Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert Album Eier rosros's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Innlegg
  58
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Ama.TNT5 Midas Reference Phantom MK2


  Har nå oppgradert til nye effektforsterker. Det er en norsk produsert Klasse D forsterker som heter Midas Reference Phantom MK2. Har også den første som også heter Midas Reference Phantom.
  Rca sølvplugger. Rent sølv Furutech XLR plugger etc. Internkabling til signal og høytalerterminaler er i rent sølv. MKII utgaven er bare en frud og lytte til, spiller med en autoritet og magi på mine TNT 5. Midas Reference Phantom MKII spiller bedere enn mine 2.stk. DP forsterkere. Dette er bare utrolig! Bilde er av Midas Reference Phantom, enkel i utførelse men hva betyr det når kvaliteten er helt sykt bra!!!

  Hei alle HIFI entusiaster! Her viser jeg dere mitt "BOMBEROM" i borettslaget jeg bor i. Bildet er tatt ikke lenge etter innflytting. Litt kaos der men det blir bedere etterhvert. Som dere ser så har jeg 2 sett TNT 5 "The Naked Truth" laget av Dansk Audio Teknikk. Uansett de bestlydende høyttalerene jeg har hørt uansett størrelse. Magisk dyp bass og resten er bare og glise av. Det ene settet har en Dynaudio diskant montert bak for bedere spredning av diskantområdet.

  IMF TLS 80 MKII er heller ikke og forakte, hatt slike siden 1979 så jeg er ikke fersk eier av disse fantastiske høyttalerene. Ikke så linjere som TNT 5 men er mer en høyttaler for 70 talls prog og ikke minst dype orgeltoner. Transmisjonslinje...HERLIG!..  Gå til albumet her

 2. #2
  Medlem
  Ble medlem
  Jul 2017
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg
  må lige korrigere dig, det er en scan speak diskant bag på, blev bla. benyttet af proac og royd: samt flere andre

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed