Anlegget pr. i dag: “In the business end of the chain” sitter en Pickering XV-15/625 fastmontert I en Linn Ittok arm. Denne i sin tur er montert på et Linn Sondek LP12 drivverk.Herfra går signalet inn i RIAA inngangen på min NAD Series 1000 forforsterker som sender dette videre inn i en Harman Kardon Citation Sixteen effektforsterker.Denne sender så musikksignalet (etter forsterkning, må vite) til “the pleasure end” et par Vandersteen 1c høyttalere.Jeg kan om jeg ønsker lytte til digital musikk også…og da starter det enten med en Sony SACD/DVD spiller med modellbetegnelsen DVP-NS700P som sender signalet videre til førnevnte forforsterker, eller med en Netgear ReadyNAS som har litt musikk innabords i FLAC og AIFF format. Da hentes musikken med en Squeezebox Touch som sender digitalsignalet igjennom en Audiquest Jitterbug til Audioengine D1 D/A converter, som gjør dette om til analoge signaler og sender det da til NAD’en osv.Dersom det er virkelig sent eller tidlig så kan jeg istedenfor å sende signalet til H/K effekttrinnet benytte meg av et par ganske så lekre Audioquest Nighthawk headset.Mer bilder kommer!
For de som lurer så er anlegget pr. Søndag 5.feb. 2017 som følger:

  • PickUp (endel forskjellig) men i hovedsak spilles det på en Audioquest sak som er meget god...Pickering p.u'en hentes av og til frem den og.
  • Platespilleren er for det meste en Linn Sondek LP 12 (har fått inn noen andre også men de blir ikke så mye brukt (kanskje mer nå ette at ny Pre kom inn)
  • Preamp er Denon PRA 6000 (nyervervelse) stor og velbygd, med 3 platespiller innganger. Himmel og hav for en pre... Nad'en står på jenterommet og Tandbergen vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med (den er meget god den óg, men ikke i klassen til Denon'en. NOT BY A LONGSHOT)
  • Poweramp'er er MUSE 160 & Audio Innovation Series 200 MK II
  • Høyttalere ble i et øyeblikks vanvare solgt og jeg måtte ut på boden og hente frem et par Tannoy saker jeg hadde stående (så jeg er på jakt! Be ware)Oppdatering 26.2.2017 (spoileralert)

  • Tannoy høyttalerne er igjen forvist til boden...i stedenfor er det et par Dali Ikon 2 på stativene
  • Audioengine D1 DAC er forflyttet opp på gutterommet og inn er det satt en Abrehamsen A-DAC
Oppdatering 10.3.2017

Da ble Linn spilleren solgt til en hyggelig fyr i Tigerstaden. De ble fryktelig tomt oppå skjenken...men som antydet andre steder; saker og ting skjer i forrykende tempo og det skal plasseres noe annet der enn en Linn Sondek LP12 (selv om den er dypt savnet, har bare ikke plass til så mange spillere (da måtte TV'en ut og det hadde blitt en smule krise for noen), kanskje en dag jeg skaffer meg en LP12 igjen). Nå skal imidlertid anlegget få lov til å stabilisere seg noe og det som skal inn der LP12 en gang stod må på plass (jeg vet hva det er), så må jeg se meg om etter en ordentlig digital kilde.


Oppdatering 17.3.2017

Ny kilde er på plass (Kuzma Stabi 2 med Jelco Arm)...og det er jammen Denon forforsterkeren min også (en takk til Teletor for godt utført arbeid), den er virkelig et smykke! Ingen bilder kan egentlig yte den rettferdighet (i hvert fall ikke de jeg tar med mitt elendige mobilkamera).

Gå til albumet her