Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Parelius
  Guest

  Decca’s last dance


 2. #2
  Æresmedlem ErosLoveking's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  15,740
  Tagget i
  0 Innlegg

  Decca’s last dance

  Litt trist, men så er det nå vitterlig 40 år (+) siden deres storhetstid, med de virkelig gode utgivelsene da.
  Manley Shrimp+Snapper, Tannoy Turnberry SE, Ear324, VPI SSM, Benz LP, Lyra Skala+Helikon mono, AT33ev, KimberSilverstreak interconnects, Furutech strømkabelage, Sony dvd,Grace M903, VPI 17.5 vaskehall, Sennheiser HD650+AKG K701m+Beyerdynamic T1, Cayin HA-1A, iMac/iPad/MBpro, Wurlitzer 2410s.(Impulse H6 og Techn. 1210mkII)

 3. #3
  Æresmedlem Vidar P's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2003
  Sted
  Kristiansund
  Innlegg
  16,745
  Tagget i
  0 Innlegg

  Decca’s last dance

  Det kan heldigvis se ut som om denne skruen Lebrecht har lurt oss igjen. Det er ikke første gang han øser ut tøv. Siste opplysninger fra mer pålitelig hold enn Lebrecht tilsier at Decca restruktureres av Universal, det blir et lite kontor igjen i London, men administrasjonen flytter til Tyskland (noen sier Berlin, andre Hamburg). De kaller det "realignment".

  Det har gått en tråd på GMG om saken, hvor det dukker opp mer eller mindre kvalifiserte gjettinger sammen med mer offisielle uttalelser. Her er en av siste;

  http://www.billboard.biz/bbbiz/conte...c4cdd99d4a771c

  Det sies videre at Decca jo driver innspillinger i skrivende stund, og at det ikke er noe som tilsier at de skal legges død. Gode nyheter allikevel da. Man kan kanskje tillate seg å håpe og gjette på at denne omstruktureringen er et grep fra Universal for at de bedre skal kunne møte de nye utfordringene i musikkmarkedet.

  Mvh Vidar P
  En pessimist er en optimist som har tenkt seg om.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed