Glennooo sitt lydrom

Glennooo

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
03.07.2013
Innlegg
312
Antall liker
267


Hola!

Høyttalere:
- Seas og beyma diy

Forsterkere:
- Hypex PSC2.400D
- Thule Spirit PR150
- Dynamic Precision DP-612HP
- Sony 700ES

Lydkilder:

- Project Espirit Carbon DC platespiller med Ortofon RED PU
- Rothwell Simplex MM phono
- Sony XA50ES
- Inakustik Bluetoothmottaker
- Ipad 2

Kabler:

- 2x3meter In-Akustik LS-1002
- 2x3meter In-Akustik LS-502
- 2x3meter Kimber 8TC
- Inakustik signalkabler.






 
Sist redigert av en moderator:

Hemispheres

Rush fan (og litt Tool)
Ble medlem
10.11.2011
Innlegg
1.519
Antall liker
1.030
Sted
Lund, Krs
Torget vurderinger
183
Tweaks are nice! Ser du er godt i gang her, men pass på å ikke overdemp! Jeg har selv vært med å bygd lytteerom for bla. Doxa, og jobbet som AV tekniker i Atea. Det er masse morsomme tweaks man kan gjøre for å komme i mål. Vi la opp 2 x 16 A kurser. Tunet selv gipsplatene med tunge hyller da disse kom i selvsving. La opp klessnorer med glava bak forheng i begge ender av rom hvor vi tunet med mengden glava/rockwool. Tunge steinplater under høyttalere osv..

Det jeg kan se utfra bildet, er mangel på solid rack. Har selv et Norstone rack. Jeg bruker også vekt tilpassede sorbothane føtter under alle komponenter. Har god erfaring med ENACOM Speakers Noise Filters og fete nettkabler. Du kunne sikkert også satset på solide/tyngre høyttalerstativ. Der kan du bruke leksikon stabler med stoff rundt, som er en billig løsning for solid oppbygging da disse gis bort på finn. Ville også fått høyttalere lenger ut fra bakvegg. Stilles inn med lasermåler 100% fra lytteposisjon.

For å teste akustikken, er det i første omgang å gå rundt i rommet å klappe hender:) Deretter bruker jeg Joe Bonamassa eminente BD fra Royal Albert hall. Bonussporet der; Woke up dreaming! Når du kan høre hvilke strenger han har på gitaren, er du i mål:)) Jeg kan også anbefale deg å teste ut DAC løsninger. Der er vel det som for meg har gitt mest hakeslipp. Har selv en oppamp oppgradert tubemagic (oppgradert av Cobra2) til Tidal/pc kilde. Kjører ellers direkte balansert fra Oppo til Sony 7ES amp. For meg en økonomisk og velfungerende løsning. Av kabler, sverger jeg til Neotec som selges av Mala, eller på nett. -------og så har du jo LP/Riaa/pu som er en hel avhandling for seg:)) Lykke til med kanskje verdens beste høyttalere, som et utgangspunkt:p
 
Topp Bunn