Mest spilte cd siste uken....

Proffen

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
9.508
Antall liker
2.690
Sted
Bæææærgen
Torget vurderinger
5
.....er uten tvil denne:
Ikke uten grunn: Har leeenge hatt sansen for Amos`sang og musikk.
Nå er denne platen visstnok "en slags" juleplate, men må ærlig talt innrømme at det ikke har plaget meg et sekund at julen for lengst er over. Musikken og sangen er bare framifrå, så da spiller jeg platen om og om igjen...
Svakeste sporet er når Tori blir "jazzy" på et av kuttene. DET funker ikke 100%. Men resten.... :p

mvh
Proffen
 

Vedlegg

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Denne uken har det faktisk vært Steppenwolf, nærmere bestemt "Steppenwolf 7". Albumet åpner med den mannevonde tittelen "Ball Crusher", etterfulgt av bl.a. "Forty Days and Forty Nights". Klassikeren "Snowblind Friend" er også med, og det hele avsluttes med "Hippo Stomp". Flott album!
 

tkr

Æresmedlem
Ble medlem
27.03.2007
Innlegg
20.539
Antall liker
27.477
Sted
Nede i fjæresteinene
Torget vurderinger
2
Denne:



En plate jeg har vært svært glad i siden jeg kjøpte mitt første (nå utslitte) eksemplar i 1977.
Et av få album som jeg kan høre igjennom uten å finne et eneste dødpunkt. Dro det frem igjen denne uken for å teste oppstillingen av bånddiskantene. "The Chain" har en utsøkt bass-solo og "I dont want to know" har håndklapping laaaangt utenfor venstre høyttaler!

mvh
 

Spiralis

Æresmedlem
Ble medlem
13.03.2005
Innlegg
19.455
Antall liker
7.793
Torget vurderinger
0
Mest spillt siste uke?

Av alle utenkelige artister er det faktisk Katrine Moholt som har svivet mye i spilleren.



Ja jeg vet at denne CDn er noe av det mest slaktede som er gitt ut i Norge siste millennium. Men saken er at når man tilbringer time etter time bak rattet i høy hastighet er det ikke så dumt å ha "tyggegummi for ørene" på spilleren. Det skal innrømmes at man ikke behøver å tenke stort når denne musikken fyller bilkupeen. Og det er da noe av det fine med den. Rytmen og lydbildet passer utmerket når man ligger og cruiser rundt mellom 100-110 kmt. Og etter å ha hørt på dama noen timer så har jeg kommet til den konklusjon at hun faktisk har en grei stemme. Jeg har hørt rimelig kjente amerikanske stjerner av om ikke "stort format" så i allefall med greit salgsvolum som ikke er et hår bedre! Hvorvidt denne CDn flytter inn i huset er jeg ikke overbevist om, selv om den nok blir prøvd på anlegget i stua.

Musikk som er "grei nok" har vel livets rett den også? Dette er ikke noe man legger på spilleren for virkelig å få en STOR musikalsk opplevelse. Kari Bremnes er det IKKE hverken muskalsk eller produksjonsmesig for å si det veldig forsiktig! Men som reisefølge mil etter mil når man er alene og ikke har noen å snakke med har den absolutt en misjon.

Den andre CDn som har spunnet rundt i spilleren denne uken er på sett og vis den rake motsetning til den forrige. Dette er Steinar Albrigtsen sin "Bilder fra ei anna tid"



Denne er også brukt i bilen, men den rykker ganske sikkert inn i "hus samlingen" og vil ganske sikkert bli spillt ofte. Dette er Steinar Albrigtsen på sitt beste. Hans stemme passer så perfekt til tekstene, og den lett vemodige tonen som preger denne CDn virker bare riktig og ekte. En CD der man selv ved "ørtende" gjennomspilling finner nye momenter. Kan anbefales på det varmeste også for de som ikke har noe forhold til Steinar Albrigtsen fra før. For oss som er fans er dette et must i samlingen!


Edit: Typo
 

Vedlegg

ottone

Æresmedlem
Ble medlem
08.04.2008
Innlegg
14.238
Antall liker
10.914
Sted
Stavanger
Torget vurderinger
3
Denne har blitt spilt mest, for den har stått i spilleren i bilen i flere uker nå.


Haydn - Skapelsen, Eugen Jochum
 

Proffen

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.01.2005
Innlegg
9.508
Antall liker
2.690
Sted
Bæææærgen
Torget vurderinger
5
Denne uken er det denne/disse skivene som har rotert flittigst i ulike spillere, både i heimen og bilen..
Anbefales!

mvh
Proffen
 

Vedlegg

Topp Bunn