Side 1 av 2 12 SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 39
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg

  Chez Omdahl in autumn.

  Jeg synes det er ganske stas å stikke innom folk jeg kjenner for å høre hva de fyller lytterommene sine med. Både av elektronikk og musikk, selvfølgelig.
  Så i dag tok jeg turen til Jan, som både har en ekstremt smakfull og omfangsrik musikksamling og et uhyre velspillende anlegg.
  Jeg har vært innom og lyttet noen ganger før, men som mannen påpekte for noen dager siden, var det ingenting igjen av det gamle anlegget. Alt var nytt, og tildels enda mer ambisiøst enn det som stod her før. Og det var ikke akkurat skrammel, det heller.
  Så med danske wienerbrød fra "Brødbakerne" i neven (DE kan anbefales!) la jeg turen i retning "Chez Omdahl".
  Han er minst like hekta på kaffe som meg, så formiddagen var sikret på alle måter.

  Det ikke direkte voldsomt store lytterommet oser kultur.
  Bøker og vinyl i mengder, anlegg i ypperste klasse, kelim på gulvet, lyttesofa.
  Det vesentligste, med andre ord. Så lenge kaffen også er på plass.
  Det mest iøyenfallende er utvilsomt platespilleren, som startet sitt liv som en Garrard 301 en gang på slutten av femtitallet. De som tror det indikerer at vi har med en antikvitet å gjøre, vet sørgelig lite om platespillere. Etter å ha vært innom Lyras Stig Bjørge, havnet den hos Martina Shoener og L´Art du Son, som bygger om klassiske, mellomhjulsbaserte Garrarder og bringer dem til nye høyder. Denne har fått tungt, sobert og imponerende plint, hammerlakkfinish, oppjustert lager (ikke lenger grease bearing, men olje under "nesten hydrostatisk press" jfr. opphavskvinnen. ), gjennomgripende motorisolering og svært sofistikert demping mot underlaget. For ikke å snakke om en "Transcription Reference"- spesialversjon av Origin Lives toppmodell Enterprise C. På den sitter det, jeg hadde nær sagt selvfølgelig, en Lyra Etna. Ikke akkurat en hvilken som helst vinylkarusell, dette her.

  Riaatrinnet er minst like spesielt, og er like selvfølgelig også audiofil målsøm. Suesskind Rauschfrei, konstruert av mannen som stod bak et ganske kjent høyttalermerke før i tiden. Joachim Gerhard, tidligere styrmann og utvikler hos Audio Physic. Nå lager han platespillerforsterkere basert på NOS Toshiba JFets. Nennsomt tilpasset nevnte Lyra Etna, selvfølgelig. Man overlater ingenting til tilfeldighetene om man skal gjenskape magi med en platespiller.

  Forsterkeriet er to franske, forkrommede badevekter, Devialet 400 i dual mono-konfigurasjon.En forsterker som setter våre audiofile antagelser, vårt forhold til brukervennlighet og i og for seg hele markedet på hodet, litt på samme måten som den like franske Citroen DS gjorde for snart seksti år siden. Plutselig har det meste annet et antikvarisk drag over seg. Devialet opererer som en klasse D-forsterker med en klasse A-sjel. Det betyr at Gerhardts utsøkte riaa opererer med digitale rammebetingelser.
  Deres "Speaker Active Matching"-kretsløp holder vertens høyttalere, JBL K2 s9900 i et hinsides jerngrep. Det utjevner fasefeil og bidrar med en oktav ekstra i respons, sies det.
  Høyttalerne står plassert slik at det ligger i kortene at det kan skape trøbbel, særlig i bassen, om ikke kontrollen er maksimal. Det var ikke et fnugg av basstrøbbel å spore.Tvert imot. Bassen er grenseløst kjapp, dyp, oppløst og full av tekstur. Og utrolig nok ser disse egentlig ganske digre høyttalerne fra James B. Lansing ganske små og nette ut der de står. Ikke til å begripe det heller. Men det er sånn likevel.

  En uhyre potent blanding av fransk cutting edge (som også er eller var en
  norsk jazzkvartett med Knut Værnes i spissen, når jeg tenker meg om. Har du noe av dem, Jan?) hyperklassisk britisk transkripsjonsgrammofon på stereoider, norsk/japansk analog finsløyd av en annen verden, og amerikansk vestkyst med stamtavle herfra tilbake til begynnelsen av det vi kaller hifi.

  Så hvordan låt det?

  Jeg er ikke kjent for å bruke få ord, men jeg skal gjøre et unntak.

  Det låt alldeles fantastisk bra.

  Det er ingen grunn til å bale med flere oppgraderingstanker, Jan. Du kan konsentrere deg om alle platene du allerede har, og de du sikkert kommer til å anskaffe deg.
  Det er bare å gratulere.

  Ok, det kler ikke meg å være gjerrig med glosene, så jeg underbygger gjerne..eh..litt.

  Det låter veldig, for ikke å si ekstremt detaljert. Men på den gode måten. Detaljene er en integrert del av musikken, alt henger avsindig overbevisende sammen, det gir et innsyn i innspillingene jeg ikke kan huske å ha hørt maken til utenfor lytterommet til Sluket, og musikken har et driv, en spenst og en hastighet som er såpass overveldende at det faktisk tar en liten stund før du fatter hva det går om når du lytter. Å snakke om bass, mellomtone og diskant blir nesten helligbrøde, siden det blir patetisk å dissekere et så overlegent hele, men for å tydeliggjøre enda litt; Diskanten er ekstremt rask, presisjonen er voldsom og luftigheten er strålende. Mellomtonen er uhyre dynamisk og ekspressiv, men er samtidig nøktern i den forstand at du har følelsen av å lytte til det som virkelig er på opptaket, med en presisjon det er lett å måpe av. Det er ingenting her som er tørt, kaldt eller hardt, med mindre det ligger i opptaket. Dette anlegget er i stand til å spille både eksplosivt, åpent,varmt, innsmigrende, tilbakelent, voldsomt, grenseløst rytmisk og symfonisk grandiost om det ligger i signalet som tilføres. Det har dreiemoment som nesten må høres for å tros, og innsynet du får som lytter gjør at det meste du lytter på, gir inntrykk av å ha mer å melde enn du var klar over, selv om du tror du kjenner opptaket. Bassen var et kapittel for seg, for den var så maktfull og hyperrask, og så avsindig detaljert at den gav helt ny mening og innsikt i bassganger og avgrunnsdype signaler på plater jeg var helt sikker på at jeg kunne ut og inn. Pauls nynnende bass på "Here comes the sun" var et sjokk. Så rent, potent, åpent og lynraskt har jeg aldri hørt den plata. Og jeg har hatt den siden jeg var ni år gammel..
  De som tror Devialet ikke takler komplekse, rike klanger, tar helt feil. Har du hørt en Devialet låte fargeløst og tørt, er det garantert ikke forsterkerens feil! Men i rettferdighetens navn, en Devialet blir klasser bedre om du ikke bruker en, men to. Det blir selvsagt dobbelt så dyrt, men det er mye som er betraktelig dyrere her i verden.

  Dette anlegget spiller klangrikt, rent , hurtig og helt uten noen form for tonalt overheng. Det var en fryd å høre på, rett og slett. Selvfølgelig hjalp det at vi spilte musikk jeg elsker, men jøsses, jeg nøt hvert øyeblikk. Miles, Joni, Radka, Bill Evans, Beatles, Rickie,Steely Dan, Jarrett, David Sylvian, Starker..og mange flere....det låt ekstremt overbevisende alt sammen. Mer rett på enn jeg har det hjemme, og ikke minst enn slik jeg hører i Fidelitys lytterom, men aldri påtrengende. Anlegget bare insisterer på at du lytter, for å si det sånn. Når alle disse komponentene forener krefter for å gi deg en framførelse,være seg tre, fem eller fjorten minutter med magi,da sitter du pokker ikke der og sender tekstmeldinger eller jakter Pokemon! Dette anlegget krever bokstavelig talt å lyttes aktivt til!
  Jeg har hørt mye i årenes løp, og det er ikke så ofte jeg har det sånn når jeg er på lyttebesøk.

  Det hadde nok satt meg enda mer ut om lytterommet hadde fordelt seg på ytterligere noen kvadratmetere, men man kan jo ikke få alt heller.

  Det er bare å gratulere igjen, Jan. Dette er bra jobba, som de sier.
  Bare så forbanna synd at jeg ikke hadde med kamera.
  Vel, det får bli neste gang.

  Takk for meg!

  PS ! Jeg hadde planer om å lese Sigurd Hoel i kvellingen. I stedet satt jeg har i sofaen og gjennomlevde dagens lytteopplevelser. Så nå har De fått Dem egen tråd, Hr. Omdahl.
  Det forplikter, må vite.
  Siste redigert av impulse; 15.09.2016 kl. 11:40.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Apr 2009
  Innlegg
  1,907
  Tagget i
  1 Innlegg
  Flott lesing. "Speaker Active Matching" er ett nytt begrep for meg som jeg umiddelbart fatter interesse for. Takk for rapport.

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Sep 2010
  Innlegg
  132
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for meget pene ord, Impulse, det var da voldsomt. Litt mye Møllers tran i dag? Nei, helt alvorlig: Det er ekstra hyggelig at en fyr som ikke bare har hørt veldig mye bra hi-fi, men som også har fjellstø musikksmak - og tilhører kategorien «har anlegg for å høre på musikk, ikke omvendt» - likte det han hørte så godt. Medbragte wienerbrød og et vennlig vesen trekker heller ikke ned.

  Komboen med Devialet monoblokker mellom vintage engelsk drivverk og amerikanske horn er vel det man kan kalle uvanlig, det er ikke helt konsekvent rent estetisk sett. Det skulle jo stått noen svære rør og blinket lurt i mellom der, som det da også gjorde tidligere. Men da hadde jeg neppe hatt den lyden jeg har nå. Det var faktisk Stig Bjørge som foreslo at Devialet 400 kunne gjøre en god jobb med å kontrollere K2ene med denne utrolig effektive SAM-teknologien deres, og samtidig levere oppløsning, dynamikk og musikalitet. Han virket ikke direkte ulykkelig med anbefalingen da han hørte på greiene mens han var innom her sammen med Martina før å sette opp platespilleren. Det er forøvrig en historie for seg, som jeg skal fortelle en gang. Stig fikk nyss om at jeg jobber med et ECM-bokprosjekt, og mente jeg trengte bedre vinylrigg….


  Rommet er, som du sier, den klare begrensningen. Det, og det faktum at vi bor i en ganske lytt tomannsbolig. Sånn moro som vi hadde i dag kan man egentlig bare ha når naboen er på jobb (noen fordeler skal vi frilansere ha) eller på hytta i helgen. Desto morsommere når det står på som verst, men man leker jo av og til med tanken om å bygge rom i rommet, eller migrasjon til rurale strøk med lyttelåve. Takk igjen for besøket, og for panegyrisk rapport. Du skal ikke se bort fra at du blir bedt igjen.
  Siste redigert av janomdahl; 16.09.2016 kl. 00:24.

 4. #4
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Selv takk for gode ord, Jan. Du har nok rett i at anlegget er der for å høre på musikk her i huset også.
  Ellers kan det nevnes at jeg har slutta med tran for lengst, så omtalen var høyst fortjent, og ikke fødselshjulpet av illeluktende, arktiske fiskeoljer. Det skulle tatt seg ut!
  Ellers ser jeg fram til neste besøk. Det er som kjent flere Wienerbrød å få kjøpt på Skøyen. Om ikke Knut har kjøpt dem alle sammen.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 5. #5
  Hifi Freak emokid's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  4,539
  Tagget i
  1 Innlegg
  Gøy! Men enda mer gøy om det kommer noen bilder av dette rommet

 6. #6
  Æresmedlem oct's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  11,692
  Tagget i
  0 Innlegg
  Eeh, ja . Bilder er et must.


  mvh
  Kllder: Esoteric X- 01./ bergmann Magne & Avid Acutus m. SME 309. / Pickuper: Lyra Skala & Etna. / RIAA: Manley Steelhead./ Pre: Mc. C 2300./ Power: Mc. 1,2 kW. / H.t: [audio physic] Virgo 25 (Tømmervik-modell) m. Nordost Sort Füt./ Nordost Valhalla interconnect & h.t. kabler. Ditto i nett & 2 tonearmkabler./ Padde: Nordost Thor.

 7. #7
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Selvfølgelig. Men siden det egentlig ikke var meningen å skrive så mye om gårsdagens lyttebesøk, hadde jeg ikke med kamera. Og like selvfølgelig kunne jeg brukt mobilen, men jeg var som dere sikkert forstår opptatt med å lytte. Enten svinger jeg innom til uka og tar noen bilder, ellers får det bli opp til verten å bidra med det visuelle.
  Siste redigert av impulse; 15.09.2016 kl. 13:16.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 8. #8
  Æresmedlem oct's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  11,692
  Tagget i
  0 Innlegg
  Tipper verten klarer brasene.


  mvh
  Kllder: Esoteric X- 01./ bergmann Magne & Avid Acutus m. SME 309. / Pickuper: Lyra Skala & Etna. / RIAA: Manley Steelhead./ Pre: Mc. C 2300./ Power: Mc. 1,2 kW. / H.t: [audio physic] Virgo 25 (Tømmervik-modell) m. Nordost Sort Füt./ Nordost Valhalla interconnect & h.t. kabler. Ditto i nett & 2 tonearmkabler./ Padde: Nordost Thor.

 9. #9
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det gjør han nok. Han må jo skru opp aktivitetsnivået i sin egen tråd !
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 10. #10
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Aug 2005
  Sted
  Ålesund
  Innlegg
  2,796
  Tagget i
  0 Innlegg
  Flott beskrivelse Impulse. K2 9900 er rasedyr, rett og slett en drømmehøyttaler.
  Digital kilde: Aurender N100H
  Dac: DDDac ( diy)
  Analog kilde: Sperrling True Track
  Pre-amp: SPEC P-7
  Power amps: McIntosh MC 1.2 kw
  Høytt: JBL 4365
  Kabler: Oblivion Energetic, Neotech 1002 sølv og Valhalla.

 11. #11
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Hyggelig, musicman. Ja, det er virkelig noen rasedyr. Med drøy margin det beste fra JBL jeg har hørt.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 12. #12
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Sep 2010
  Innlegg
  132
  Tagget i
  0 Innlegg
  Skal se om jeg kan ta og legge ut noen bilder. Om ikke annet av komponentene, stykkevis og delt. Litt dårlig med vidvinkellinser her, og rommet er ikke enkelt å fotografere.
  Skriver om nett, teknologi og kultur i D2/Dagens Næringsliv og Dagbladet. Spesielt fokus på musikk, musikkteknologi og lyd.

 13. #13
  Æresmedlem HCS's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Sted
  Nesten Gjøvik..
  Innlegg
  19,184
  Tagget i
  12 Innlegg
  Er det dette en mener med å bli "outa" ? Gratulerer med egen tråd. Og impulse har gode ører, så dette høres sikkert meget bra. Bare å glede seg til bilder
  “Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent”

 14. #14
  Æresmedlem ErosLoveking's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  15,740
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra janomdahl Se Innlegg
  Skal se om jeg kan ta og legge ut noen bilder. Om ikke annet av komponentene, stykkevis og delt. Litt dårlig med vidvinkellinser her, og rommet er ikke enkelt å fotografere.

  trenger du hjelp.....
  Manley Shrimp+Snapper, Tannoy Turnberry SE, Ear324, VPI SSM, Benz LP, Lyra Skala+Helikon mono, AT33ev, KimberSilverstreak interconnects, Furutech strømkabelage, Sony dvd,Grace M903, VPI 17.5 vaskehall, Sennheiser HD650+AKG K701m+Beyerdynamic T1, Cayin HA-1A, iMac/iPad/MBpro, Wurlitzer 2410s.(Impulse H6 og Techn. 1210mkII)

 15. #15
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Sep 2010
  Innlegg
  132
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kanskje det, ErosLoveking! En kombo med et par kalde, litt musikk, foto og baksnakking av gamlejobben? Her er i mellomtida noen mobilknips, by såkalt popular demand. Så får man i det minste et visst inntrykk, i påvente av at proffene rykker inn. Må skynde meg å si at høyttalerne her ser enda mer klistra inn mot tak og bakvegg enn de faktisk er i virkeligheten. De har vel en god halvmeter bak - som man ser av bildet tatt fra siden av den ene K2en - akkurat nok til at de får puste så noenlunde. Langt fra ideelt, men rommet er ikke større.

  Navn:   FullSizeRender_1.jpg
Visninger: 552
Størrelse: 68.4 KbNavn:   FullSizeRender_2.jpg
Visninger: 533
Størrelse: 85.9 KbNavn:   FullSizeRender_3.jpg
Visninger: 539
Størrelse: 91.5 KbNavn:   FullSizeRender_4.jpg
Visninger: 511
Størrelse: 59.9 KbNavn:   FullSizeRender.jpg
Visninger: 538
Størrelse: 72.0 KbNavn:   IMG_4733.jpg
Visninger: 523
Størrelse: 70.0 KbNavn:   FullSizeRender (2).jpg
Visninger: 543
Størrelse: 82.5 Kb
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  
  Skriver om nett, teknologi og kultur i D2/Dagens Næringsliv og Dagbladet. Spesielt fokus på musikk, musikkteknologi og lyd.

 16. #16
  Hifi Freak emokid's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  4,539
  Tagget i
  1 Innlegg
  Tøffe høyttalere og vinylrigg, ja alle komponentene egentlig.... ser ut som en skikkelig hyggelig opplevelse det rommet der.
  Headroom, Headroom, Headroom

 17. #17
  Hifi Freak Powerpoint's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  4,433
  Tagget i
  0 Innlegg
  Komplett "mancave" med syngeboller fra Arild på Hamar
  Dette kan jeg like.

  Martina er en meget fargerik dame som man hadde gleden av å bompe bort i under høymessa i Munchen 2011 hos nevnte herr Bjørge.

  Navn:   DSC05073.jpg
Visninger: 726
Størrelse: 108.3 Kb

  Anlegget Stig Inge Bjørge spelte på den gang da låt uhyggelig potent og nærværende på små "bokhylle" høyttalere fra Japan til sølle 100 frognertiere for paret. Jeg minnes best en målløs tysk herremann som i samfulle 10 minutter prøvde og lokalisere subben i lokalet.

  Navn:   DSC05072.jpg
Visninger: 507
Størrelse: 87.7 Kb
  Dr.Feickert Firebird, Kuzma 4Point, Miyajima Shilabe, DPR 2.2, Audionet ART G2 + EPS, DP DAC 8.01, DP C1b, DPA 6.4, Quad ESL-2905, Black Magic R IC mk.II SE XLR, DP Blå Digital, Black Magic Emotion, LMC FAT, Shunyata Phyton Cryo, Shunyata Taipan Helix Cryo, DP 20A, Fisch Audio nettfilter, Audionet M10-8, Base 4.0, Solid Tech Radius Solo 5

 18. #18
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Sep 2010
  Innlegg
  132
  Tagget i
  0 Innlegg
  Martina har gjort en fantastisk jobb med spilleren. Jeg er både henne, og ikke minst Stig Bjørge i Lyra, stor takk skyldig. Martina mener selv den må være en av de stilleste Garrard 301 i verden, blant annet takket være en helt spesiell støyisolering av motoren. Jeg velger å tro henne
  Skriver om nett, teknologi og kultur i D2/Dagens Næringsliv og Dagbladet. Spesielt fokus på musikk, musikkteknologi og lyd.

 19. #19
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det kan bekreftes at den er uhyre stille, ja.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 20. #20
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Sep 2010
  Innlegg
  132
  Tagget i
  0 Innlegg
  Dette spørres jo om med jevne mellomrom her på sentralen, men hvem er guru på lydisolering/rom i rommet-problematikk? Skulle så gjerne kunne spille høyt oftere!
  Skriver om nett, teknologi og kultur i D2/Dagens Næringsliv og Dagbladet. Spesielt fokus på musikk, musikkteknologi og lyd.

Side 1 av 2 12 SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed