Dilla's hjørne

D

Dilla

Gjest
Heisan!
Her kommer en liten tråd om meg og mitt, en slags loggbok over hifi- og musikkhobbyen, hvor erfaringer kan deles og innhentes og hvor råd og tips mottas med takk. Har hatt dilla (!) lenge, ca 20 år, men er langt fra noen ekspert. Det har gått opp og ned i både pris og omfang på stæsjet i disse to tiårene, alt etter livsfase og situasjon, men interessen for god lyd har aldri svunnet hen. Nå er barna straks 5 og 7 år og det har blitt mer tid til å nyte og lytte til musikk igjen. Sikkert flere som kjenner seg igjen i det vil jeg tro. Og da kommer samtidig lysten tilbake på bokser som løfter lytteopplevelsen så langt som råd innenfor de rammer man opererer innenfor. Hadde tidligere eget lytterom (Ti Kei's musikkSPA - Ti Kei er død, lenge leve Dilla), nå har jeg et hjørne i stua til disposisjon -Dilla's hjørne- som vel egentlig strekker seg over en kortveggen om jeg skal være helt ærlig...

Det går stort sett i vinyl, og akkurat nå er jeg i mellom to armer, en 10" Ace Space arm og en 12" Ace Anna arm, begge Nottingham Analogue. De ser ganske så like ut, til tross for en prisforskjell på 20k, så håper at forskjellen høres mer enn den sees... Skal skrive litt om dette etterhvert tenker jeg. Dais og Hovland utgjør starten for godlyden her hjemme, her i blek vintersol i dag:

God søndag!
Dilla

NAHP.jpg
 
D

Dilla

Gjest
Anna nærmes, Ace bortest. Ingen av dem vekker stor oppsikt på catwalken, men til hverdags er de supre. Skjønnheten finnes på innsiden, osv... Ihverfall gjelder det Ace som jeg kjenner. Antar det samme for storesøstera, i enda større monn... Så snart nytt armboard ankommer fra øyene i vest, slik at jeg får rigget henne 294mm fra spindelen, skal Anna få svingt seg i valsen med Mr Dais.

AceAnna.jpg
 

crosswind

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.11.2012
Innlegg
5.319
Antall liker
13.385
Sted
Svartskog
Torget vurderinger
13
Följer med vidare Dilla! Spännande med Nottingham Analogue och Hovland.
 

Fosse

Æresmedlem
Ble medlem
19.08.2003
Innlegg
11.420
Antall liker
25.777
Torget vurderinger
24
Gleder meg! Du har jo allerede servert oss en av de flotteste trådene gjennom tidene.
 
D

Dilla

Gjest
Takk for hyggelige kommentarer grabbar. Tenkte å fylle litt på i NA-tråden også etterhvert Dazed. Er veldig spent på å høre forskjellen mellom disse to armene. Jeg er like nyskjerrig hver dag postkassen åpnes -ligger det en hente-lapp der i dag skal tru? Fars julekalender... :rolleyes:
 
D

Dilla

Gjest
Og jammen lå det ikke pakke i postkassen i dag, ved vintersolverv, at last! Det går mot lysere tider i dobbel forstand, nå blir det tolvtommers-lyd til jul :cool:
 
Topp Bunn