Chez Omdahl in autumn.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • impulse

    Æresmedlem
    Ble medlem
    26.02.2006
    Innlegg
    13.199
    Antall liker
    7.674
    Sted
    Hølen
    Jeg synes det er ganske stas å stikke innom folk jeg kjenner for å høre hva de fyller lytterommene sine med. Både av elektronikk og musikk, selvfølgelig.
    Så i dag tok jeg turen til Jan, som både har en ekstremt smakfull og omfangsrik musikksamling og et uhyre velspillende anlegg.
    Jeg har vært innom og lyttet noen ganger før, men som mannen påpekte for noen dager siden, var det ingenting igjen av det gamle anlegget. Alt var nytt, og tildels enda mer ambisiøst enn det som stod her før. Og det var ikke akkurat skrammel, det heller.
    Så med danske wienerbrød fra "Brødbakerne" i neven (DE kan anbefales!) la jeg turen i retning "Chez Omdahl".
    Han er minst like hekta på kaffe som meg, så formiddagen var sikret på alle måter.

    Det ikke direkte voldsomt store lytterommet oser kultur.
    Bøker og vinyl i mengder, anlegg i ypperste klasse, kelim på gulvet, lyttesofa.
    Det vesentligste, med andre ord. Så lenge kaffen også er på plass.
    Det mest iøyenfallende er utvilsomt platespilleren, som startet sitt liv som en Garrard 301 en gang på slutten av femtitallet. De som tror det indikerer at vi har med en antikvitet å gjøre, vet sørgelig lite om platespillere. Etter å ha vært innom Lyras Stig Bjørge, havnet den hos Martina Shoener og L´Art du Son, som bygger om klassiske, mellomhjulsbaserte Garrarder og bringer dem til nye høyder. Denne har fått tungt, sobert og imponerende plint, hammerlakkfinish, oppjustert lager (ikke lenger grease bearing, men olje under "nesten hydrostatisk press" jfr. opphavskvinnen. ), gjennomgripende motorisolering og svært sofistikert demping mot underlaget. For ikke å snakke om en "Transcription Reference"- spesialversjon av Origin Lives toppmodell Enterprise C. På den sitter det, jeg hadde nær sagt selvfølgelig, en Lyra Etna. Ikke akkurat en hvilken som helst vinylkarusell, dette her.

    Riaatrinnet er minst like spesielt, og er like selvfølgelig også audiofil målsøm. Suesskind Rauschfrei, konstruert av mannen som stod bak et ganske kjent høyttalermerke før i tiden. Joachim Gerhard, tidligere styrmann og utvikler hos Audio Physic. Nå lager han platespillerforsterkere basert på NOS Toshiba JFets. Nennsomt tilpasset nevnte Lyra Etna, selvfølgelig. Man overlater ingenting til tilfeldighetene om man skal gjenskape magi med en platespiller.

    Forsterkeriet er to franske, forkrommede badevekter, Devialet 400 i dual mono-konfigurasjon.En forsterker som setter våre audiofile antagelser, vårt forhold til brukervennlighet og i og for seg hele markedet på hodet, litt på samme måten som den like franske Citroen DS gjorde for snart seksti år siden. Plutselig har det meste annet et antikvarisk drag over seg. Devialet opererer som en klasse D-forsterker med en klasse A-sjel. Det betyr at Gerhardts utsøkte riaa opererer med digitale rammebetingelser.
    Deres "Speaker Active Matching"-kretsløp holder vertens høyttalere, JBL K2 s9900 i et hinsides jerngrep. Det utjevner fasefeil og bidrar med en oktav ekstra i respons, sies det.
    Høyttalerne står plassert slik at det ligger i kortene at det kan skape trøbbel, særlig i bassen, om ikke kontrollen er maksimal. Det var ikke et fnugg av basstrøbbel å spore.Tvert imot. Bassen er grenseløst kjapp, dyp, oppløst og full av tekstur. Og utrolig nok ser disse egentlig ganske digre høyttalerne fra James B. Lansing ganske små og nette ut der de står. Ikke til å begripe det heller. Men det er sånn likevel.

    En uhyre potent blanding av fransk cutting edge (som også er eller var en
    norsk jazzkvartett med Knut Værnes i spissen, når jeg tenker meg om. Har du noe av dem, Jan?) hyperklassisk britisk transkripsjonsgrammofon på stereoider, norsk/japansk analog finsløyd av en annen verden, og amerikansk vestkyst med stamtavle herfra tilbake til begynnelsen av det vi kaller hifi.

    Så hvordan låt det?

    Jeg er ikke kjent for å bruke få ord, men jeg skal gjøre et unntak.

    Det låt alldeles fantastisk bra.

    Det er ingen grunn til å bale med flere oppgraderingstanker, Jan. Du kan konsentrere deg om alle platene du allerede har, og de du sikkert kommer til å anskaffe deg.
    Det er bare å gratulere.

    Ok, det kler ikke meg å være gjerrig med glosene, så jeg underbygger gjerne..eh..litt.

    Det låter veldig, for ikke å si ekstremt detaljert. Men på den gode måten. Detaljene er en integrert del av musikken, alt henger avsindig overbevisende sammen, det gir et innsyn i innspillingene jeg ikke kan huske å ha hørt maken til utenfor lytterommet til Sluket, og musikken har et driv, en spenst og en hastighet som er såpass overveldende at det faktisk tar en liten stund før du fatter hva det går om når du lytter. Å snakke om bass, mellomtone og diskant blir nesten helligbrøde, siden det blir patetisk å dissekere et så overlegent hele, men for å tydeliggjøre enda litt; Diskanten er ekstremt rask, presisjonen er voldsom og luftigheten er strålende. Mellomtonen er uhyre dynamisk og ekspressiv, men er samtidig nøktern i den forstand at du har følelsen av å lytte til det som virkelig er på opptaket, med en presisjon det er lett å måpe av. Det er ingenting her som er tørt, kaldt eller hardt, med mindre det ligger i opptaket. Dette anlegget er i stand til å spille både eksplosivt, åpent,varmt, innsmigrende, tilbakelent, voldsomt, grenseløst rytmisk og symfonisk grandiost om det ligger i signalet som tilføres. Det har dreiemoment som nesten må høres for å tros, og innsynet du får som lytter gjør at det meste du lytter på, gir inntrykk av å ha mer å melde enn du var klar over, selv om du tror du kjenner opptaket. Bassen var et kapittel for seg, for den var så maktfull og hyperrask, og så avsindig detaljert at den gav helt ny mening og innsikt i bassganger og avgrunnsdype signaler på plater jeg var helt sikker på at jeg kunne ut og inn. Pauls nynnende bass på "Here comes the sun" var et sjokk. Så rent, potent, åpent og lynraskt har jeg aldri hørt den plata. Og jeg har hatt den siden jeg var ni år gammel..
    De som tror Devialet ikke takler komplekse, rike klanger, tar helt feil. Har du hørt en Devialet låte fargeløst og tørt, er det garantert ikke forsterkerens feil! Men i rettferdighetens navn, en Devialet blir klasser bedre om du ikke bruker en, men to. Det blir selvsagt dobbelt så dyrt, men det er mye som er betraktelig dyrere her i verden.

    Dette anlegget spiller klangrikt, rent , hurtig og helt uten noen form for tonalt overheng. Det var en fryd å høre på, rett og slett. Selvfølgelig hjalp det at vi spilte musikk jeg elsker, men jøsses, jeg nøt hvert øyeblikk. Miles, Joni, Radka, Bill Evans, Beatles, Rickie,Steely Dan, Jarrett, David Sylvian, Starker..og mange flere....det låt ekstremt overbevisende alt sammen. Mer rett på enn jeg har det hjemme, og ikke minst enn slik jeg hører i Fidelitys lytterom, men aldri påtrengende. Anlegget bare insisterer på at du lytter, for å si det sånn. Når alle disse komponentene forener krefter for å gi deg en framførelse,være seg tre, fem eller fjorten minutter med magi,da sitter du pokker ikke der og sender tekstmeldinger eller jakter Pokemon! Dette anlegget krever bokstavelig talt å lyttes aktivt til!
    Jeg har hørt mye i årenes løp, og det er ikke så ofte jeg har det sånn når jeg er på lyttebesøk.

    Det hadde nok satt meg enda mer ut om lytterommet hadde fordelt seg på ytterligere noen kvadratmetere, men man kan jo ikke få alt heller.

    Det er bare å gratulere igjen, Jan. Dette er bra jobba, som de sier.
    Bare så forbanna synd at jeg ikke hadde med kamera.
    Vel, det får bli neste gang.

    Takk for meg!

    PS ! Jeg hadde planer om å lese Sigurd Hoel i kvellingen. I stedet satt jeg har i sofaen og gjennomlevde dagens lytteopplevelser. Så nå har De fått Dem egen tråd, Hr. Omdahl.
    Det forplikter, må vite. 8)
     
    Sist redigert:

    Hedde

    Førr evig!
    Ble medlem
    20.04.2009
    Innlegg
    6.648
    Antall liker
    3.352
    Flott lesing. "Speaker Active Matching" er ett nytt begrep for meg som jeg umiddelbart fatter interesse for. Takk for rapport.
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Takk for meget pene ord, Impulse, det var da voldsomt. Litt mye Møllers tran i dag? Nei, helt alvorlig: Det er ekstra hyggelig at en fyr som ikke bare har hørt veldig mye bra hi-fi, men som også har fjellstø musikksmak - og tilhører kategorien «har anlegg for å høre på musikk, ikke omvendt» - likte det han hørte så godt. Medbragte wienerbrød og et vennlig vesen trekker heller ikke ned.

    Komboen med Devialet monoblokker mellom vintage engelsk drivverk og amerikanske horn er vel det man kan kalle uvanlig, det er ikke helt konsekvent rent estetisk sett. Det skulle jo stått noen svære rør og blinket lurt i mellom der, som det da også gjorde tidligere. Men da hadde jeg neppe hatt den lyden jeg har nå. Det var faktisk Stig Bjørge som foreslo at Devialet 400 kunne gjøre en god jobb med å kontrollere K2ene med denne utrolig effektive SAM-teknologien deres, og samtidig levere oppløsning, dynamikk og musikalitet. Han virket ikke direkte ulykkelig med anbefalingen da han hørte på greiene mens han var innom her sammen med Martina før å sette opp platespilleren. Det er forøvrig en historie for seg, som jeg skal fortelle en gang. Stig fikk nyss om at jeg jobber med et ECM-bokprosjekt, og mente jeg trengte bedre vinylrigg….


    Rommet er, som du sier, den klare begrensningen. Det, og det faktum at vi bor i en ganske lytt tomannsbolig. Sånn moro som vi hadde i dag kan man egentlig bare ha når naboen er på jobb (noen fordeler skal vi frilansere ha) eller på hytta i helgen. Desto morsommere når det står på som verst, men man leker jo av og til med tanken om å bygge rom i rommet, eller migrasjon til rurale strøk med lyttelåve. Takk igjen for besøket, og for panegyrisk rapport. Du skal ikke se bort fra at du blir bedt igjen.
     
    Sist redigert:

    impulse

    Æresmedlem
    Ble medlem
    26.02.2006
    Innlegg
    13.199
    Antall liker
    7.674
    Sted
    Hølen
    Selv takk for gode ord, Jan. Du har nok rett i at anlegget er der for å høre på musikk her i huset også.
    Ellers kan det nevnes at jeg har slutta med tran for lengst, så omtalen var høyst fortjent, og ikke fødselshjulpet av illeluktende, arktiske fiskeoljer. Det skulle tatt seg ut!
    Ellers ser jeg fram til neste besøk. Det er som kjent flere Wienerbrød å få kjøpt på Skøyen. Om ikke Knut har kjøpt dem alle sammen.
     

    emokid

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.02.2004
    Innlegg
    5.235
    Antall liker
    6.368
    Gøy! Men enda mer gøy om det kommer noen bilder av dette rommet:)
     

    impulse

    Æresmedlem
    Ble medlem
    26.02.2006
    Innlegg
    13.199
    Antall liker
    7.674
    Sted
    Hølen
    Selvfølgelig. Men siden det egentlig ikke var meningen å skrive så mye om gårsdagens lyttebesøk, hadde jeg ikke med kamera. Og like selvfølgelig kunne jeg brukt mobilen, men jeg var som dere sikkert forstår opptatt med å lytte. Enten svinger jeg innom til uka og tar noen bilder, ellers får det bli opp til verten å bidra med det visuelle.
     
    Sist redigert:

    impulse

    Æresmedlem
    Ble medlem
    26.02.2006
    Innlegg
    13.199
    Antall liker
    7.674
    Sted
    Hølen
    Hyggelig, musicman. Ja, det er virkelig noen rasedyr. Med drøy margin det beste fra JBL jeg har hørt.
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Skal se om jeg kan ta og legge ut noen bilder. Om ikke annet av komponentene, stykkevis og delt. Litt dårlig med vidvinkellinser her, og rommet er ikke enkelt å fotografere.
     

    HCS

    En vanlig fyr fra bygda..
    Ble medlem
    22.02.2007
    Innlegg
    26.719
    Antall liker
    32.599
    Sted
    Nesten Gjøvik..
    Torget vurderinger
    28
    Er det dette en mener med å bli "outa" ? Gratulerer med egen tråd. Og impulse har gode ører, så dette høres sikkert meget bra. Bare å glede seg til bilder :)
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Kanskje det, ErosLoveking! En kombo med et par kalde, litt musikk, foto og baksnakking av gamlejobben? Her er i mellomtida noen mobilknips, by såkalt popular demand. Så får man i det minste et visst inntrykk, i påvente av at proffene rykker inn. Må skynde meg å si at høyttalerne her ser enda mer klistra inn mot tak og bakvegg enn de faktisk er i virkeligheten. De har vel en god halvmeter bak - som man ser av bildet tatt fra siden av den ene K2en - akkurat nok til at de får puste så noenlunde. Langt fra ideelt, men rommet er ikke større.

    FullSizeRender_1.jpg
    FullSizeRender_2.jpg
    FullSizeRender_3.jpg
    FullSizeRender_4.jpg
    FullSizeRender.jpg
    IMG_4733.jpg
    FullSizeRender (2).jpg
     

    Vedlegg

    emokid

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.02.2004
    Innlegg
    5.235
    Antall liker
    6.368
    Tøffe høyttalere og vinylrigg, ja alle komponentene egentlig.... ser ut som en skikkelig hyggelig opplevelse det rommet der.
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.424
    Antall liker
    12.956
    Komplett "mancave" med syngeboller fra Arild på Hamar :cool:
    Dette kan jeg like.

    Martina er en meget fargerik dame som man hadde gleden av å bompe bort i under høymessa i Munchen 2011 hos nevnte herr Bjørge.

    DSC05073.jpg


    Anlegget Stig Inge Bjørge spelte på den gang da låt uhyggelig potent og nærværende på små "bokhylle" høyttalere fra Japan til sølle 100 frognertiere for paret. Jeg minnes best en målløs tysk herremann som i samfulle 10 minutter prøvde og lokalisere subben i lokalet.

    DSC05072.jpg
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Martina har gjort en fantastisk jobb med spilleren. Jeg er både henne, og ikke minst Stig Bjørge i Lyra, stor takk skyldig. Martina mener selv den må være en av de stilleste Garrard 301 i verden, blant annet takket være en helt spesiell støyisolering av motoren. Jeg velger å tro henne :)
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Dette spørres jo om med jevne mellomrom her på sentralen, men hvem er guru på lydisolering/rom i rommet-problematikk? Skulle så gjerne kunne spille høyt oftere!
     

    Creed

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    03.09.2009
    Innlegg
    281
    Antall liker
    151
    Herlige saker. Tipper musikken låter uanstrengt.

    Creed
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Takk, Creed og Vermin. Joda, det flyter fint. Utfordringen er å holde naboforholdet i tomansboligen uanstrengt.
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.365
    Antall liker
    102.298
    Torget vurderinger
    23
    Ser du har en del kameler å svelge.......
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Du skal ikke kødde med kameler, ass..!

     

    Aurora

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.06.2004
    Innlegg
    14.905
    Antall liker
    11.288
    Sted
    Ytterst i havgapet...
    Nei, kameler er ikke alltid greie.... tatt i betrakting at enkelte hevder at kamelen er et resultat av en politisk komitte med oppdrag å lage en hest.... da ble nå resultatet so det ble....:cool:
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    I går var jeg på Kunstnernes Hus og hørte på det nye "klubbanlegget" der. Avantgarde Acoustic Trio XD med doble basshorn, drevet av 150 watt ren klasse A fra Gryphon, med to Technicss SL-1200GAE og kabler fra Midas Recerence. Lydmessig ikke helt på plass ennå i et krevende rom, men potensialet er enormt. Skrev om opplegget i Dagens Næringsliv forleden. Vinklingen på pris er selvsagt DNs, og ikke min:

    Funktion-One, Avantgarde Acoustics, Avantgarde Trio, Gryphon, AudioNote, Bowers & Wilkins, B&W, høyttalere, Kunstnernes Hus, hornhøyttalere, Hi-Fi Klubben, The Black Madonna, DJ EZ, Prins Thomas, Lofthus Samvirkelag, Arcimboldo, Technics SL-1200 -
     

    Bjørn.H

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    03.07.2004
    Innlegg
    23.906
    Antall liker
    8.200
    Torget vurderinger
    1
    Hva kan forbedre lyden der?
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Hva kan forbedre lyden der?
    Sikkert flere ting. Hornene bør muligens tiltes noe mer for at diskanten skal treffe der ‹dansegulvet» er. Det skal opp mer lyddempende tekstiler (Molton) på sidene, og muligens glass med lyddempende egenskaper på vinduene. Mere folk i rommet enn det var i går vil nok også hjelpe, det marmorgulvet der er ikke snilt.
     

    Sst

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    11.11.2015
    Innlegg
    692
    Antall liker
    471
    Er det mulig å slenge inn et lite spørsmål fra siden til verten, Omdahl, eller andre som kanskje kan svare på dette:
    Jeg har en Devialet 200, og bruker RIAA-trinnet i denne. Jeg tipper du har testet RIAA-trinnet i dine, men ser at du bruker et skreddersydd eksternt RIAA.
    Har du noen vurdering av RIAA'en i Devialet? Eller for å spørre på en annen måte: Hva slags summer må man opp i for å få et RIAA-trinn som gir merkbart større musikkglede enn det man finner i Devialet?
    Det skal legges til at jeg ikke spiller på noen Lyra Etna, men en langt rimeligere Audio-Technica AT33PTG/II satt på en noe hifi-trimmet Technics SL1210mk2.
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Er det mulig å slenge inn et lite spørsmål fra siden til verten, Omdahl, eller andre som kanskje kan svare på dette:
    Jeg har en Devialet 200, og bruker RIAA-trinnet i denne. Jeg tipper du har testet RIAA-trinnet i dine, men ser at du bruker et skreddersydd eksternt RIAA.
    Har du noen vurdering av RIAA'en i Devialet? Eller for å spørre på en annen måte: Hva slags summer må man opp i for å få et RIAA-trinn som gir merkbart større musikkglede enn det man finner i Devialet?
    Det skal legges til at jeg ikke spiller på noen Lyra Etna, men en langt rimeligere Audio-Technica AT33PTG/II satt på en noe hifi-trimmet Technics SL1210mk2.
    RIAA-trinnet i Devialeten er meget bra, og direkte oppsiktsvekkende bra tatt i betraktning at man får det «med på kjøpet», og at det er meget enkelt å konfigurere til alle slags pickuper, RIAA-kurver etc. Opplevde likevel at det manglet litt kroppslighet og det aller siste av detaljnivå sammenliknet med det jeg nå bruker. Men tenker at man fort skal opp i et femsifret beløp før man eventuelt finner noe som er bedre - og at det bare er et poeng om man har en spiller og pickup/arm-kombo som virkelig kan hente ut det siste av rillene. Men dette blir jo bare synsing - du må nesten prøve selv. Lån av en du kjenner som har noe bra, eller av en av forhandlerne som skjønner at det å la potensielle kunder låne med utstyr hjem er den riktige måten å drive hifi-butikk på.
     

    Sst

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    11.11.2015
    Innlegg
    692
    Antall liker
    471
    Takk for tilbakemelding! Da høres det trygt ut å nøye seg med Devialet'en frem til jeg evt oppgraderer hele vinylriggen.
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Ja, du klarer deg bra med det. Helt sikkert mer å hente på å oppgradere riggen enn på å legge et tilsvarende beløp i nytt phonotrinn.

    Takk for tilbakemelding! Da høres det trygt ut å nøye seg med Devialet'en frem til jeg evt oppgraderer hele vinylriggen.
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Høvdingen får unnskylde meg om dette bryter med noen reklameregler for hva som skal hvor, men i kveld klokka 19 (dørene åpner 18.00) leder jeg et Classic Album Sundays-arrangement på Deichmanske Hovedbibliotek i Oslo, der vi spiller Nils Petter Molværs epokegjørende «Khmer» i sin helhet på en rigg fra Duet Audio med blant annet Piegas Master Line Source-høyttalere. Før og etter snakker jeg med Molvær selv og gitarist Eivind Aarset om plata, og om den norske elektrojazzrevolusjonen på siste halvdel av 1990-tallet. Kan tenke meg dummere måter å tilbringe et par timer, fårråsiresånn.

    https://tikkio.com/tickets/2489-classic-album-sundays-presenterer-nils-petter-molvaer-khmer

    khmer.jpg
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.365
    Antall liker
    102.298
    Torget vurderinger
    23
    Legg ut dette i tråden "Gode kjøp på nettet" - en unik mulighet dette!! OBS OBS
     

    janomdahl

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    23.09.2010
    Innlegg
    147
    Antall liker
    215
    Torget vurderinger
    3
    Og wooooops, der var det gått mer enn fem år (!!!) siden forrige oppdatering i denne tråden. Må bare beklage. Skammelig. Har vært noen rare og introverte år. Men mye musikk, alltid. Tenkte det var verdt å nevne at jeg på lørdag skal sceneintervjue analog-guru Michael Fremer på Big Dipper i Oslo. Han skal også ha flere setup-seminarer i løpet av helgen, for dem som trenger tips og triks om optimalisering av vinylriggen. Ta tur, da vel! Link til info på Facebook om arrangementet:

    https://fb.me/e/3WXKS2oGi

    310272720_10166742232750646_1056544364397455205_n.jpg
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn