Stuepryden

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • E.H.

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    04.07.2013
    Innlegg
    671
    Antall liker
    311
    Flotte greier, jo mere(flere) vi er sammen og sånn.
    Kommer det bilder av stuepryden her da?
    Gjetteleken er også kjekt da.
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    anlegg 6.jpg
    Her er setup'en. Selvlagd benk og stativer av hobbyplater og plank. For øyeblikket kan dere se at Amund Maarud spilles atm. Høyttalerene er Bw dm685, 1. utgave, og suben er bw asw608
    anlegg 3.jpg
    Platespilleren, en argon tt1 v2 oppgradert med ortofon 2m blue
    anlegg 4.jpg
    Recieveren er en harman/kardon hk3490. ikke det flotteste eller dyreste, men dugelig bra sak for penga som matcher bra for meg
    anlegg 2.jpg
    En ikke kjempestor samling, men den vokser da stadig. Her er alt fra rolling stones til metallica ++
    anlegget.jpg
    og sida gradestokken har bikka 20,5 kalde, er det godt å ha peisen i umiddelbar nærhet til sweetspoten ;D
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    God morgen folkens! Slenger ved siste rest som jeg sovna fra å ta med her igår. Litt offtopic kanskje, men som musikkintressert er dette vel så viktig for meg som stereo'n. Kan vel også betegnes som loftstuepryden. Dette er altså loftstua med gitarhjørnet mitt. For de intresserte, bestående av en peavey valveking 112, og en hvit marshall dsl40c, Epiphone les paul standard samt gretsch electromatic. Har også en billig gammel squier showmaster liggende hos en kamerat. Radiokabinettet er et gammel kuriositet fra slekta jeg har fått med meg. For tida gjør den nytte som barskap :p
    loftstue utsikt.jpg
    Utsikta fra stua idag :)
     

    Vedlegg

    ptb

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.11.2008
    Innlegg
    14.311
    Antall liker
    16.930
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    13
    ^ Den Epiphone Les Paul´n ser ut til å være helt identisk med en jeg hadde for en del år tilbake - før det ble Stratocaster´s;).
    Marshall´n er jo heller ikke så ulik min JCM900 - 4501
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Kult å høre det er flere gitarister her inne :D Jeg har en tanke om å oppgradere litt elektronikk, skifte pickuper og muligens stemmeskruer på Les Paul'n. Syns gitaren er virkelig bang for the bucks! Ble singlecoil veien å gå for deg ptb? :) Kunne tenkt meg en strat selv, for å utvide reportoaret mitt utover humbuckere og feit lyd. Marshallen er bra den, rett fram ekte marshall sound, og ørene mine kapitulerer lenge før den gjør det, akk sånn marshall skal være :p Fått tilbakemeldinger fra flere om at den er overraskende nærme jcm modellene ja :)
     

    ptb

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.11.2008
    Innlegg
    14.311
    Antall liker
    16.930
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    13
    Å karakterisere med selv for "gitarist" vil jeg nok si er å ta i litt:cool:
    Har gjennom årene vært med i et par bokstavelig talt "kjellerband", men ikke noe mer. Kommer aldri til å bli god til å spille, men det er gøy å sitte på hobbyrommet og lage litt (u)lyd til litt enkle GarageBand backinger:).

    "Gitarhistorien" er:
    Min første el-gitar (en Hayman) kjøpte jeg ca 1980 i sammen med en Telrad forsterker. Litt morsomt med Telrad, da de faktisk ble produsert i en "kjeller" ganske nær der jeg vokste opp. Hayman´n ble etter et par år erstattet av den nevnte Les Paul "kopien".

    I -87 kom jeg i kontakt med en gitarist som reiste mye til England og på den tiden kostet gitarer under halvparten av i Norge. Vi ble enige om at han ved neste korsvei skulle kjøpe med en Strat (Olymipc White), og således ble jeg eier av en -87 American Standard (USA). Den har jeg ennå, men den er nå modifisert med EMG aktive PU´r tilsvarende Gilmour´s røde Strat.

    083 (Small).JPG


    Fikk omtrent samtidig kjøpt en 100W rørtopp (som jeg i dag ikke husker navnet på) og 2 stk ordentlig lurvete kabinetter med 4x10" Seas i hvert, som opprinnelig hadde tilhørt Ruphus.
    Rørtoppen m/sine 100W var litt overkill, så den ble solgt og erstattet av JCM´n, hvilket jeg sammen med EMG-settet kjøpte billig av en student som var "blakk". Så kom jeg over en -94 (USA) Jubileums Strat til en rimelig pris, som nå er påmontert Lundgren PU´r.

    080 (Small).JPG


    Det siste utstyrstilskuddet er denne:

    087 (Small).JPG


    Enklere enn å ha en "haug" med separate pedaler:)

    Egentlig burde jeg vel (også) hatt en 70´s Olympic White m/scalloped rosewood neck og SD PU´s. Platecoveret på veggen indikerer hvorfor:)
     
    Sist redigert:

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Hehe, man må legge på litt for "kjensfolk" vettu ptb ;) Jeg er som deg også bare en oppvokst kjellerbukk hva gitar angår, men har hatt veldig mye moro med det og bruker gjerne mye tid på gitar.
    Velidg kul "historie" du har. Skjønner at du har endel flere år i gamet enn meg. Min gitarfarsott startet i ungdomsskolealder (var det 8 klasse mon tro?), ca 06/07. Etter litt fascinasjon via lån av mutterns akustiske og acdc samt purple som til stadighet rumla på et billig plastikkanlegg, gikk turen til musikkbørsen, nå 4sound, på gjøvik, og ei squierpakke med en showmaster ble innkjøpt. ca 1,1/5 år senere ble valvekingen innkjøpt da behovet for noe større og bedre kom, samt at jeg fikk smaken på rørforsterkere. Et år eller 2 senere (husker ikke akk) kom også les paul på plass. Hadde alt dette noen år, før jeg kjøpte en demobrukt marshall dsl40 på 4sound, og året etter en gretsch.
    Har en vox wahwah, og big muff fuzz, ny liten type, da dette er de pedalene jeg føler størst behov for og vil ha i litt skikkelig kvalitet :) Ellers har jeg en lillebror av din boss, en me25. Bruker den som deg til å dekke alt mulig av behov til pedaler, i tillegg til å leke meg litt med recording via usb til pc :)
     
    • Liker
    Reaksjoner: ptb

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    15200285617172137212726.jpg

    Hei bloggen :D haha nei fysj da, men god fredagskveld! Har gjort noen endringer, og er vel egt tilbake til start for min del. Ettersom uka har delvis preget av influensa, kan vi vel sette dette på kontoen for febrile innfall. Jeg har brukt kvelden på finlytting med laptop m/cder rippa i flac vs ps3 (min "cdspiller" fra år tilbake, i mangel på noe eget). Resultatet enkelt sagt er sånn, her er det minst like bra lyd med cd på ps3. Da var valget lett, og ps3'n er derfor tilbake i hylla si på benken.

    Til info så starta jeg det hele med et stemningsbilde av det jeg mener må være det ypperste innen lyd og musikk, eldar vågan i glansdagene på vinyl, den skikkelige formatet! skjønner jo at jeg banner i kirka når ps3 og cd nevnes på et slikt forum.
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.154
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Hvordan er det med viftestøy og slikt når du spiller av fra PS3?
    Ser ut som et fornuftig oppsett.
     

    aircanada

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    25.07.2012
    Innlegg
    636
    Antall liker
    318
    Sted
    Ørsta
    Torget vurderinger
    3
    Eldar er qualitet...og må selvsagt spilles av i det rette formatet ;)
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Baluba: Jeg skal ikke legge skjul på at det absolutt er noe viftestøy tilstede, men først etter at konsollen har stått på litt. Når det er sagt, så er det ikke på nivå med når den har dratt spill, og det oppleves, for meg, ikke som sjenerende høyt. Du ser det ikke i bildet, men i finerplata på benken borra jeg hull for kabling, og det gjør mye for lufting dermed viftestøy. Hatt den andre plasser hvor det har støyet langt mer. Samtidig er jeg nøye med å støvsuge den i kjølerillene på ps3'n innimellom.
    Takk, må si meg veldig fornøyd med resultatet og hva jeg har fått ut av komponentene. Det er kanskje ikke det mest fancy eller high-end, men det er kvalitet tvers igjennom på komponentene. Jeg er veldig glad i litt varme i lydbildet, og dette funker sånn sett godt. Jeg tror at b&w, ihvertfall i denne klassen av høyttalere matcher godt med harman/kardon. Hadde ikke så god greie på det tekniske rundt anlegg når jeg tok steget fra "elkjøp til hifi" for ca 6 år siden, men jeg visste hva slags lydbilde og musikk jeg likte. Etter litt prøvelytting på hifiklubben, samt prøvelytting av hk3490 hos MarkusH, endte jeg opp med denne setupen. Suben kom til heimen nå i januar btw. Jeg var og er kjempefornøyd! Det er et "safe" anlegg, allsidig ift musikk og passer min smak med varme og fyldighet. Jeg tror ingen klarer å sette sammen et anlegg som passer meg bedre, ihvertfall ikke nytt og for en menigmanns budsjett :)

    aircanada: Helt enig! Det er mer enn hembrent og bart bak denne mannen!
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.154
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Vi styrer på med det vi har tilgjengelig. Jeg har operert med to hjem i noen år, og derfor to rigger. Nå har jeg kvittet meg med leiligheten i Bergen, og har egentlig lenge satset alle ressursene i Kopervik. Da endte jeg til slutt opp med den riggen jeg omtaler i Krypten. Men før det så spilte jeg på forskjellige oppsett i Kopervik i den definitive budsjettklassen. NAD 710, Abrahamsen A-DAC og Radionette TK600 var faktisk et anlegg som tilfredsstilte mange av mine behov. Jeg kunne fint levd med det anlegget, men trives selvsagt enda mer med min øvre middelklasse rørbaserte rigg som jeg bruker i dag. :)
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Ja grei måte å si det på! Lydopplevelser handler mye om følelser og alt er subjektivt. Føler på en måte jeg er i mål med anlegget slik det er nå, i den grad man blir ferdig med slikt. Likevel har jeg tanker om å en gang gå over til et rørbasert opplegg, som deg. Har kun erfaring med røramp fra gitarsiden, men ville aldri gå tilbake til transistoramp der. Men alt til sin tid. Nyinflytta i nytt hus her så må "bo seg til" både jeg og lommeboka, om du skjønner ;)
     

    baluba

    Æresmedlem
    Ble medlem
    18.02.2009
    Innlegg
    24.590
    Antall liker
    15.154
    Sted
    Kopervik og Bergen
    Torget vurderinger
    1
    Alt til sin tid, gjerne i rykk og napp. En brukt anstendig røramp kan finnes for ned i 4000 kroner, som min bror betalte for en Music Angel som var oppgradert med gode rør for kort tid siden. Jeg oppgraderer ved å skaffe meg oversikt over tid om hva som er aktuelle kandidater i de forskjellige kategoriene, og når en fra listen dukker opp til en "tøysepris" så slår jeg til. Slik fikk jeg mine MonoPulse 82A for 3500 kroner pluss det lille det kostet å hente dem. Da hadde de stått på listen i rundt seks år. Det å være ganske fornøyd er en god motivasjonsfaktor for å ha is i magen og god tid. Slik kan man bygge seg opp uten at det koster skjorten. :)

    For musikken er jo det absolutt viktigste, og den må nytes uansett om det er på en klokkeradio eller et high end-anlegg.
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Såpass ja! det er slett ikke gæærnt. Godt poeng! Det er aldri for sent så man må bruke tid ja :)
    Helt enig, har anlegg for å høre på musikken, og ikke motsatt.
     

    ptb

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.11.2008
    Innlegg
    14.311
    Antall liker
    16.930
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    13
    Det viktigste er at man selv er fornøyd og trives med det anlegget - og den lyden man har.
    Er man fornøyd kan andre mene akkurat det de vil.
    Så kan man jo, som Baluba´n er inne på har noen "drømmeprodukter" på wanted-list og slå til når det dukker opp et objekt til god pris (om man da har råd):)
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    God torsdagskveld! Tenkte å gå gjennom en gryende platesamling her, tar det litt pø om pø, så hverken dere eller jeg blir lei. Tar gjerne imot musikktips, historier omkring musikken eller hva det skulle være. Mye som er fint å ta med seg på veien :)

    Starter ikveld med en av mine store favoritter gjennom endel år nå, Rolling stones. Har forøvrig fått være så heldig å se dem live i 2014. Uansett, sålangt har jeg skaffet meg denne rekka; "i cant get no, let it bleed (min første lp), sticky fingers, beggars banquet, exile on man st, some girls, blue & lonesome.

    20180308_201148.jpg


    Måtte finne noe konstruktivt her, siden det har blitt en veldig lat jveld på sofaen etter jobb idag. Men nuh går turen til østerled med team bachstad ;)
    15205378097621225544689.jpg
     
    Sist redigert:

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    15206819417991489237120.jpg


    Hellu folks! Arbeidshelg for undertegnede, så unnskylder oppholdet inne i dette været med restitusjon før jobb :)
    Tenkte jeg derfor kunne gjøre et nytt dykk i samlinga mi for dere. Dagens artist er en amerikaner ved navn Sturgill Simpson. Var en kompis av meg som introduserte meg for han for 2-3 år sida, tror jeg. Vet ikke hvor mange av dere som har hørt han, men han spiller ihvertfall countrymusikk som jeg vil påstå har influenser fra mye sørstatsrock og blues. Han har gitt ut 3 album, hvorav jeg har 2 og 3 plata. Den første, som jeg ikke har, er nok den med mest rett fram country, mens de 2 andre eksprimenterer noe mer, men det er en rød tråd gjennom alle.

    Kom arbeidslyst og treng deg på, her skal du motstand få
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    20180313_182933.jpg


    Denne rakkeren dukket opp i postkassa i dag :) Blir nok å snurre denna ikveld gitt. Kommer straks til å legge my religion, og muligens knights of the new thunder i bestilling fra platekompaniet.

    Kan forsåvidt nevne disse skivene med det samme
    20180313_183708.jpg

    Har de reutgitte utgavene av disse platene på lp her altså :)
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Heisann og god påske!
    Tenkte det var på tide å fortsette albumgjennomgangen her i gården. Utrolig hvor produktiv man er etter nattevakt og en lang dags søvn :p
    Tenkte å ta frem et band jeg har hatt en fascinasjon for siden ca 7-8 klasse (hvis jeg husker riktig???), Turboneger. Det var søskenbarnet mitt som introduserte dette bandet for meg, da jeg husker han viste meg og brente sine cder den gang, tror det var party animals og scandinavian leather, muligens også apocalypse dudes. Når sexual harrasment kom i 2012 ble denne innkjøpt, da på cd, og når jeg fikk meg platespiller noen år senere ble denne etterhvert innkjøpt på vinyl.
    klump.jpg
    Lite stemningsbilde på "morran"

    jau.jpg

    Her er altså vinylsamlinga mi av turboneger så langt. Øverst på ønskelista til dette bandet nå, er nok scadinavian leather og party animals. Og mens vi er inne på bandet, kan jeg nevne at for de som er fans og evt ikke har lest den, så anbefales boka av Håkon Moslet om bandet varmt.
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Heisann! Tenkte å komme med en liten oppdatering fra toten :)
    Var med fadern en tur til hamar idag, og måtte selvsagt sjekke ut musikkverket på maxi. Gikk ut igjen med en svært pent brukt (NM) utgave av metallica sm repress. Samt en tur innom ikea etter litt dilldall. Nytt hus krever visst stadig noen turer dit hehe :p Uansett, når jeg kom hjem lå passende nok en rega silikon oppgraderingsreim til platespillern som jeg hadde bestilt, i postksssa.
    20180406_173510.jpg


    Slenger ved et stemningsbilde. Måtte selvsagt prøve ut de nye utestolene fra ikea i detta været :D så blir det nok vinyl og en kald en i kvellinga. God helg folks ;)
    20180406_172355.jpg
     
    M

    MarkusH

    Gjest
    Talas på mandag! :) Kom på sist jeg var hos deg at jeg skulle ta med platespilleren min, men det gikk jo i glemmeboka så får gjøre et nytt forsøk den uka her. :)
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Kan føye til, etter noe lytting, at denne drivreima var mer verdt pengene enn jeg hadde forventa. Jeg skjønner nå veldig godt det jeg leste på forhånd av tester hvor folk er generelt overraska over hva denne reima gjør. Først og fremst starter spilleren langt raskere/når topphastighet. Alt er mer stabilt og musikken låter rett og sett strammere og mer presist. Vet ikke hva som skjer, men jeg får mer bass, og alle elementene i musikken sitter bedre. Stemmer virker kraftigere, og i bunn og grunn får jeg følelse av mer nærhet til musikken. Tro det eller ei, lite ante jeg om hva en silikonstrikk kunne gjøre :)
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Sensommer-oppdatering fra Kolbulandet

    God fredagskveld!
    Har ikke akkurat vært delende på sentralen gjennom sommeren, men da arbeidsøkter, verandabygging og en forfriskning ikke er mitt ess i ermet her, har jeg valgt å heller samle inspirasjon fra dere andre her. Er også en heller laber blogger også :p
    Uansett, tenkte det var på tide å komme med en liten oppdatering fra denne kanten, dog nyhetene ikke er så mange. Anlegget står som før, og brukes hyppig :) Det nyeste er tvn som ble bytta til en 58" samsung 4k hdr tv, som seg hør og bør ble innkjøpt til fotball vm😊
    20180817_212415.jpg

    Kan nevnes at det er bond ala sean connery som sees i skrivende stund

    20180817_212443.jpg

    Noen plater har det også blitt ila sommeren. Glemte forresten å legge fram tell no tales av tnt, på bildet. Kjøpte den av en kollega som plutselig satt med 2 eksemplarer. De andre her er kjøpt nye. Apetiteplata er den remastra nye såkalte audiophile edt. Har ikke hørt original vinylen, men denne her låter ihvertfall upåklagelig rent :)

    Kom gjerne med tanker og innspill til alt i fra plater til anlegget, eller andre ting :) bare trivelig det!
    Talas!
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    En liten oppdatering om store forandringer

    Heisann! Lenge siden jeg har delt noe her, av ulike grunner. Stille stunder på nattevakt, så tenkte jeg kunne benytte anledningen til å fortelle litt om hva som har skjedd på anleggsfronten siden sist, og planen videre. Da stereoen min har blitt brukt til tv og film like mye som musikk, har tankene om å utvide til surround kommet snikende gang på gang, og dette ernå iferd med å skje. Har hatt mange samtaler og fått masse råd og tips fra en kollega som jeg tror mange her inne kjenner som tidligere hifiselger i oslo/drammen, uten at jeg skal gå videre inn på det. Når han gjennom sine kontakter kan arrangere gode kjøp og tips på hva en skal velge av utstyr, gikk tanker over til planer. Jeg har fått tak i en brukt b&w htm61 senter matchende til dm685 som jeg hadde fra før, til en god pris på finn. Til surround bak, høyde osv ønsket jeg noe billig, men etter sigende solid for prisen, som kunne passe anlegget ellers. Kjøpte derfor fra surround dynavoice magic s4 til bakhøyttalere, fikk disse på tilbud derfra for 890. Til høydekanaler mtp atmos, evt dts x, har jeg i bestilling et par dynavoice magic fx 4. Mye mulig et par til blir bestilt, men det blir i neste omgang evt, tester først med 2 da tvstuedelen av stua er liten, 3,5x3,5.
    Så kommer vi til reciever. Fra før har jeg jo en grei budsjetteciever med stereo fra harman/kardon. Når jeg nå gjør en utvidelse til surround, ønsker jeg å gjøre en oppgradering også på stereosiden. Min kollega som har kontakter i hifibransjen har hjulpet meg via en kontakt med dette, og uten at jeg skal røpe for mye, ligger det i kortene en ganske solid sak fra yamaha, langt over det jeg hadde sett for meg på forhånd, til en god pris :) kommer tilbake til dette, og selvsagt kommer bilder!
    Gleder meg storveis til dette! :D

    Fortsatt god natt:)
     
    M

    MarkusH

    Gjest
    Skal bli spennende å se om du får overbevist meg om at jeg trenger atmos også. :p
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Jess blir spennende å gå den veien :) i og med at jeg tror 5.1 er veien å gå uansett for min del, tatt i betraktning rommets form og størrelse, vil jeg gjerne utnytte mulighet for høydekanaler når jeg har det og det såpass lett lar seg gjøre. Tenker da en slags allrounder for Dolby atmos og dts x. Skjønner likevel at du ønsker å vurdere litt, da du allerede har et velfungerende 7.x oppsett, MarkusH??????
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Her kommer en oppdatering på stuepryden og det som skjer framover :) har nå montert alle høyttalere, og som det går fram av bildene gikk jeg likegodt for to par av dynavoice magic fx 4, så da ble det front og rear high til atmos/dts x. Kablene jeg har brukt til alle effektkanaler er av det enkle slaget, 1,5tommers clas ohlsonkabler, i alt har det gått med 50meter til disse. Til senteren, bw htm62, har jeg en van der hul snowline kabel jeg skal bruke. La også ved nytt bilde av «ny» sofa, må jo sitte godt også :D

    Og så til slutt, så snakket jeg litt om reciever sist. For å gå rett på sak så venter jeg på en yamaha aventage 3060, som jeg skal få kjøpt til en god pris via noen bekjentskaper :) med dette har jeg stor tro på at jeg vil få en veldig god både kino og musikk stue. Litt rot enda på bildene da dette er work in progress, men fant det presentabelt da ting begynner å komme på plass.
    DC5FD5ED-35CE-43FE-B727-844AA27A9C23.jpg
    13C28B8D-A196-4002-83BD-281367309DFA.jpg
    773D8733-C9B8-4BEB-BC6A-AB55AA9D419F.jpg
    17AC45FB-106B-4BE8-B91B-95F1ECD49E40.jpg
    8FA8BF1A-B04A-44DF-BA75-11A2C88D183B.jpg


    God sommer!
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Oppgradering og utvidelser

    God kvæll!
    Tenkte dagens tur på postkontoret var en gylden anledning for en oppdatering her inne også. Som sagt venter jeg (fortsatt, grunnet forsinkelser som medfører abstinenser og gloser for vedkommende :( ) på en aventage 3060, som skal bli det nye hjertet i anlegget her. Kommer til å ringe på Audiocenteret over helga for dette.

    Men uansett, litt kikking på finn en kveld for under ei uke sia sammen med trangen på mer, gjorde at jeg gjorde alvor av å utvide til 2 subber. Fant en maken av den jeg hadde fra før, og kjører nå dual b&w asw 608. Sålangt svært godt fornøyd, selv om jeg nok må flisespikke litt på dette, men med en kald øl attåt er det bare kosen :) Slenger ved noen bilder, og håperdet ikke er mange dager til jeg kan slenge på et par til med en yamaha som drivverk for det hele.
    God lørdagskveld!
    5863FB10-7AB9-49AD-8499-DBC2A4C33544.jpg
    B37E8944-8E72-41AF-9182-F4B82113532F.jpg
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Endelig

    Igår reiste jeg til Sandvika da yamahaen endelig var klar, altså en rx-a3060. Kvelden gikk til kobling, litt kløing i hodet og sånt som hører med, og det ble filmtitting ut i de små timer.
    Kort oppsummert er jeg veldig fornøyd så langt. Dette er kanskje en overkill amp for bw 685, men det er tydelig at det bor mer i de enn jeg trodde, masse dynamikk og trykk. Alt jeg liker med de har bare blitt mye bedre, er følelsen jeg sitter med. Idag har jeg prøvd ut litt musikk fra Spotify og vinyl, og det merkes fort at det er en helt annen effekt de får nå enn med hk'en.
    Summa summarum, har litt å jobbe med, men veldig godt utgangspunkt for et godt mtp musikk såvel som film!
    IMG_20190902_113644.jpg

    IMG_20190902_113656.jpg
     
    M

    MarkusH

    Gjest
    Ble bra med hjemmekino nå! :D Var på tide dog. :D

    Mangler bare noen subber til nå så blir det riktig så bra :D må ha minst 4 :p
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Ja sent, men godt :p
    Hehe tja, skal aldri si aldri ;) når det er sagt, føler jeg akk pr nå at jeg har akk nok og så balansert bass som jeg ønsker meg med disse 2, så det skjer ikke noe der med det første iallefall
     

    Håkonlj

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    03.02.2013
    Innlegg
    65
    Antall liker
    102
    Sted
    Toten
    Oppdatering

    Lite store nyheter på hififronten her i huset, utenom at film og lp-bunken vokser smått om senn. Kan likevel vise til en liten oppgradering på tvstua fra idag. Lenge før jul gikk turen til ikea for å handle inn gardinskinne og lystette gardiner for mørklegging av stua, handla inn. Gardinskinna kom fort opp da undertegnede anser seg som greit kyndig med drill, sag og denslags verktøy. Derimot sying og opplegg av gardiner må en ungkar gi tapt på, så muttern måtte til pers. Idag var omsider syersken ferdig, og eier er meget godt fornøyd!
    Nå skal blodig brutal western nytes!
    Fortsatt god helg
    A388E0EE-7D46-48B2-B939-8F357F594DE9.jpg
    DEB75600-FDDC-4263-B09D-16430F27967F.jpg
    3F891014-72CB-4BDE-847A-3FF137A04764.jpg
    34C9FA43-E3AF-44BA-A5B4-EA191A8D13D2.jpg
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn