Kjendis sitt anlegg nå med nye bilder.

Kjendis

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.02.2010
Innlegg
2.707
Antall liker
710
Sted
Norway
Torget vurderinger
2


For å gjøre en lang historie kort, kan jeg vel si at jeg har en del erfaringer med en hel drøss med forskjellige hi-fi merker som jeg prøvde ut på 90 tallet og begynnelsen av 2000 tallet. Jeg har også vært innom selvbygg.
Høydepunktet var da jeg haddde Audiovector M2 høyttalere, Krell kav 300imk2 forsterker og meridian cd spiller i 1999. Det ga virkelig imponerende lyd. Men studieøkonomi gjorde at jeg havnet i en dårlig innbyttedeal med noe annet som ikke var i nærheten.

Elektronikk.
Siden 2006 har jeg stort sett kjøpt stereoutstyr av Oslo Hi-fi center. I 2006 og 2007 hadde jeg densen CD og forsterker. For noen år siden hadde jeg Densen B175 integrert forsterker og Linn Akurate DS streamer. Begge produktene hadde kanonomtale, men fungerte ikke sammen fordi det ble en del kabel issues. Prøvde Sugden A21 forsterker som ga et godt inntrykk, men Sugden klarte ikke å drive Audiophysic Høyttalerne mine. Så kom jeg over Simaudio Moon Neo Ace som er en alt i et integrert forsterker med innebygd dac og "Mind" streamer. Og da satt det som et skudd. Luftig, deilig varm lyd med svart bakgrunn. Kjøpte også Isotek Evo 3 Aquarius strømfilter.


Nye Norske høyttalerkabler til innspilling.

Norske Midas Audio er et nytt bekjentskap. I 99% av alle tilfeller mister jeg energien i toppen når jeg bytter ut Nordost kabler med noe annet ett eller annet sted i kjeden. Men ikke i dette tilfellet. Her blir alt mer harmonisk og engasjerende uten å miste luften i de øverste oktaver.






 
Sist redigert av en moderator:

svartkeiko

Overivrig entusiast
Ble medlem
21.02.2013
Innlegg
1.113
Antall liker
446
Sted
9395 KALDFARNES
Torget vurderinger
12
Hei Kjendis! Det virker som du har gått begge veier ang.ditt anlegg.Ja det er slikt man lærer noe av.Ser du har sumiko pick-up.Hvilken?Stå på videre med ditt
anlegg. Mvh Kenneth
 

Kjendis

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.02.2010
Innlegg
2.707
Antall liker
710
Sted
Norway
Torget vurderinger
2
Jeg har Sumiko bluepoint.

Jeg brukte veldig mye penger og tid på hi-fi i studietida på 90 tallet. Da fikk jeg prøvd ut mye rart. Best lyd på den tiden var med krell og Audiovector. Hadde meridian cd spiller. Spilte så høyt sent på natta at en av de jeg bodde i kollektiv stod illsint på døra og frådet av sinne.
 
Topp Bunn