Avkobling med tilkobling

shakudu2

Medlem
Ble medlem
06.01.2016
Innlegg
25
Antall liker
10
Holder på å bygge opp mitt nye musikkanlegg. Hovedsaklig basert på komponenter tilgjengelig på bruktmarkedet via kompromiss/godkjenning hos fruen. Hun vil ha god lyd, men den skal aller helst ikke syns (se min in-wall stereo for et prosjekt hun ble veldig fornøyd med).


Første forsøk

TV-benken fra IKEA rommer ingenting (hvem lager egentlig TV-benker med bare 40 cm dybde, uten lufting og tror det er ok??). Klipschene skal ned i kjellerstuen/kinoen etterhvert så dette er midlertidig. Her er det egentlig bare forsterkeren, en Xindak XV6950(9) som får være med til neste runde.

Mens man venter

TV-benken (eller salongbordet som det måtte bli for å få det dypt nok til forsterkeren) er underveis, høyttalere kommer Nimber-veien nordover. Og mens man sitter i sofaen må man jo gjøre noe mens man venter, og da kan man sette sammen høyttalerkabler. Plugger og spader fra noe tidligere prosjekt. 4mm Supra (tror jeg den het) høyttalerkabel.
 
Sist redigert av en moderator:

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
Ikke syns? Da går du IKKE for Klipsch:cool: Tipper kombinasjonen Bladelius og Sonus Faber- evt Rega/Sugden/EC til Klipsch- hadde passa langt bedre der..En Bladelius Mimer som hovedenhet, kanskje? Men ser -dessverre- der at du har valgt kinesisk forsterkeri?
 
Sist redigert:

Jorgen1

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.02.2014
Innlegg
585
Antall liker
155
Jeg syntes ting bør kunne bli sett, og det er da viktig at det ser bra ut. Og det må ikke mistolkes at det skal være mye å se på. Lekre ting finnes i mindre størrelser også! Og du kan gå til banken på at bigger isnt always better. Kjenner ikke ampen din, utover at det er et navn som går igjen her og der.
 

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
Jorgen1: Den kan du gå i banken med, ja. Mindre kasse = færre akustiske problemer, mindre dempingsbehov og - hvis det gjøres riktig- høyere kvalitet pr implisert del:cool: Innen samme prisramme.Riktig match mellom rom, elektronikk og høyttalere = hinsides bra detaljering, generelt lydbilde, fokus og åpenhet i verdensklasse + stempelbass fra små elementer-uten den minste vreng. Som jeg feks har fått til her.
 
Sist redigert:
Topp Bunn