Mala sitt nye og gamle

Mala

Overivrig entusiast
Ble medlem
14.03.2012
Innlegg
1.037
Antall liker
406
Sted
Haugesund
Torget vurderinger
5


Mitt nåværende oppsett består av både ny og gammel morro.


Benken

Rega RP6 m. Exact2 pickup
Pro-Ject vibrasjonsplatform
Hegel HD11 DAC
PS4 m. Astro A50 5ghz headsett
Kraftig HTPC for spill og mediebruk

Å ha Rega`en på benken er ett prøveprosjekt inntil videre, har en egen vegghylle for spillere på en annen vegg som jeg har brukt tidligere. Så langt kan jeg ikke si det har slått negativt ut lydmessig.



God gammel Sony, som spiller helt nydelig. Hegel H200 ble solgt etter denne kom i hus.

Sony matchen

TA-F830ES integrert forsterker
CDP-X707ES CD-spiller i matchende finish



Siste tilskudd i oppsettet, NS-500Ma fra god gammel årgang.



Yamaha NS-500Ma og JBL Studio 580



Dual 1219, 701 og en Philips 212 snurrer



Samsung UE65F8005 pryder veggen.
 
Sist redigert av en moderator:

FHoven

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
11.09.2012
Innlegg
130
Antall liker
35
Sted
Nes i ådal
Torget vurderinger
2
Litt av en platerig duhar, åssen er egentlig lyden på JBL ut ifra gamle JBL, Er favoriten Linn eller?
 

Mala

Overivrig entusiast
Ble medlem
14.03.2012
Innlegg
1.037
Antall liker
406
Sted
Haugesund
Torget vurderinger
5
Ja de gamle snurrerene står foreløpig stand-by. Hadde nok hatt godt av at en eller annen fingernem kar overhalte de skikkelig her og der for å få de helt 100% Men du verden slike gamle snurrere er virkelig noe for seg selv altså!

Når det kommer til disse JBL`en er de strengt tatt i innspillingsperioden sin enda, da Yamahaene kom i hus kort tid etter og ble da flittig brukt. Men JBL`ene slik de låter nå er ikke like "frempå" og gir ikke same "live" opplevelsen som Yamaha godsakene, sistnevnte leverer en utrolig klar og tilstedeværende opplevelse, helt knall rett og slett. Men førsteintrykket til JBL er helt klart godt, og jeg har det i grunn ganske morro med å lytte til musikk og switche raskt frem og tilbake mellom de forskjellige høytallerene nå og da :) De ryker ikke ut av stua med det samme ihvertfall! Gammel JBL har jeg ikke hørt, så der kan jeg ikke si så mye. Men intrykket fra andre her inne tilsier at om JBL skal låte godt så må det være dyrt, slik som med så mye annen HIFI...men mye svada rundt HIFI generellt da sånn sett :p

Uansett er det ett morro oppsett, og ganske artig å hele veien ha gått tilbake i tid på utstyret :) Skal bli morro med hus ihvertfall, få litt mere plass og bedre lytteforhold for utstyret...men det kommer vel en gang det også. Står jo ett sett Patos Symphonic 3 på gjesterommet pr. i dag også, foreløpig standby etter å ha blitt byttet ut med nevnte utstyr over.

Akk og ve!
 

FredBerg

Medlem
Ble medlem
09.07.2014
Innlegg
9
Antall liker
7
Sted
Brumunddal
Torget vurderinger
2
Gamle høyttalere og elektronikk ser utrolig tøft ut når det er så velholdt som det her er! :D
 

Mala

Overivrig entusiast
Ble medlem
14.03.2012
Innlegg
1.037
Antall liker
406
Sted
Haugesund
Torget vurderinger
5
Takk takk :)

Ikke bare SER det godt ut, men det låter jo jaggu meg ikke så verst i tillegg :p Men ikke minst er det en utrolig behagelig eierglede i det også!
 

Novus

Overivrig entusiast
Ble medlem
05.07.2011
Innlegg
723
Antall liker
187
Sted
Oslo
Torget vurderinger
2
Blir teit om man skal mene at det må være dyrt for å låte skikkelig bra. Mine relativt billige JBL'r spiller med større musikkglede enn noen annen høyttalere jeg har eid eller lyttet til siste tiden. Kjekt å se at det er flere som har lurt inn en stor skjerm i mellom høyttalerne. Hvorfor skal man bare ha lyd? Det lille en skjerm i mellom ødelegger er uansett ødelagt av rack og komponenter i mellom og med tanke på hvor mye man vinner når det kommer til eye-candy i form av høykvalitets-film og spill, er ikke jeg i tvil! Med mindre man har den luksusen at man kan ha to oppsett i to forskjellige rom da selvfølgelig. Fornøyd med PS4? Noen virkelig gode argumenter for hvorfor man burde kjøpe den? Vurderer litt fram og tilbake om jeg skal kjøpe den, men er usikker på om den vil bli brukt noe særlig. Skuffende multimedia-muligheter, men dette kommer kanskje etterhvert? :)

Gromt anlegg estetisk og garantert også lydmessig!
 

Mala

Overivrig entusiast
Ble medlem
14.03.2012
Innlegg
1.037
Antall liker
406
Sted
Haugesund
Torget vurderinger
5
Ja må si det ble kjempebra når jeg fikk TV på veggen, plutselig mer plass og flere muligheter :) Må gjøre det beste ut av det lille jeg har til rådighet, og eget lytterom er plent ute av bilde foreløpig. PS4 har gidd meg en del artige timer, men det er ikke SÅ mange må-ha spill enda. Multimediemulighetene er så som så, og ikke en av grunnen til kjøp sånn sett. Streamer stort sett film og kjøper en håndfull BD-filmer i året, og det er jaggu meg maks! Men håndkontrollen er ett stort steg i riktig retning i forhold til PS3. Om du ikke brenner for PS4 NÅ, ville jeg rett og slett holdt meg litt på gjerdet inntil videre. Prisene begynner å nærme seg de opprinnelige 3500,- også nå.
Står forøvrig en PS3,360 og en Wii nede bak døren til høgre også :p Alltid beredt om spillelysten tar over!

Fikk forøvrig satt opp min Dual 1219 i dag, og plassert denne på vegghyllen på en annen vegg, så nå er den også i drift og koblet til gitt! Litt mellomhjulglede gjør seg vettu!
 
Topp Bunn