yerbouti
  Supertramp – Crime Of The Century
  Steely Dan – Aja
  Bruce Springsteen – Born To Run
  Blues Brothers – Original Soundtrack
  Led Zeppelin - I

  Vedlagte bilder Vedlagte bilder             

 2. #2
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  21,354
  Tagget i
  9 Innlegg

  AT10

  Interessant vinkling..!
  Lyngdorf TDAI 2170, PrimaLuna ProLogue Classic, Monitor Audio Gold 200 G5, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, BJC, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Focal: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 3. #3
  Hifi Freak oddgeir's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2005
  Innlegg
  7,606
  Tagget i
  0 Innlegg

  AT10

  Vakkert og rørende. Og for min del, snart aktuelt. Han er 92 og har vært en pasjonert musikkelsker og musiker hele sitt liv.
  Denon DCD1500AE, Pioneer PL15R, Denon PMA2000AE, Dali Ikon 7.<br />&quot;Anti-fascism is the new fascism&quot;. (professor Aidan Rankin)<br /><br /> “Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering“. (Lars Berglund, docent i kunsthistorie)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed