Ama.TNT5 Midas Reference Phantom MK2

rosros

HIFI Entusiast
Ble medlem
16.03.2007
Innlegg
105
Antall liker
62
Sted
Nittedal
Torget vurderinger
9


Har nå oppgradert til nye effektforsterker. Det er en norsk produsert Klasse D forsterker som heter Midas Reference Phantom MK2. Har også den første som også heter Midas Reference Phantom.
Rca sølvplugger. Rent sølv Furutech XLR plugger etc. Internkabling til signal og høytalerterminaler er i rent sølv. MKII utgaven er bare en frud og lytte til, spiller med en autoritet og magi på mine TNT 5. Midas Reference Phantom MKII spiller bedere enn mine 2.stk. DP forsterkere. Dette er bare utrolig! Bilde er av Midas Reference Phantom, enkel i utførelse men hva betyr det når kvaliteten er helt sykt bra!!!

Hei alle HIFI entusiaster! Her viser jeg dere mitt "BOMBEROM" i borettslaget jeg bor i. Bildet er tatt ikke lenge etter innflytting. Litt kaos der men det blir bedere etterhvert. Som dere ser så har jeg 2 sett TNT 5 "The Naked Truth" laget av Dansk Audio Teknikk. Uansett de bestlydende høyttalerene jeg har hørt uansett størrelse. Magisk dyp bass og resten er bare og glise av. Det ene settet har en Dynaudio diskant montert bak for bedere spredning av diskantområdet.

IMF TLS 80 MKII er heller ikke og forakte, hatt slike siden 1979 så jeg er ikke fersk eier av disse fantastiske høyttalerene. Ikke så linjere som TNT 5 men er mer en høyttaler for 70 talls prog og ikke minst dype orgeltoner. Transmisjonslinje...HERLIG!..


TNT 5



TNT 5



TNT BAK
 
Sist redigert av en moderator:
  • Liker
Reaksjoner: HCS

Mønsted

Fersking
Ble medlem
24.07.2017
Innlegg
2
Antall liker
4
må lige korrigere dig, det er en scan speak diskant bag på, blev bla. benyttet af proac og royd: samt flere andre :cool:
 
Topp Bunn